Şimdi Ara

en güvenilir banka neresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar en yüksek faizi şuan ing e turuncu hesap veriyor sanırım yüklü miktarda para yatırmayı düşünüyorum , yorumlarınız nedir hangi bankaya vadeli hesaba yatırayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 1 Aralık 2020; 20:56:5 >

• 150 bin TL'ye kadar garanti kapsamındadır. Daha yukarısı için bankaya güveniyorsan yatırırsın güvenmiyorsan daha sağlam bankaya yatırırsın veya bir kaç bankaya bölersin. Devlet bankalarına da yatırılabilir. Battık deyip kepenk kapatmazlar herhalde  

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

150 bin TL'ye kadar garanti kapsamındadır. Daha yukarısı için bankaya güveniyorsan yatırırsın güvenmiyorsan daha sağlam bankaya yatırırsın veya bir kaç bankaya bölersin. Devlet bankalarına da yatırılabilir. Battık deyip kepenk kapatmazlar herhalde  

bölmeklede uğraşmak istemiyorum hocam bir yerde dursun diye düşündüm ama dediğiniz gibi 150binin üstü bankaya birşey olursa gidiyor sanırım :(

• Tasarruf Mevduatı Sigortası 150 bin TL'ye kadarını garanti eder daha üstü bankaya bir şey olursa maalesef gider. Bankalara bölmek istemiyorsan devlet bankasına yatırabilirsin. Zarar etseler bile zararı devlet tarafından karşılanır diye düşünüyorum. Şimdiye kadar öyle bir şey olmadı. Yani bir devlet bankası biz battık paranızı veremiyoruz demedi. Devlet bankası da battık diye kepenk kapatırsa zaten Türkiye batmış demektir.

• Tüm bankalar sağlam. BDDK sınırlamaları ile tüm sektör sağlam bir zeminde. Kişisel tercihim Ziraat olurdu ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vulpius1905

Tüm bankalar sağlam. BDDK sınırlamaları ile tüm sektör sağlam bir zeminde. Kişisel tercihim Ziraat olurdu ama.

ziraat 14.5 falan veriyor hocam ing 16 yinede ziraat mı diyorsunuz ?

• 15.50 verildi bugün 100.000 e Ziraatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulpius1905 -- 1 Aralık 2020; 22:8:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

15.50 verildi bugün 100.000 e Ziraatte

çok iyimiş hocam ya kaç günlük vade ? ben 400bin yatırmayı düşünüyorum daha fazla verebilirler o zaman bana  

• 32 gün ve üstü, 1 milyondan sonra değişir, 15.50 yani üstü zor, belki 15.75
  • quote:

32 gün ve üstü, 1 milyondan sonra değişir, 15.50 yani üstü zor, belki 15.75

anladım hocam iyimiş ziraat o zaman ya , ben yarın bir görüşeyim , teşekkürler 

• Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.