Böle bir konu yine açılmıştı ve audi a5 in resmini koymuştum bugün yine açılmış ne yazıkkı arka far tasarımında bunun üstüne yok. Bu aracın tasarımcısının yaptığı açıklama " Audi a5 tasarımlarım arasındaki en güzel kusursuz bir araç bunu rahatlıkla söleyebilirim"
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
Böle bir konu yine açılmıştı ve audi a5 in resmini koymuştum bugün yine açılmış ne yazıkkı arka far tasarımında bunun üstüne yok. Bu aracın tasarımcısının yaptığı açıklama " Audi a5 tasarımlarım arasındaki en güzel kusursuz bir araç bunu rahatlıkla söleyebilirim"
Kesinlikle mükemmel tasarım. Yeni Jetta'nın stoplarının tipi bunu andırıyor baktığımda nedense...
yolda görebileceğiniz en seksi kalçalar.
quote:
Orijinalden alıntı: wurtz
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
Kesinlikle mükemmel tasarım. Yeni Jetta'nın stoplarının tipi bunu andırıyor baktığımda nedense...
bak yeni gördüm 2. sayfada olunca. biz de ne zaman insek arabadan, arkamıza bakarak uzaklaşıyoruz.
en güzel denmiş millet önüne geleni koymuş jülyet in arka farları güzel birde genelde audi farları çok güzel
Seçemiyorum bir türlü BMW ve Audi çok güzel yapıyor, Mercedes'i de ekleyebilirim.