bu fb'liler sahte nick işini abarttı fark atmışız sonra sadece fenerliler oy vermiş
quote:
Orjinalden alıntı: selin
quote:
Orjinalden alıntı: 17egemen
süpper yaaa...saol 17egemen
sorun değil görevimiz
quote:
Orjinalden alıntı: JoHnCAREVV1903
hadi len bu ne biçim anket hepsi fake nicktir kesin beşiktaşlı adamın bu tip şeylerle işi olmaz
tabi gs'lilerin febe'lilerin işi yok oy verecekler bsktaşa
cim-bommmmm...........
cimbombom
quote:
Orjinalden alıntı: 17egemen
FE-NER-BAH-ÇEE
Galatasaraaayyyyyyyy
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_fb
EN BÜYÜK FENER ŞAMPİYON FENER,ALKIŞLAYIN ULAN .....LER YUHAHAHA BİZ DÖVDÜK... HER DALDADA FENER ÜSTÜN.ARTIK CANIMIZ SIKILDI YOWW. BİZ BAŞARIYA DOYDUK.
ne başarısı ya hangi başarıya doydunuz?e tabi başarı o kadar az ki şimdi bi kaç puan önde olmanız büyük başarı. liverpool kupayı alırsa şampiyon olsanız bile ön eleme olacak. ön elemeyi biraz zor geçersiniz......bkz. fb tarihi......
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_fb
EN BÜYÜK FENER ŞAMPİYON FENER,ALKIŞLAYIN ULAN .....LER YUHAHAHA BİZ DÖVDÜK... HER DALDADA FENER ÜSTÜN.ARTIK CANIMIZ SIKILDI YOWW. BİZ BAŞARIYA DOYDUK.
ne başarısı ya hangi başarıya doydunuz?e tabi başarı o kadar az ki şimdi bi kaç puan önde olmanız büyük başarı. liverpool kupayı alırsa şampiyon olsanız bile ön eleme olacak. ön elemeyi biraz zor geçersiniz......bkz. fb tarihi......
hortlasa mı acaba galatasaray önde..
taraftar sayısına bakıp en büyük biziz diyenlere şaşıyorum..
ben BEŞİKTAŞlıyım türkiye de en çok taraftarı olan takım olmadığımıza seviniyorum...BEŞİKTAŞ'LI OLMAK AYRICALIKTIR,,,ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ..