Ben çok nadir tuttruyorum arkadaşlar az oranlı kuponlarda çok mantıklı geliyor sürekli misli giriyorum keybediyorum sizde 9 şubat pazar günü iddaa maçlarından başlayarak bu sayfaya kuponlarınızı yazarsanız sevinirim hem ben hem arkadaşlar yararlanır (az oranlı olursa iyi olur misli )
344Verona - Juventus Oran: 1,40 369Schalke - Hannover Oran: 1,30 349Stuttgart - Augsburg Oran: 1,60 2.5 üst kuponum yarın için :) Sivasspor - Fenerbahçe maçınıda üst olarak alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Berky35
344Verona - Juventus Oran: 1,40 369Schalke - Hannover Oran: 1,30 349Stuttgart - Augsburg Oran: 1,60 2.5 üst kuponum yarın için :) Sivasspor - Fenerbahçe maçınıda üst olarak alabilirsin.
toplamda 4,2 oran güven kaç :D
quote:
Orijinalden alıntı: emrederim
Alıntıları Göster
%70
quote:
Alıntıları Göster
bende şöyle bi analiz yaptım
Sampdoria - Cagliari alt Verona - Juventus üst Manchester Utd - Fulham iy üst Valladolid - Elche alt
quote:
Sampdoria - Cagliari alt Verona - Juventus üst Manchester Utd - Fulham iy üst Valladolid - Elche alt
Alıntıları Göster
alt oynamak kadar tehlikeli bi durum yok ya :) ver üstü geç ugrasma altta filan .
quote:
alt oynamak kadar tehlikeli bi durum yok ya :) ver üstü geç ugrasma altta filan .
Başka fikri olan yokmu ?? Kazanlar varsa herkese kazandırsınlar
quote:
Alıntıları Göster
380 Benfica - sporting lisbon ms1
391 Sevilla - barcelona hms2
393 braga - gil vicente hms1
5,54 oranı var
quote:
Orijinalden alıntı: muamman1
380 Benfica - sporting lisbon ms1
391 Sevilla - barcelona hms2
393 braga - gil vicente hms1
5,54 oranı var
Alıntıları Göster
güzel kupon kardeşim teşekkürler ama benfica maçı riskli değilmi
quote:
güzel kupon kardeşim teşekkürler ama benfica maçı riskli değilmi
Alıntıları Göster
İki takımda çok formdalar ancak benfica şampiyon olmak istiyorsa en yakın rakibini -aralarında 2 puan fark var- yenmek zorunda kendi evinde ben öyle düşünüyorum
Barcelona maçında da geçen hafta kendi evinde sürpriz bi yenilgi aldı atletico madrid kaybetmişken kazanması lazım kazanacağınıda düşünüyorum ama tek farkla kazanmaz farklı kazanır diyorum çok iyi oranı var.
Braga da formda bir ekip özellikle evinde çok gol atıyor gil vicentenin uzun haftalardır galibiyeti yok braganın en az 2 fark atacağını düşünüyorum.
Kendi düşüncelerim bunlardı. Umarım tutar şans faktörü önemli tabi :)
quote:
Orijinalden alıntı: muamman1
İki takımda çok formdalar ancak benfica şampiyon olmak istiyorsa en yakın rakibini -aralarında 2 puan fark var- yenmek zorunda kendi evinde ben öyle düşünüyorum
Barcelona maçında da geçen hafta kendi evinde sürpriz bi yenilgi aldı atletico madrid kaybetmişken kazanması lazım kazanacağınıda düşünüyorum ama tek farkla kazanmaz farklı kazanır diyorum çok iyi oranı var.
Braga da formda bir ekip özellikle evinde çok gol atıyor gil vicentenin uzun haftalardır galibiyeti yok braganın en az 2 fark atacağını düşünüyorum.
Kendi düşüncelerim bunlardı. Umarım tutar şans faktörü önemli tabi :)
arkadaşlar elazığ - aarau - stutgart - karlsruhe - bu 4 maç üst benim güvendiğim kupon bu . demesi bedava değil enaz 2 tl :)
emrederimE
kullanıcısına yanıt
merhaba , bence az oranlı maçlar hep riskli maçlardır . abartılı süpriz olmamak kaydıyla yüksek oranlı maçlara oyna . yada oran enaz 1,70 olsun aşağısına oynama , 4 maçtan fazla yazma , ha birde ne olur yüksek miktar basma . ben iddaa çıktığından beri oynuyorum . benim favori kuponum 3 tane ilk yarı ikinci yarı 0/1 oynamak 2 misli oynadığımız için tutarsa 180-200 arası veriyor . bir kere tutarsa 180/2=90 yani 2 misli 90 kupon daha oynayabilirim . İDDAAyı bir geçim kaynağı olarak değilde hobi olarak oynarsak zararımız büyük olmaz. sana bol şans dilerim
quote:
İtalya İngiltere Yunanistan
Üçündende uzak dur genç.
quote:
Orijinalden alıntı: antebi
quote:
İtalya İngiltere Yunanistan
Üçündende uzak dur genç.
Alıntıları Göster
JİLİN - BAYİ - JİANGSU - BEJİNG BU MAÇLAR ÜST . anlayan anladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kristallklar
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar kuponları söylediğniz bilgileri değerlendriricem bugün hep bu sayfayı oynucam