Bildirim
EN GÜVENİLİR DOMAİN HOSTİNG SATAN SİTE
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gerekli PM atıldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ElitMedya
Gerekli PM atıldı.
ELİT MEDYA WEB SİTENİZİ İNCELEDİM .VE FİYATLAR ÇOK UYGUN GELDİ PMDEN BİR KAÇ SORUM OLACAK ONLARI CEVAPLAR MISINIZ -
BU ARADA AÇTIĞIN FORUMA CEVABEN .BEN isimkayıt.com dan aldım daha önce domain hosting fiyatları uygun . 8 yıldır aktif bir şirket. destek başarılı .destek mseajınıza kısa zmanda cevap geliyor.internette de olumsuz yorumunu göremedm memnunm sahsen bende.. bir çok site var ama biraz aralarında fiyat farkı bıraz uçuk genelde .mesela 100mb alan 5gb trafıklı hostıngı 35 tlye satan 10 yıllık ısletmede gordum .1 gb alanlı 50 gb trafıklı gordugum sıte de var ... -
Gerekli Pmler Atılmıştır. -
www.nartanesi.biz
size her konuda yardımcı olabilirim pmye veya canlı desteğe gelebilirsiniz tüm sorularınızı cevaplarız -
quote:
Orijinalden alıntı: gurh4n
www.nartanesi.biz
size her konuda yardımcı olabilirim pmye veya canlı desteğe gelebilirsiniz tüm sorularınızı cevaplarız
Sizin hostinglerde uygun görünüyo baya ama güvenilirlik hakkında bilgi verirmisiniz ne kdar süredir hizmet veriyosunuz bu gibi soruların cevaplarını burdan cevaplarsanız ben ve diger arkadaşlara yardımcı olabileceginizi düşünüyorum. -
hem güvenilir hemde ucuz domain içinhttps://www.domainilehosting.com/ sitesini tavsiye ederim. -
ben satıyorum iletişims ödeme şekli paypal iletişimhttps://www.facebook.com/buraksgln
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X