2-mavi gözlü ejder atk :3000 ve def:2500(3 canavar feda edilir)
3-disturbing beast atk:3250 ve def:6200(direk çağrılır)
4-disturbing beast atk:2500 ve def:2500(direk çağrılır)
5-king of rich cat atk:2000 ve def:4500(direk çağrılır)
bu kartların hepsi sahte (mavi gözlü ejder hariç).
riding flying dragon waban atk:11500 ve def :15000(sadece 1 canavar feda edilir) adı Aligettor Savord's Dragon'dur ve o kart fusion karttır ve ATK/1700 DEF/1500 'dür.
disturbing beast atk:3250 ve def:6200(direk çağrılır) disturbing beast atk:2500 ve def:2500(direk çağrılır)
orjinal ATK DEF bilmiyorum ama kesinlikle o kadar yüksek değil ve mütüş özellikleri var.
king of rich cat atk:2000 ve def:4500(direk çağrılır)
kesinlikle ATK DEF o kadar yüksek değil ve mütüş bir özelliği var.
benim destemde 200 den fazla kart olduğu için en iyi 5 kartı veremeyeceğim daha fazla kart vereceğim destemdeki en iyi kartlar
exodianın büyü kartı ve exodianın kafa parçası-exodianın büyü kartını oynadığınızda destenizde exodianın kafasının parçası varsa destenizden kafa parçasını alıp oynayıp hiçbir birleştirme olmadan exodiayı çağırabilirsiniz
şekillendirici-bu kartı oynadığınızda istediğiniz bir canavar kartını bu kart sayesinde şekillendirebilirsiniz şekillendiği içinde kartın puanları 1000 puan artar
zaman büyücüsü-bu kartı oynadığınızda rakiple yazı tura atışırsınız rakip yenerse hem zaman büyücüsü hemde sahadaki sizin bütün kartlarınız yok olur ama siz yenerseniz zaman büyücüsü sizin isteğiniz üzerine kendi kartlarınızıda rakip kartlarıda zamanı ileriye ya da geriye alarak kartları bebekleştirir ya da yaşlandırır
wıngweaver- atk:2750 def:2400
the shallow grave-yok edilen bütün kartlarınızı zombi olarak dirilterek normal puanlarını zombi oldukları için 1000 puan arttırır ve her kart yok ettiklerinde puanları 500 puan artar
iyi ve kötü-rakip alanındaki canavar kartlarının en güçlü olanını rakip alanındaki diğer canavar kartlarını yok ettirir
kırmızı ejderha-çağırıldığı zaman kendi puanı kendi puanı kadar artar ve her yok ettiğinde puanı kendi puanı kadar artar atk:1600 def:1900
kara delik-sahadaki sizin kartlarınızıda rakibin kartlarınıda yok eder
silahlı makina- atk:4000 def:4000
oyuncak dünyası-bu kartı oynadığınızda oynayacağınız bütün kartların puanlarını 1000 puan arttırır
terkedilmiş-bu kartı oynadığınızda bütün kartların puanlarını emer ve yokeder
3 mavi gözlü beyaz ejder (3 mavi gözlü beyaz ejderin bir kartta birleşimi) atk:4500 def:3800
mavi gözlü beyaz ejder- atk:3000 def:2500
hayalet ejder- atk:2400 def:1400
sonsuz uyku-bütün canavar kartları uyutur ve yok eder
siyah köpekbalığı- atk:21100 def:13200
kırmızı gözlü siyah ejder- atk:1900 def:1600
dark paladın-rakibin büyü kartını yok eder ejderha tipi canavar kartı oynadığınızda o kartın atk puanını 500 puan arttırır atk:2900 def:2400
çelik tyrannosaurus- atk:3000 def:2200
atlı kral- atk:2300 def:2100
işte serimdeki en güçlü kartlar dahası var ama fazlalık olmasın diye yazmadım beni bu kartlarla hiçbiriniz yenemezsiniz bu kartlarla beni yenecek adam anasının karnından doğmadı
not:sakın nazar değdirmeyin
MACHİNE FORCE
Yakın zamana kadar en güçlü kartlar;
İkisi de eylüle kadar en güçlü kartlardandı, ama ikisi de yasaklandılar.
önemli olan en güçlü kartlara sahip olmak değil önemli olan stratejik olmak gelin en güçlü kartlarınızla benle düello yapın 1 dakikadan fazla dayanamazsınız
1 dakika çok değilmi yahu?
1-Ranın Kanatlı Ejderhası 2-Obeliks The Tormentor 3-Slifer 4-Rainbow Dragon 5-Hamon,Lord Of Strıkıng Thunder 6-Berserk Dragon 7-Volcanic Doomfıre 8-Destıny Hero-Dogma 9-Armed Dragon 10-2 tane Mavi Gözlü Beyaz Ejder Ejderha destem var
quote:
Orijinalden alıntı: utku197
1-Ranın Kanatlı Ejderhası 2-Obeliks The Tormentor 3-Slifer 4-Rainbow Dragon 5-Hamon,Lord Of Strıkıng Thunder 6-Berserk Dragon 7-Volcanic Doomfıre 8-Destıny Hero-Dogma 9-Armed Dragon 10-2 tane Mavi Gözlü Beyaz Ejder Ejderha destem var
İyi sallamışsın.
exodia var bende 2008'de almıştım 50 lik kart ordan çıkmıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme