Şimdi Ara

En fazla 60000 tl ye kadar sıfır araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Egea al. bak adam gitmiş almış. resimlerini koymuş. yedek parçası sıkıntı olmaz, servis sıkıntısı olmaz. 5 sene garantisi var.

http://www.fiategea.org/uye-otomobilleri/forumun-ilk-egeasi-nevsehirden-)/msg163/?topicseen#msg163
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

O fiyata B segment 4 tekerler olur ki parasını hiç hak etmezler...

Neden 0 olması gerekli 2. el gerçekten araba alabilecekken 0 4 teker almak bence değmeyecek bir durum ama sizin için nasıl bir durum orası bilemem.

Tavsiyem direk 0 diye kapıları kapatmayın...

Astra B segmenti mi birader ?

Yada i30,jetta,accent aklıma gelmeyen bir çok model var.Siz heralde sıfır diyince fiyat listesindeki en pahalı donanım paketinin karşılığı fiyata bakıyorsunuz heralde.

50 bine sıfır astra sedan 1.6 115 hp edition alınır paşa gibi binilir.

0 ile 2.el bir değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    Peki 60000 civarı para verip de donanımsal olarak boş arabaya binmek adama koymaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Peki 60000 civarı para verip de donanımsal olarak boş arabaya binmek adama koymaz mı?

İşte o kişisel zevklere kalmış birşey.Herkes full araç istemez,gerek görmez en boşunda bile kullanmadığı özellikler vardır vs aracı bir yere ulaşım aracı olarak görmek genel anlamda güvenlik donanım vs karşılayan aracı alır kişi.Hani bana göre full daha iyi olur ama diyelim babama göre en baz donanımlı aracın özellikleri yeterlidir üstüne para koymak istemez gibi gibi.Yani sonuçta donanımı önemsemeyen için birşey farketmez.80 bin verip high donanımla binende astraya biniyordur 50 bin verip binende.Olay tamamen zevk ve ihtiyaç meselesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder Akbas -- 12 Kasım 2015; 21:52:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum zevkler tabi ki görecelidir. Ama ortada yüksek rakamlar var ve X araç boş paket o fiyat Y araç full paket o fiyata, motor, güvenlik vs. aynı olup sadece model için boş paket de bilmiyorum ya çıkmaz sokak galiba çekiliyorum ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden'de sıfır dizel sx4 var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.