Şimdi Ara

En güçlü İşlemci hangisi lütfen hemen cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiçbiri bilmiyo en güçlü işlemciler Intel Xeon serisi 2. neesil fx meydan okuyamaz.Xeon serisi dünyadaki en güçlü işlemci serisi.
  • AMD FX 8350
    INTEL Core i7 3960X
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

arkadaslar ben insanligi ariya ariyi insanliga ve sonsuza kadar otesi filan yazabilmek icin oteki tarafta satanistlik egitimi alirken bu animeleri bana kim seyrettidi de karsima ne beklerken ne cikti hepinizin cigerini alayim da yerken sorun degil cikarirken sorun dunya ahiret siz cikamazsaniz yemek bile yemeyen terbinatorlari zaten secerdim.darkness imprsioning me...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

arkadaslar ben insanligi ariya ariyi insanliga ve sonsuza kadar otesi filan yazabilmek icin oteki tarafta satanistlik egitimi alirken bu animeleri bana kim seyrettidi de karsima ne beklerken ne cikti hepinizin cigerini alayim da yerken sorun degil cikarirken sorun dunya ahiret siz cikamazsaniz yemek bile yemeyen terbinatorlari zaten secerdim.darkness imprsioning me...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel xeon e3 1240 kullanıyorum güzel işlemci
    ancak core2duo veya sempronlar çok daha güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

intel xeon e3 1240 kullanıyorum güzel işlemci
    ancak core2duo veya sempronlar çok daha güçlü

AMD Duron ( Spitfire uyada Morgan ) yada daha güclü olan Athlon Thunderbird ve Athlon XP Palomino

Core i7-3960X :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4593

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine delinin biri bir taş atmış kuyuya çekilmiş geriye, adam soruyu sormuş bir dahada uğramamış farkeden varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.