Şimdi Ara

EN FAZLA HANGI TAKIM TUTULUYOR??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN FAZLA HANGI TAKIM TUTULUYOR???

(En Son Oy Tarihi: 24.7.2009)
Giriş
  • ben bu resimde kanıt göremiyorum. photoshopta sana bununun gibi bişey hazırlayabilirim. Altında En büyük cimbom yazar ve Atatürk'ün imzasını koyarım.

Daha büyük bir kanıt olurmu? Mutlu olurmuusn?

quote:

Orjinalden alıntı: zenginmefrusat

quote:

Orjinalden alıntı: GRANİT

GALATASARAY

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE GALATASARAY

gerçek mi istiyorsunuz buyrun bakalım

http://img58.echo.cx/img58/9345/gssatar7yd.jpg

• ya arkadaslar yapmayın..
    ben hangı takım en buyuk demedım.zaten oyle bır sacmalıkta olmazkiiii.....
    ben sadece tuttugunuz takımı merak ettım ve sordum gerekceye gerek yok..
  • DeLeTeD BY uSeR : TuRQie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 28 Nisan 2005, 11:36:51 >
  • fb ve gsnin ucube taraftarları slm olsun size.ne kdr arastırma yaparsanız yapın en fazla taraftar galatasarayda artık kasmayın kendinizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

fb ve gsnin ucube taraftarları slm olsun size.ne kdr arastırma yaparsanız yapın en fazla taraftar galatasarayda artık kasmayın kendinizi

KASMIYORUZ HOCAM BİLEN BİLİYOR SIRF AVRUPA'DA TÜRKİYEDEKİ FENERBAHÇe TARAFTARI KADAR,TÜRK YABANCI VATANDAŞ GALATASARAY TARAFTARI VAR.TÜM DÜNYADA GALATASARAYIN TARAFTAR SAYISI 45 MİLYON OLARAK LANSE EDİLİYOR.DÜNYA'NIN ÖNDE GELEN BÜYÜK KULÜPLERİYLE YAKLAŞIK OLARAK İLK 25 SIRALAMASINDAYIZ.

ultrAslan heryerde açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKE© -- 27 Nisan 2005, 23:52:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAKE©

quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

fb ve gsnin ucube taraftarları slm olsun size.ne kdr arastırma yaparsanız yapın en fazla taraftar galatasarayda artık kasmayın kendinizi

KASMIYORUZ HOCAM BİLEN BİLİYOR SIRF AVRUPA'DA TÜRKİYEDEKİ FENERBAHÇe TARAFTARI KADAR,TÜRK YABANCI VATANDAŞ GALATASARAY TARAFTARI VAR.TÜM DÜNYADA GALATASARAYIN TARAFTAR SAYISI 45 MİLYON OLARAK LANSE EDİLİYOR.DÜNYA'NIN ÖNDE GELEN BÜYÜK KULÜPLERİYLE YAKLAŞIK OLARAK İLK 25 SIRALAMASINDAYIZ.

ultrAslan heryerde açıkçası...

bunu biliyorum zaten , benim söylemek istedigim farklı bir şey dhde nedense spor ile alakalı hic bir post okunmaya degmeyecek kdr kötü.bunu söyle örneklendirebiliriz yok siz böylesiniz yok sizde böylesiniz + uploadlanan resimler falanlar filanlar.futbolun ezik taraftarlarına ban

• SLIPKNOT yaklaşım enteresan !! ezik taraftar deyince aklıma nedense hep fenerbahçe taraftarı geliyor.
  • bunu daha öncede bir kaç kere yazdım bi daha yazayım

türkiye de ki bütün takımların başarılarını üst üste koyacaksın(fener bile dahil) ve toplayacaksın
    galatasaray ın başarılarının yanında lafı bile olmaz.başka bir takımı tutabilirsin veya desteklersin ama
    bunun aksini iddaa edenin aklından şüphe ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Type_R

SLIPKNOT yaklaşım enteresan !! ezik taraftar deyince aklıma nedense hep fenerbahçe taraftarı geliyor.

Tezime örnek oldugun icin teşekkür ederim
  • Fazla gaza gelmeyin. Burda yazdıklarınızla nasıl hiçbir gassaraylı (böyle dediğime kızmayın siz de böyle diyorsunuz) Fenerbahçeli olmayacağı gibi, hiçbir Fenerbahçeli de gassaraylı olmayacak. Arada ince espriler yapmak herkesin doğal hakkı. Ama "ezik" "mezik" olmuyor. LÜTFEN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Fazla gaza gelmeyin. Burda yazdıklarınızla nasıl hiçbir gassaraylı (böyle dediğime kızmayın siz de böyle diyorsunuz) Fenerbahçeli olmayacağı gibi, hiçbir Fenerbahçeli de gassaraylı olmayacak. Arada ince espriler yapmak herkesin doğal hakkı. Ama "ezik" "mezik" olmuyor. LÜTFEN...

• T - R - A - B - Z - O - N
  • quote:

Orjinalden alıntı: Type_R

quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Fazla gaza gelmeyin. Burda yazdıklarınızla nasıl hiçbir gassaraylı (böyle dediğime kızmayın siz de böyle diyorsunuz) Fenerbahçeli olmayacağı gibi, hiçbir Fenerbahçeli de gassaraylı olmayacak. Arada ince espriler yapmak herkesin doğal hakkı. Ama "ezik" "mezik" olmuyor. LÜTFEN...

• evet arkadaslar goruldugu gıbı galatasaray 1. sırada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selin

evet arkadaslar goruldugu gıbı galatasaray 1. sırada...

Takımları çok orantılı yazmışsın en fazla oy alan üstte en az oy alan en latta önce tahmin etmişsin demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAKE©

quote:

Orjinalden alıntı: selin

evet arkadaslar goruldugu gıbı galatasaray 1. sırada...

Takımları çok orantılı yazmışsın en fazla oy alan üstte en az oy alan en latta önce tahmin etmişsin demekki

Evet.6.hıssım kuvvetlıdır...

•  EN FAZLA HANGI TAKIM TUTULUYOR???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 1 Mayıs 2005, 18:58:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17egemen

EN FAZLA HANGI TAKIM TUTULUYOR???

VAY BE!!!
    BUDUR İŞTE...
  •  EN FAZLA HANGI TAKIM TUTULUYOR???
  • En çok benim takımım tutuluyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.