teşekkür ederim evet sadece uç orjinal uç kesilip takıldı ama tampondanda o ucun boyutu kadar kesildiği için güzel durdu ;) bmw egzos ucu dersen zaten tüm egzoscularda var yani herhangi bi özelliği yok sadece paslanmaz krom o kadar :)
quote:
Orjinalden alıntı: msd50
teşekkür ederim evet sadece uç orjinal uç kesilip takıldı ama tampondanda o ucun boyutu kadar kesildiği için güzel durdu ;) bmw egzos ucu dersen zaten tüm egzoscularda var yani herhangi bi özelliği yok sadece paslanmaz krom o kadar :)
Teşekkür ederim cevabın için bakalım ya uç alıcaz ya da paraya kıyıp remus alıcaz
seste hiç bi değişiklik olmayacağı için ucu taksan daha iyi olur ...
quote:
Orjinalden alıntı: msd50
seste hiç bi değişiklik olmayacağı için ucu taksan daha iyi olur ...
İstesem olabilir aslında Ama amacım performans
aracın çok güzel çok sade bir şekilde mod edilmiş bu sadeliği bozma ALLAH kaza bela vermesin
MAŞŞALLAH MAŞŞALLAH, ALLAH TEKERİNE DAŞ DOLAMASIN SATILIK DEĞİLMİYDİ BU ARABA?
bi arkadaşıma vermek üzereyim zaten bi honda projesi başlıycak kısmetse ama bakalım :) teşekkürler ...
Işıklar da on numara olmuş.
206ya nispeten 307daha büyük, ama 307lerin süspansiyonlarının çok sert olduğunu ve genelde arıza göstren bi araç olduğunu duydum,,307hevesim vardı kaçtı... peki 207ler nasıl araba? hangi model hangi versiyon ve motor seçeneği daha makbul?yakıtı ne alemde? ikinci el fiyatları ne civarda?mesela seninki ne kadar. ve ensononcusu ise araca ne kadar masraf ettin.. ammada meraklıyım dimi bilmiyorum,, benim çok hoşuma gidiyo bu 207ler
msd 50 güzel araç. Allah kazalardan korusun. yanlız affına sığınarak ; ön tampon içindeki plastik bölümü de gövde rengine boyamışsın.bence o kısmı piyano black rengine boyasan süper olurdu. sadece şahsi fikrim.
jagler_78 hoşgeldin hemşerim.
Çok hoş olmuş tam genç arabası allah kaza bela vermesin.
çok teşekkürler yorumlar için ; bi daha araba alıcak olsam açıkçası bu aracı almazdım baştan onu sölyim :) bu arabalara hiç bakma jagler 78 bence opel astralara bak hemen hemen aynı fiyattalar ... alıcaksanda 1.6 hdi dan başkasını alma 25 civarına 2 elini bulabilrsin . ben 32 ye aldım 7 8 milyarlık masraf var üzerinde 32 ye sattım :)
teşekkrler individual ama ben piano black uyumunu affına sığınarak pek sevmiyorum kardeş o tamponun içinii komple söküp petekli ızgara yapıcaktım ama olmadı :)
Gerçekten güzelmiş. Kazasız sürüşler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme