Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (737. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
456.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Biraz değişik bir yaklaşım olacak ancak Ant-Man güçlüdür ve bir çok süper kahramanı alt edebilir. Tabikide bazılarına dokunamaz ama

Süperman hakkında konuşmuş herkes. Bizde biliyoruz superman güçlüdür zekidir kendi başına bir jeneratör gibidir öldürülmesi imkansız gibidir. Ancak bundan dolayı sıkıcıdır bana kalırsa süperman. Herhangi bir karşılaşmasını kaybedecek biri değildir. Ama batman olsun antman olsun veya süperman dışında çoğu süperkahraman olsun bir çok mağlubiyet tatmıştır.

Sonuç olarak Antman güçlüdür en güçlüsü Galactustur. Ancak galactus Avengers Assemble animasyonunda iron man tarafından alt edilmiştir buda bir gerçektir tabii

Animasyon. Orada zaten Negative-Zone alanına atıyorlar, Iron Man orada tek başına değildi ondan daha zeki biri vardı.

• Superman pom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flash supermani parçalayabilecek güçte bir yumruk atarsa kendisi atomlarına ayrılır. Supermanin vücuduna vurmak öyle betona vurmaya benzemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Flash supermani parçalayabilecek güçte bir yumruk atarsa kendisi atomlarına ayrılır. Supermanin vücuduna vurmak öyle betona vurmaya benzemez

supermanı parçalayacak güçte bir yumruk vurursa zaten flash parçalara ayırılmaz dizide mesela metal adama ses hızında yumruk vurdugunda senin teorinle yumrugu kırılması lazım ama öyle değil speed forcun infiniti mass punch ı ile başa baş savaşır ama olduki süperman ciddiye alıp willpowerı dışarı çıkarır ozaman gelsin tokatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokay -- 6 Ağustos 2015; 4:50:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: Phenomenonn

quote:

Yani tehdit etmesi falan oldukça saçma. Bir kere Batman'in Apokolips'de ne işi var? Apokolisp'de oksijen mi var?
    @xxxasd123

Evet bütün özellikleri kısa süreliğine kullanabiliyor.
    @Phenomenonn

Pek anlamadım yani speedforceye kısa süreliğine girebiliyor mu?

Hayır, kısa süreliğine yüksek hızlara çıkabiliyor. Speedforce falan yok.

Kısa süreliğine speedforceye girebiliyormuş orda yazanı okuyun
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani tehdit etmesi falan oldukça saçma. Bir kere Batman'in Apokolips'de ne işi var? Apokolisp'de oksijen mi var?
    @xxxasd123

@Phenomenonn

Orada speedforce'a giriyor demiyor, sınırlı bir hız gücüne erişiyor diyor. Speed Force, hız gücü demek aynı zamanda orada bi anlam yanılgısına düşmüşsünüz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@xxxasd123

@Phenomenonn

Orada speedforce'a giriyor demiyor, sınırlı bir hız gücüne erişiyor diyor. Speed Force, hız gücü demek aynı zamanda orada bi anlam yanılgısına düşmüşsünüz

Hmm olabilir :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Bu arada flash ın supermanin hızını çaldığı resmin devamını attım gördünüz mü

• quote:

Gördüm ama saçma geldi açıkçası, saçma gelen kısmı ise bunu yapanın Jay Garrick olması.
  • merttt35 kullanıcısına yanıt
    Yoda öyle düzgün konuşmaz, devrik cümleler kurar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supermanin vücudu o metal adamınkinden daha sert ve ordada eli kırıldı ve metale zarar veremedi zaten. Demek istediğim supermani parçalarına ayırabilecek bir yumruk için kendi hayatından vazgeçmesi gerektiği ki yine de yeter mi bilmiyorum

• Halkmen

Edit- 2.en süper: rıza baba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 6 Ağustos 2015; 12:57:23 >
  • quote:

quote:

Gördüm ama saçma geldi açıkçası, saçma gelen kısmı ise bunu yapanın Jay Garrick olması.

Batman vs deathstroke kim yener? Hazırlık yok ama.

• Phenomenonn kullanıcısına yanıt
    Batman
  • quote:

Supermanin vücudu o metal adamınkinden daha sert ve ordada eli kırıldı ve metale zarar veremedi zaten. Demek istediğim supermani parçalarına ayırabilecek bir yumruk için kendi hayatından vazgeçmesi gerektiği ki yine de yeter mi bilmiyorum

Fingolfin babamızı saygıyla ve sevgiyle anıyoruz.
  • quote:

Batman

Hazırlık yok dedim :))) yumruk yumruğa Batman mi yener Yumruk yumruğa dediysem ds de kılıç olacak işte batman dede batarang felan hep yanında taşıdığı şeyler

• quote:

quote:

Batman

Hazırlık yok dedim :))) yumruk yumruğa Batman mi yener Yumruk yumruğa dediysem ds de kılıç olacak işte batman dede batarang felan hep yanında taşıdığı şeyler

Hazırlıksız Batman diye bir şey yok, Batman her daim hazırlıklıdır
  • quote:

quote:

quote:

Batman

Hazırlıksız Batman diye bir şey yok, Batman her daim hazırlıklıdır

:))))

• quote:

Supermanin vücudu o metal adamınkinden daha sert ve ordada eli kırıldı ve metale zarar veremedi zaten. Demek istediğim supermani parçalarına ayırabilecek bir yumruk için kendi hayatından vazgeçmesi gerektiği ki yine de yeter mi bilmiyorum

oradaki metal adama ses hızı süperman e infiniti mass punch ile ışık hızı işte aynı işlevi görür o metal adama vurdugu yumruk gibi süperman okadar dayanıklı olsaydı hiçbir süper kahraman süpermane dulaşamazdı :) ne varki onun güçünde olan süper kahramanlar süpermane vurdumu baya bir uçuyor zarar verebildilermi hayır
  • http://superman.wikia.com/wiki/Superman_Prime_(One_Million)

• 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.