Şimdi Ara

EN FAZLA ÜYESİ OLAN FORUM HANGİSİ SİZCE ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

frm-tr de daha çok PEKI niçin ?

çünkü orda linki görmek için üye olman gerekiyor.

• en buyuk forum grubu turkıye ıcın ressam ın kurdugu sıtelerdır..zevkli ciddi zevkliyiz zevklimp3 oyuncehenemi divxevi uyfuforum terbiyesiz vs ısımler degısıyor genelde..toplam uye sayısı 1 mılyondan fazladır bu forumlarda..hepsıde gercek..cogu ıllegal seyler
  • Üyelerin çokluğunu bilmem ama üyelerin en fazla aktif olduğu yer olarak burayı gösterebilim.
  • Arkadaşlar Alexa sırasına bakalım: herşeyi açıklıyor zaten. Aktifliğin önemi... Yazısı bile olmayan üyeliklerin bir manası yok...
    Türkiye sıralaması
    21
    Blogcu

blogcu.com

Türkiye nin ücretsiz blog servisi - yüzbinlerce üye, milyonlarca yazı ve ziyaretçi

22
    Ekşi Sözlük

sourtimes.org

İnteraktif hypertext bilgi kaynağı projesi.

23
    Hepsiburada.com

hepsiburada.com

Türkiye nin en büyük online alışveriş merkezi. Bilgisayar, Cep Telefonları, Fotoğraf Makineleri, Ev Elektroniği Mutfak Beyaz Eşya, LCD Televizyon, Ofis Kırtasiye Büro malzemeleri, Spor, Kitap, Müzik DVD Filmler, Çiçek, İç Giyim, Ayakkabı, Hediyelik, Sağlık Güzellik, Saat, Bebek Çocuk, Hobi, Mobilya, Hırdavat ve diğer yüz binlerce ürünü 1998 yılından beri en çok güvenilen ve tercih edilen sitemizden online satın alabilirsiniz.

24
    Microsoft Corporation

microsoft.com

Main site for product information, support, and news.

25
    Donanım Haber Dünya Sıralaması: 1,395

donanimhaber.com

Donanım haberleri, CPU fiyatları, forum ve teknik servis bölümleri.

26
    Garanti Bankası

garanti.com.tr

Bireysel, kurumsal, ticari, işletme ve Internet bankacılığı hizmetleri vermektedir.

27
    İzlesene

izlesene.com

Türkiye'nin İlk ve en büyük video topluluğu! Onbinlerce video arasından sevdiklerinizi izleyin, kendi videolarınızı yükleyin, milyonlarla paylaşın, ünlü olun!!

28
    Travian

travian.com.tr

Oyuncuların, köy yöneticisi olarak oynadıkları tarihi içerikli oyun.

29
    InternetHaber

internethaber.com

Türkiye'de TV'si gazetesi olmayan, gercek gazetecilerin emegiyle büyüyen haber portali.

30
    F-o-r- u-m T-r Dünya Sıralaması: 1,756

f - r - m - t - r.com

f-r-m-t-r.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 31 Ekim 2009; 11:14:22 >

• frm-tr 2.5 milyon üyesi var fakat 2.2 milyonu linki görmek için üye oluyor sonra kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

zekirdek.com var sanırım 300 bin veya 400 bin felandı

DH'den sonra en sevdiğim forum
  • ilk forum camiasına frm-tr diye girdi biliyorum diğer üyesi çok olan dandik sitelerin ise online üye listesinde oynama var kodlama sayesinde ve diğer üyeler ise bir adamın 100 lerce k.adı alması maksat üye sayısı çok olsun
  • en cok üye yapmak degil en iyi olmak önemlidir forza dh
  • Türkiyede sözlük anlamı olarak forum kelimesine en uygun site Dh dır tabiki...Diğerleri saçmalıktan ve fakeden başka birşey değil...
  • hort:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

hort:)

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

hort:)

• ****.com bir dönem reklamın az olduğu zamanlarda bende takılırdım, orası biraz çocuk forumu, adamlar konuşurken harfleri kısaltmayami desen, espiri anlayışı bile sert, yönetimi disiplinli ama üyelerin çoğunlugunu çocuklar oluşturuyor

• konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın gezerken denk geldi

en çok üyesi olanı bilmem ama en çok bir üyenin mesaj sayısı olan bir site biliyorum

www.formulabir.net/User-sosyeteq

reklm yamıyorum rekama ihtiyacım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyeteq -- 13 Mayıs 2015; 21:00:40 >
  • sorun yok kardeş oturup ağlayacak halim yok

• hangisi sizce'yi aradim Google'de ama bulamadim.
  • DH den başkası olamaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.