Şimdi Ara

En fazla $250'a Mtk telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5s alacaktım iPhone 6 iddiaları ortaya atılınca iPhone 6 çıkana kadar Çin'den telefon alıp kullanacağım.

Telefonda oyuna oynarım,rom dener silerim.Ben $230 civarı xiaomi redmi note buldum birde $200 altı lenovo a850 mt6592 islemcili telefon buldum inanmadım ama satıcının feedbackleri gayet yüksek.Sizin önerileriniz nelerdir?

Son olarak ingilizcem pek iyi değildir ve daha önce yurtdışından alışveriş yapmadım.bu işi becerebilir miyim yoksa Türkiye'den gmd ya da moto g mı alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam anladigima gore idareten bie telefon aliyorsum bence 450 tl ye 2.el temiz bir gmd bul yurtdisiyla falan ugrasma son zamanlarda gumruk cok sıkı

• gümrük sıkıntı yurtdışından birinin getirmesi gerek
  • Sıfır kutusunda Jiayu G3C MTK 6582 1.3 Ghz 560 TL
    sıfır Jiayu G4T MTK6589T (Turbo olanı) 1.5 Ghz var elimde 580 TL
    sağlam telefonlar.
  • lenovo p 780 3.5 aylik telimi kilif, uzerinte hep jelatin var camda jizik yok ,8gb class 10 kart var .. Almak isteyen varsa ozelden msj atabilir video ve fotosununu gonderebilirim.. Slx rom kurulu uzerindw full turkce .. fiyat; 650 tl...
  • bulursan lenovo a850 veya a850+ mükemmel telefonlar 150-170$ civarı belki artık iphone bile almayabilirsin bunu kullandıktan sonra
  • A850+ 5.5 inc qhd ekrandan cacık olmaz

• bakış açısı işte ne diycen bu arkadaşa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.