quote:Orjinalden alıntı: Evil Clown TR_DARK_TR ,TR_TİGER_TR ,TR_POWER_TR ,Ksklee_TR ,tEHLİQeLee_TR bu dediğim isimleri koy serverın KIRALı olursun ;) taşlamasınlar gartalı ^^
Beyler bana özellikle WİZARD isimleri istiorum sizden HardCore ya da _The_SooN_ gibi isimlerinisi bekliyorum şimdiden teşşekürler.
Beyler bana özellikle WİZARD isimleri yazabilirmisiniz ??? HardCore ya da _The_SooN_ gibi isimler istiyorum sizden şimdiden teşşekür ederim.
Beyler bana özellikle WİZARD isimleri istiorum sizden HardCore ya da _The_SooN_ gibi isimlerinizi bekliyorum şimdiden teşşekürler
Beyler bana özellikle Wizard isimleir yazar mısınız ??? HardCore ya da _The_SooN_ gibi isimler bekliyorum sizden şimdiden teşşekürler
saka dımı beyler :D konu acılalı 1 seneden fazla olmus hala devam edıo konu ust konu falan yapın barı bu ne ya :D
Yakaladım Konuyu İmzamdaki İsmi Çok Seviyorum Bir Gün Kuracam ve Server Kralı Yapacam Th3_BaD_3nD Nedense Kötü Sonları Severim
DeViLMaNHeLL _NuKeR_SHoW_ (bunu kullanma benim ismim)(oasis):) ChileeCash Zamq_Tr (hiç kullanılmıyo tamamen benim yarattımğım z yi at amq :D:D:D) _YePReM_ CaPKuP KuPCaP Elite_Angel BENDEN BU KADAR YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA