Şimdi Ara

En Güvenilir ve En Ucuz Alışveriş Siteleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam peşin ödeyeceğin kısmı havale yaparsın. Üzerinide mail order formu doldurup gönderirsin. Ona göre çekerler. Kart bilgilerini vermen gerekiyor bu işlem için. Internet bankacılığı kullanıyorsan tek kullanımlık sanal kart oluşturup yapabilirsin. Daha güvenli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandorria

Hocam peşin ödeyeceğin kısmı havale yaparsın. Üzerinide mail order formu doldurup gönderirsin. Ona göre çekerler. Kart bilgilerini vermen gerekiyor bu işlem için. Internet bankacılığı kullanıyorsan tek kullanımlık sanal kart oluşturup yapabilirsin. Daha güvenli olur.

teşekkür ederim.internet bankacılığını hiç kullanmadım ve kullanacağımı sanmıyorum.güvenim yok
  • pandorria P kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma olabilir ben sadece aklımda kalanı söyledim, kimseyi yanıltmak istemem fotografium çok güvenilir bir sitedir. Belki de canlı destekteki arkadaş kart şifresi derken o sizin dediğiniz Son kullanma tarihi Son 3 hanesi felan gibi bilgileri de kastetmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sycromp

http://www.cazipshop.com/

http://www.fotografium.com/

fotografium güvenilir kalite bir site ama fiyatlar ucuz değil hayyam pasajına git istanbuldaysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 4 Haziran 2014; 18:53:48 >
  • Tam olarak nereler sağlam güvenilir ?

• sycromp S kullanıcısına yanıt
    hayyam'da dikkat et oranın çakalları çoktur bilmeyene çok sağlam kazık atarlar . bir arkadaşım reflex fotografçılıkı önermişti bana. bide ürünler dükkan garantili pek sıkıntı yaşayanı görmedim . sen teknoloji mağzalarında fiyatlara göz at indirim olabilir gold bimeks mediamarkt falan filan .

fotografium kaliteli güvenilir bir site ürünler canon türkiye garantili ama oradaki fiyatlarla başka yerlerde ki fiyatları araştır ona göre karar ver
  • İkilemde çok kalınıyor öyle yerlerde

• sycromp S kullanıcısına yanıt
    elbette insan çok şüphe ile yalaşıyor sen yine kafan rahat olsun diorsan bilindik teknoloji mağazalarına vr fotografium'a bak ama şunu da söyleyeyim dslr öyle kolay kolay bozulacak türden elektronik eşya değil sağlamdırlar canon nikon ve sony için konusuorum (leica lar ayrı bişey zaten :D ) uzun yıllar kullanırsın.

ben kendimden örnek vereyim sahibinde.com'da ikinci el bir canon 550d aldım bana satan amatör olarak bu makineyle başlamış shutter sayısı 10binlerdeydi.(firma 100bine kadar garanti veriyor) mark2 alacağı için satıyordu şimdi profossional dış çekimci oldu takip ediyorum kendisini . ama ben alırken ürünün bilindik yerden alındığına dikkat ettim benim makinem vatan bilgisayar çıkışlı zamanında 1900tl bayıl.ış ben aldım 2013 haziran ayında 1000tl ye ve garantisi daha bu ay bitiyor

temiz bulduktan sonra ilk sahibinden ikinci el al pişman olmassın hem kalan parana lense yatırım yapmış olursun dostum

• Benda canon araştırıyorum. En uygun bedavashop sanırım. Piksel ithalat garantili imiş ürünleri. Bedavashop' un sanalpazar ve gittigidiyor yorumları iyi gibi.....

Piksel İthalat garantili ürün kullanan varmı, tanıyan, bilen sağlam firma mı arkadaşlar.
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ramazan bey

Ürünlerimiz kapalı kutu gönderildiğinden ürünler içerisini kontrol etme sansımız yoktur ve böyle bir şikayet şimdiye kadar ilk defa sizden aldık. Cazipshop olarak sattığımız ürünlerin her zaman arkasındayız. Bizi aradığınızı belirtmişsiniz. Biz ürünlerimizin orjinal olduğundan emin olduğumuz için size bu şekilde aktarmış olabiliriz. Eğer bataryanızı bize gönderirseniz ürün seri numaranızla birlikte ürünü kontrol edip bu şekilde bir durum söz konusu ise size yeni bir batarya gönderebiliriz. 0212 519 36 80 nolu numaradan bize ulaşabilirsiniz.
    İstem dışı olsa bile sizi bu şekilde mağdur ettiysek özür dileriz. @#Ramazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Geçen yaz Cazipshop'tan paralel ithalat 650D body almıştım. Pil yan sanayi çıktı. Tabi ben çok sonradan farkına vardım. Pilin üzerindeki yazıları parmağımla ovuşturduğumda rahatlıkla siliniyordu. Makine alırken dikkat edin özellikle eurasia garantili alın derim ben.

Merhaba Ramazan bey

Ürünlerimiz kapalı kutu gönderildiğinden ürünler içerisini kontrol etme sansımız yoktur ve böyle bir şikayet şimdiye kadar ilk defa sizden aldık. Cazipshop olarak sattığımız ürünlerin her zaman arkasındayız. Bizi aradığınızı belirtmişsiniz. Biz ürünlerimizin orjinal olduğundan emin olduğumuz için size bu şekilde aktarmış olabiliriz. Eğer bataryanızı bize gönderirseniz ürün seri numaranızla birlikte ürünü kontrol edip bu şekilde bir durum söz konusu ise size yeni bir batarya gönderebiliriz. 0212 519 36 80 nolu numaradan bize ulaşabilirsiniz.

İstem dışı olsa bile sizi bu şekilde mağdur ettiysek özür dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cazipshop

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Geçen yaz Cazipshop'tan paralel ithalat 650D body almıştım. Pil yan sanayi çıktı. Tabi ben çok sonradan farkına vardım. Pilin üzerindeki yazıları parmağımla ovuşturduğumda rahatlıkla siliniyordu. Makine alırken dikkat edin özellikle eurasia garantili alın derim ben.

Merhaba Ramazan bey

İstem dışı olsa bile sizi bu şekilde mağdur ettiysek özür dileriz.

Sizden çok özür diliyorum. Faturaları kontrol ettiğimde ürünü sizden değil Piksel fotoğrafçılıktan aldığımı farkettim. Sizden ise sanırım parasoley ve hafıza kartı almıştım. İlginiz için çok teşekkürler.

Piksel fotoğrafçılığı aradım. Sorundan bahsettim. Telefondaki kişi bir yıl önce aldığın makinenin pilini göndermem dedi. İyi de pil garantili değil mi dedim yok dedi. Ben de hakkımı helal etmiyorum. Bedavashop ile aynı şirketmişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bedevashop ' mu, tamda sipariş verecektim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

bedevashop ' mu, tamda sipariş verecektim...

Maalesef öyle. Piksel fotoğrafçılık iletişim adresini ararken bedavashop ile aynı firma olduklarını gördüm. Bedavashop üzerinden piksel fotonun numarasını istedim verdiler. Konuşucunca aldığım cevap beni şok etti resmen iki yıl garantili makinenin kutusundan çıkan pil sahte çıktı ve telefondaki şahıs büyük ihtimalle firma sahibiydi. Bana göndermem pili dedi garantili değil mi dedim yok dedi. Geçen yıl aldığın makinenin pilini göndermem dedi.

Hakkımı helal etmiyorum. 30 liraya aldığım pil verdikleri pilden kat kat daha iyi çıktı. Paralel ithalatta böyle sorunlar çıkabiliyor. Bir daha bulaşmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kutu içerisinden çakma pilin nasıl çıktığı konusunda bir açıklama getirildi mi Piksel İthalat tarafından. Garantiden önce asıl konuşulması gereken husus bu.....

Bu gün bir arkadaşa canon 70d satın aldık, internet üzerinden güvenemediğimiz için, Ankara' da ki bir bayiden elden teslim aldık. (Duru İthalat Garantili). Her hangi bir sorun yoktu kontrol ettiğimizde
  • Fotografium

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir ve ucuz fiyatları var. Tavsiye ederim www.bufiyata.com.tr
  • goldun internet sitesi uzerinden nikon d3100 18 - 105 aldim heryerde 1500 1600 ken 1300 e aldim herkezee tavsiye ederim kisa suredede elime gecti hicde sorun yok ama kullanma klavuzu turkce degil

• fotografium tek geçerim 2 kez lens aldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.