Şimdi Ara

En Farklı ve En İlginç Shaman King Rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Benim bir Shaman King rp sitem var.Ama bu sitenin konusu Shaman King.Shaman King'deki karakterleri almak yasak.Ama diğer istediğiniz karakteri alabilirsiniz.Şimdi benim sitemin ilginçliği nerde derseniz.Sitemde sanırım başka bir rp sitesinde, daha doğrusu başka bir shaman king rp sitesinde olmayan bir olayımız vardır.Hayvanlar.Tabi dersiniz şimdi bu hayvanlar ne işe yarıyor diye.Şimdi site dükkanımda iki çeşit hayvan var.Bunlar normal hayvanlar ve yırtıcı hayvanlar.Normal hayvanlar ile sitemde bulunan ticaret şehirlerinden birinden malları hayvanlarınıza yüklüyorsunuz.Tabi o mallarada para veriyorsunuz.Başka bir ticaret şehrine götürüyorsunuz.Tabi karşınıza soyguncularda çıkabiliyor.Ama birer shaman olduğunuzdan dolayı onları kolaylıkla yenebilirsiniz.Bir diğer hayvan türü olan yırtıcı hayvanlar ise tıpkı sizin gibi rp yapabiliyorlar.Yani sizin yanınızda savaşabiliyorlar.Hayvanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi için Buyrun.

Arkadaşlar bu site için çok çalıştım.Halada çalışıyorum.İki admin bu sitenin altından kalkmaya çalışıyoruz.Yakında gemileride eklicem.Denizlerde rp yapmaya başlıcaksınız veya gemiler ile ticaret olucak.Aklımda çok iyi fikirler var.Ama bu fikirleri sadece üye olursanız görebilirsiniz.Lütfen üye olun.Olmasanız bile bir kere olsun girip siteme bakın.

www.shamanking-rpg.tr.cx Burdan girmez ise...www.shamanking.getforum.org

• Artık biraz cevap verseniz diyorum.Çünkü bu site için gece gündüz uğraştım ve üye bulamama gibi bir niyetim yok.
  • değişik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

değişik...

Ne kadar ayrıntılı bir cevap oldu. :D Ama yorum yaptığın için çok teşekkür ederim.
  • shaman king i severim. keşke knight tarzı bi oyunu çıksa.
  • hmmm..
  • Siteme üye olursanız pişman olmayacağınızdan eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bakıyorum şimdi üye olucam shaman king i çok severim
  • Shaman King nedir? Bir çeşit anime mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Shaman King nedir? Bir çeşit anime mi?

evet..
    vikipedi'den şöyle kısa bir özet;
    Konu

Şaman Kral, 2000 yılında geçmektedir. Bir şaman olan Yoh Asakura'nın, 500 yılda bir düzenlenen " Shaman Kral Turnuvası*"na katılmasını, ve bu turnuvadan önce ve sonra olan olayları konu alır. Animede arkadaşlık ilişkileri, dostların önemi, iyilik, pozitif düşünce gibi konular oldukça etkileyici bir biçimde anlatılmıştır. Yoh, hikaye boyunca yeni arkadaşlar edinir, şaman dövüşleri yapar ve hayalini gerçekleştirmeye çalışır, "Sakin ve huzurlu bir hayat sürmek.". Bu hayalini de şaman kral olarak gerçekleştirmeye çalışır. Fakat geçmişten bir tehdit, Yoh'un hedefini değiştirecektir, "Hao/Zeke Asakura".

Şaman Kral Turnuvası

Bir rivayete göre dünya büyük bir kötülüğe sürüklenmektedir. Bu kötülüğü üstesinden sadece dünyadaki en iyi şaman gelebilir. Bu nedenle her 500 yılda bir düzenlenir ve turnuvayı kazanan şamana çok büyük bir güç verilecektir bu güçle istediği şeyi yapabilecek ve dünyayı kontrol edebilecek eğer iyi bir şaman kral olursa dünyayı kurtarabilecektir.

Ana Karakterler
    Yoh Asakura
    Anna Kyouyama
    Zek Hao Asakura
    Manta
    Tao Ren
    Trey
    Rio
    Lyserg
    Chocolave
    VIII Faust
    Demir Bakire Jeanne

edit:Shaman King'i baştan sona en az 10 kere izledim..son bölümleri;58-64 20 kadar..
    Shaman king'in anime konusuna yardım ederdim..Tao Ren ortalığı karıştırmış konu yok..
    birkaç SK RP'sine üyeyim..üye olmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellar Door -- 19 Ağustos 2008; 0:19:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Shaman King nedir? Bir çeşit anime mi?

evet..
    vikipedi'den şöyle kısa bir özet;
    Konu

Şaman Kral, 2000 yılında geçmektedir. Bir şaman olan Yoh Asakura'nın, 500 yılda bir düzenlenen " Shaman Kral Turnuvası*"na katılmasını, ve bu turnuvadan önce ve sonra olan olayları konu alır. Animede arkadaşlık ilişkileri, dostların önemi, iyilik, pozitif düşünce gibi konular oldukça etkileyici bir biçimde anlatılmıştır. Yoh, hikaye boyunca yeni arkadaşlar edinir, şaman dövüşleri yapar ve hayalini gerçekleştirmeye çalışır, "Sakin ve huzurlu bir hayat sürmek.". Bu hayalini de şaman kral olarak gerçekleştirmeye çalışır. Fakat geçmişten bir tehdit, Yoh'un hedefini değiştirecektir, "Hao/Zeke Asakura".

Şaman Kral Turnuvası

Bir rivayete göre dünya büyük bir kötülüğe sürüklenmektedir. Bu kötülüğü üstesinden sadece dünyadaki en iyi şaman gelebilir. Bu nedenle her 500 yılda bir düzenlenir ve turnuvayı kazanan şamana çok büyük bir güç verilecektir bu güçle istediği şeyi yapabilecek ve dünyayı kontrol edebilecek eğer iyi bir şaman kral olursa dünyayı kurtarabilecektir.

Ana Karakterler
    Yoh Asakura
    Anna Kyouyama
    Zek Hao Asakura
    Manta
    Tao Ren
    Trey
    Rio
    Lyserg
    Chocolave
    VIII Faust
    Demir Bakire Jeanne

edit:Shaman King'i baştan sona en az 10 kere izledim..son bölümleri;58-64 20 kadar..
    Shaman king'in anime konusuna yardım ederdim..Tao Ren ortalığı karıştırmış konu yok..
    birkaç SK RP'sine üyeyim..üye olmam..

Yanlız şunu açıklığa kavuşturmak isterim.Eğer sitemi gördüysen benim sitemin shaman kingden ibaret olmadığını anlarsın.Zaten sitemde shaman king karakterleri yok.İstediğiniz karakteri seçmekte özgürsünüz.Tabi anime karakterleri hariç.Bir girip bakmanı öneririm.Bu arada 100 bilmem kaç kişi bakmış 2-3 kişi yorum yapmış.Lütfen üye olun!

• valla benim kafrakter herhalde animeye epeyi sonra gelicek şuan devil may cry da Nero karakteri yok zaten 12 bölüm sadece
  • Daha önce çok bu tarz rp yapıldı.Hevesini kırmak gibi olmasın ama tutacağını sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Daha önce çok bu tarz rp yapıldı.Hevesini kırmak gibi olmasın ama tutacağını sanmam.

Ben bu tarz göremediğimden yazdım oraya.Şuanda site yeni olduğundan bende tutacağını sanmıyorum.Ama sizin yardımlarınızla bu site yükselebilir.Bu yüzden bana çok üye lazım.
  • Üye oldum sanırmı güzel oyun arkadaşta üye olucak shaman kingi severim 10 üzerinden 10
  • Eee oyuna nerden giriceğimi bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.