Şimdi Ara

!!!!__EN__GÜÇLÜ__HANGİ__SERVER__!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun DeğiL Belki Seviyemiz yok ama Dikkatliyiz :)
  • edanamı dedeiniz ares mi dediniz yoksa saypırmı dediniz engüclü server DİES dir işte o kadar 70 ler cıkıyor cz bıkmıslar serveerler savaşını hepsi
    bekliyor mu hahahahhah zu ahahhahaha en güçlü server DİES kenisine güvenen gelsin oyundaki adım gaddar62 pm atmanız kafi tamm mı ezükler mu hahahhaha :DD:D:D:DD::D gelin adam görün mu hahhahaedanamı
  • edanamı dedeiniz ares mi dediniz yoksa saypırmı dediniz engüclü server DİES dir işte o kadar 70 ler cıkıyor cz bıkmıslar serveerler savaşını hepsi
    bekliyor mu hahahahhah zu ahahhahaha en güçlü server DİES kenisine güvenen gelsin oyundaki adım gaddar62 pm atmanız kafi tamm mı ezükler mu hahahhaha :DD:D:D:DD::D gelin adam görün mu hahhahaedanamı
    quote:

Orjinalden alıntı: mustiq

Sorun DeğiL Belki Seviyemiz yok ama Dikkatliyiz :)

• Ya bilmiyorum dostum,inan bilmiyorum.Yani bu sorunun bıze ne kazandıracagına takıldım ben ötesıni sen anla artık.
  • Arkadaşlar boşuna Ares mares falan demeyin En güçlü server Xigenon niye diye sorarsınız siz şimdi Çünkü Knigth Online'nın En iyi Clanı Xigenonda "ELT" Clanı ve birde F9 Devil orda ve birde 0000000 orda daha ne diyem hee bide Dante X de daha neler war neler.......Şimdi diyeceksiznizki sen sadece ünlü adamları saydın aama nasıl ün kazandılar lwl leriyle..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

Ares 3 bile diger serverlardan ustun

herkes bılıyor da nasıl post kasmaya calısıyorlar

sorunlumusun ? veya bir sorununmu var benim yazdigim mesaj ile dilersen benim infoma bi bak actigim kanulari ve yazdigim mesajlara kirarim kalbini . biraz daha edepli ol

• quote:

quote:

quote:

sorunlumusun ? veya bir sorununmu var benim yazdigim mesaj ile dilersen benim infoma bi bak actigim kanulari ve yazdigim mesajlara kirarim kalbini . biraz daha edepli ol

sens sen sorunlusun galıba ben bu topıcı acan ıcın post kasıyo dedım yalnıs anlama sana sozumuz yok actıgın konualr da ısımıze yarıyor onu sana yazmadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

sens sen sorunlusun galıba ben bu topıcı acan ıcın post kasıyo dedım yalnıs anlama sana sozumuz yok actıgın konualr da ısımıze yarıyor onu sana yazmadım

Benim msj imi Alinti yapip konuyu yazan bana yonlendirir.
    Forumda kime cevap yaziyorsan onun msj larini alinti yaparsan daha aciklayici olur
    benim cevabimi destekleyerek baska bir cevap yazacaksan altina NOT : psot kasma gibi bir gerekcesi var sanirim topic i acanin gibi bir ibare kullanirsin

yazmis oldugun MSJ i biraz incelersen anlamsiz ve topic i acan kisiye yonelik bir cevap olmadigini olsa bile cok karisik ve dusuk bir cumle kurdugunu anlar duzekltirsin .

• tamam ole yaparım artık yınede senden ozur dılerım sens olayı uzatmaya gerek yok onemlı olan sonuca vardırmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Arkadaşlar boşuna Ares mares falan demeyin En güçlü server Xigenon niye diye sorarsınız siz şimdi Çünkü Knigth Online'nın En iyi Clanı Xigenonda "ELT" Clanı ve birde F9 Devil orda ve birde 0000000 orda daha ne diyem hee bide Dante X de daha neler war neler.......Şimdi diyeceksiznizki sen sadece ünlü adamları saydın aama nasıl ün kazandılar lwl leriyle..............

Arkadaşım sen nekadarda çok şey biliyomuşun öle yaa ...F9 ve 000000 demek xigennonda allah allah...Nedense ben hep aresde görüyorum
    En iyi server zaten Ares.İnterserver war'a Giden varmı? BElki gitmeyen arkadaşlar vardır Ares , genelde tüm serverlarda şov yaptı,armorsuz adam kestik

• quote:

Arkadaşlar boşuna Ares mares falan demeyin En güçlü server Xigenon niye diye sorarsınız siz şimdi Çünkü Knigth Online'nın En iyi Clanı Xigenonda "ELT" Clanı ve birde F9 Devil orda ve birde 0000000 orda daha ne diyem hee bide Dante X de daha neler war neler.......Şimdi diyeceksiznizki sen sadece ünlü adamları saydın aama nasıl ün kazandılar lwl leriyle..............

Komik çocuk
  • Ares ve diez en eskı 2 server oldugu ıcın 2sı cok guclu serverlerdır kı dıez cypher savasında ornegını yasadık..

Ares dıez arası kapısmayı sorucak olursanız eger dıez'ın baslıca clanlar pretorın sehıtler olmez yenı acılan 3 5 clan tam kadro gelırse cok cekısmelı olur ve bence diez alır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademar

Ares ve diez en eskı 2 server oldugu ıcın 2sı cok guclu serverlerdır kı dıez cypher savasında ornegını yasadık..

Ares dıez arası kapısmayı sorucak olursanız eger dıez'ın baslıca clanlar pretorın sehıtler olmez yenı acılan 3 5 clan tam kadro gelırse cok cekısmelı olur ve bence diez alır...

Her türlü ne olursa olsun, eğer interserver war'da Diez alsın Ares i Charımı ortaya koyuyorum
  • eger dıez de oynamadıysan ufak bır char acıp kasıp cz de savaslardakı ortamı gormenı tavsıye edıyorum..bizdekı tank lar baska hıc brı server da yoktur tahmınımce..ek olarak buyuk konusma alırım anahtarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

Komik çocuk

Benimle dogru konus ayrıca cocuk falan deilim baban yasındayım kendine hakim ol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

Komik çocuk

Benimle dogru konus ayrıca cocuk falan deilim baban yasındayım kendine hakim ol

Sende bilmediğin konular hakkında cevap yazmasan daha iyi olur.

Babam yaşındakiler bilmedikleri şeyler hakkında susmayı ve dinlemeyi tercih ederler.
    Atmayı değil.
    0000000 ve F9devil areste oynuyor x de değil

• quote:

eger dıez de oynamadıysan ufak bır char acıp kasıp cz de savaslardakı ortamı gormenı tavsıye edıyorum..bizdekı tank lar baska hıc brı server da yoktur tahmınımce..ek olarak buyuk konusma alırım anahtarını

BEn Diez de oynadım ve biliyorum hatta şuan için diğer odada gecenin bu saatinde oynayan arkadaşlarımda var.Ares e gelde bi gör :D Şu anda bunu tartışmak bile çok komik ya ..Yo yo bu konu hakkında daha fazla yazmamalıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: Ecthe

quote:

eger dıez de oynamadıysan ufak bır char acıp kasıp cz de savaslardakı ortamı gormenı tavsıye edıyorum..bizdekı tank lar baska hıc brı server da yoktur tahmınımce..ek olarak buyuk konusma alırım anahtarını

BEn Diez de oynadım ve biliyorum hatta şuan için diğer odada gecenin bu saatinde oynayan arkadaşlarımda var.Ares e gelde bi gör :D Şu anda bunu tartışmak bile çok komik ya ..Yo yo bu konu hakkında daha fazla yazmamalıyım

butun serverler kapalıyken o arkadasların nasıl oynuyor sasırdım kaldım dogrusu acıldıda ben mı bılmıyorum?+olarak kımı ares der kımı dıez kımı edana..tartısmıcaksan neden baslık acıyorsun?

• ya böyle ne bu post kasma olayı biz topic açıyoz millet utanmasa dövecek istemiyen yazmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mC_Mordon

SİZ HANİG SERVERİ GÜÇLÜ BULUYORSUNUZ

ares çok güçlü server ama geçen aylarda da bi savaş yapıldı a ve b ile beramus kazanmıştı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.