Arkadaşlar bulunduğum binada interneti bırak elektrik alt yapısı bile doğru dürüst yok şimdilik 300/400 metre karşıda bir dayı ile konuştuk onun internete bağlanma müsadesi aldık bir arkadaşımdan EVEREST EWN 208-POE Cihazı aldık lakin cihaz biraz yıpranmış bozuk mu değil mi bilmiyorum karşı modeme bu cihazla zar zor bağlanıyoruz ancak google 12 dk da açılıyor ya cihaz bozuk ya gücü yetmiyor. Şimdi karşı modem ile aramızda sadece bir tarla var aramızda engel bina vs yok aslında hiçliğin ortasındayız camdan cama diyebiliriz mesafe 300/400 metre bana bir cihaz tavsiye edermisiniz everest ewn 208-poe den daha iyi sadece uzaktaki modeme bağlanıp kendim internet bağlanacağım şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaLminSSaH -- 9 Kasım 2020; 21:37:5 > |
EN GÜÇLÜ WİFİ ALICI AP YADA ADAPTÖR?
-
-
dediğin cihaz ev için o olmaz... linkteki olur alıcı ve verici olarak %100 garanti...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiwdediğin cihaz ev için o olmaz... linkteki olur alıcı ve verici olarak %100 garanti...
Yani ben bu linkteki cihazı benim eve kursam çeker mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DaLminSSaHYani ben bu linkteki cihazı benim eve kursam çeker mi?
Alıntıları Göster2. bir tane olmadan verim alamazsın... karşılıklı olarak çalışacak... bir birlerini görecekler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugah6aiw2. bir tane olmadan verim alamazsın... karşılıklı olarak çalışacak... bir birlerini görecekler...
Alıntıları GösterKarşı taraf sanmıyorum evine cihaz kurmaya müsade etsin sabah segment bilgisayarı aradım https://urun.n11.com/usb-urunleri/everest-ewn-740-150-mbps-8m-usb-uzatma-kablosuz-adaptor-P405097797?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=0.25.6 bu ürünü alsam iş görürmü dedim everest ewn 208 poe nin görmediği işi o nasıl görsün ubi ürünlere bakın dedi ubi neyse artık.
-
başka türlü olmaz mesafe çok...
-
Başka cihaz tavsiyesi verecek yok mu?
Benzer içerikler
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı
- intel wifi 6 ax201 160mhz sorunu
- sistemimiz bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı
- wds nedir
- hotspot ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X