Bildirim
En Güçlü Süperkahraman Hangisi (768. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Size de soruyorum kim alır @UmudunuKaybetme@Surfing with the Alien -
İlk takim alir gibi gozukuyor ama soyle diyelim hulku World Breaker Hulk sayalim.
Sentry ve Hulk Darkseidi devirebilir.
Thor cok rahat Black Adami yener. Cunku Black Adam planet buster bile degio belki de ancak Thorun gosterdigi basarilar ortada.
İki flash, Black Raceri alir. Yani ondan tam emin degolim ama.
Bir doomsday kaldi. Onla da birileri ilgilenir
Ss ekleyelim suraya, Doomsdayin icinden gecsin. -
Ultraman de var yalnız hocam -
Birde zaten hero lar 6 villian lar 5 kişi ss yi eklersek fitne cikar -
Pardon o zaman hocam :D
Future flash doomsdayi oyalar.
Superman ultramni indirir
Evet :D Ssde gelirse olmaz. Haksiz rekabete hayir.
black raceri tam bilmiyorum. Onu barry allen tek alabilir mi ogrenmek lazim. -
Var olan en hızlı flash diye geçiyor
Hatta death god olarakta geçiyor -
Tamam o zaman.
Flashlar Darkseidi alsin
Thor Black Raceri -
Hocam bomba haberleri var (thor severler için )
Thor un en iyi serilerinden olan vede en güncel serisi olan unworth thor un 3. Sayısı çıktı (ingilizce si var sadece ama ilk 2 sayısının Türkçesi de var yakinda bunuda çeviriler )
Seride (ilk 3 sayısı için konuşcam)
Mjonir i kaldıramayan mjonir le alakası tamamen kesilmiş hiç bir şekilde mjonir den güç almayan bir kolu mjonir e dayanacak kudrete olan siyah urudan yapılmış thor var daha doğrusu artık thor degil.....
Artık sadece odin son. ....
Bir diğer elinde de savaş baltaşı var ki gene de bu balta mjnorili kadar güçlü olmasada hızlı yada kullanışlıligi bakımından vede mistik güç bakımından da Mjonir ile karsilastirilamayacak olsada gene de mjonir in darbelerin dayanabiliyor vede urudan
Uçmak için se bir asgard keçisine biniyor ...
Buraya kadar neresi bomba haber olabilir diyebilirsiniz ama.....
Bu tamamen kendi güçlerine sahip olan thor yok Özür dilerim kendisi thor demesine kızıyor "Odin son " sıfırindan patlayan bir gezegen in patlaması sonucunda sadece belli bir süre baygın lik geciriyor
Öyleki bu dönem güncel dönem vede bu dönemin dc deki karşılığı olan dönemde superman sadece 1 atom bombası ile bilincini kaybetmişti
Gezegen patlaması ise kattilyonlarca nuukleer bomba patlaması tarzı bir şey ....
Birde şu da var o gezegen patlaması sırasında o patlamadan az bir hasarla sadece bilincini kaybederek yıpranmış thor 9 ay 3 hafta 4 gün 7saat boyunca uyumamis üstünde hiç zırh olamayan mjonir ile hiç bir bağlantısı olmayan psikolojik olarak aşırı yıpranmış bir thor ih ih yani odin son .....
Ardından da eski asgardda Ultima evrenin deki ultimate thor un çekici ni buluyor (daha doğrusu başkası buluyor da spoiler yok ):))
Tam çekici alırken .... (spoiler var soylemeyecem)
Tabi çekici kaldıriken bir şey engelledi ama kaldirabilir bu bilgi kenarda dursun
3.sayıda odin son Warior Madness moduna giriyor vede savas baltası olmadan beta ray bill i oldurebilecek dovuyör
Hatta Beta ray bill çok aciz kalıyor yanında
Şimdi bu thor yakında ultimate evrenin den gelen mjonir ide kaldirdiginda merak ediyorum
Güncel olarak bakarsak thor a hangi hero rakip olabilir
Yani mjonir i aldığını varsayalim (ki alacak )
Siyah urudan yapılmış minor e dayanabilen bir sağ kol ve bir o kadar olan savaş baltasina sahip odin son a
Birde mjonir eklenecek kisacasi ....
Dusunun yani güncel de hero bazında rakibi yok
Bana göre güncel jla yi vede güncel avengers i aynı anda alabilir
Hele Warior Madness offfff
Atabilirsem ss leri atacam
-
-
Ee hadi yorum yapın yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: ben1905
Black adam
Black racer
Darkseid
Doomday
Ultraman
Vs
Sentry
Barry allen
The future barry allen (mavi olan )
Thor
Hulk
Supuman
Kim alır beyler ???@pes2012forever@SonictheHedgehog-MZ
Fikrimi değiştirdim 1. takım kazanır
Yolladığınız sayılarıda okuyacağım bugün biraz geç kaldım ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 6 Ocak 2017; 20:7:52 >
-
Tmm;)) -
Başka yorum yapcek yok mudur
O kadar thorla ilgili yazı yazdım -
Infamous Iron Man'in ilk sayısını inceledim, yayınlandığında buraya post bırakır veya yeni konu açarım arkadaşlar. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien
Infamous Iron Man'in ilk sayısını inceledim, yayınlandığında buraya post bırakır veya yeni konu açarım arkadaşlar.
http://www.cizgikafe.com/2017/01/infamous-iron-man-doctor-doom.html
Keyifli okumalar! -
Bu cosmic armor superman mi ??? -
quote:
http://www.cizgikafe.com/2017/01/infamous-iron-man-doctor-doom.htmlquote:
Infamous Iron Man'in ilk sayısını inceledim, yayınlandığında buraya post bırakır veya yeni konu açarım arkadaşlar.
Keyifli okumalar!
Teşekkürler çok güzel bir inceleme olmuş
Evvvet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 9 Ocak 2017; 20:30:56 >
-
Hmm cosmic armor superman i yenecek cook 20 - 15 tane karakter sayarim aslında ama en azından en güçlü pembe panter dir diyenlerden daha iyi bir yorum olmus
Birde geçmiş sayfalarda thorla ilgili o kadar yazi yazdim hiç bakmadiniz hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X