1)Tatlı Hayat 2)Avrupa Yakası 3)Aslı ile Kerem 4)Ruhsar
Tatlı Hayat bir numara gerçekten Avrupa Yakasını izliyorum ama bayılarak degil..Başrolde Ata Demirer gibi bir dallama var çünkü...
tatlı hayat gibi dizi gelmez ya
7 Numara Kısa Devre Sıdıka
7 numara gerçekten güzel bir dizi. Emret komutanım'ada sardık bu aralar izleniyor valla. Anılar canlanıyor.
Friends Bitmiş olmasına rağmen eski bölümlerini izliyorum.B E N B Ö Y L E B İ R D İ Z İ G Ö R M E D İ M .
BENCE AVRUPA YAKASI
quote:
Orijinalinden alıntı: unicorn_297
BENCE AVRUPA YAKASI
BENCE ÇOK SAÇMA...İĞRENÇ BİR DİZİ
avruya yakası
without a trace ve angel(maalesef bitti)....
KurtlarVadisi cendere cendere cendere cendere cendere cendere cen cen den
Kurtlar Vadisi ve Avrupa Yakası.
GÜLBEYAZ
ŞU an için yani yaz dönemi için "EMRET KOMUTANIM" güzel bence gerçekten çok komik bölümlerivar
Kaygısızlar favorimdi
kurtlar vadisi
2 sene önce trt de 7 numara vardi bence o süperdi
csi NY ____CBNC-E KANIT PEŞİNDE _____ TRT 1
ŞAŞI FELEK ÇIKMAZI,trt detekrarbölümleri veriliyor.hayatın içinden gerçekten güzel bir dizi.öyle büyük köşklerde.son model arabalarda sanal birdünyada geçmiyor konular.sıradan bir mahalle arasında,sıradan insanların yaşadıkları konu ediliyor.bence mükemmel.Zaten MAHİNUR ERGUN 'BÜTÜN SENARYOLARINI BEĞENİYORUM. Birde CNBS-e de malcolm in the middle var. onlada bayılıyorum.BÖYLE ÇILGIN BİR AİLE HİÇ BİR YERDE YOK YAAA!!!!
quote:
Orijinalinden alıntı: r7bertpires
orange country gilmore girls buffy the vampire slayer 2 & a half men scrubs without a trace csi: new york 24 desperate housewives joey las vegas nip/tuck six feet under south park the 4400 cold case
bunlarin hepsini izliyorum ben arkadaslar size de tavsiye ederim zaten tv de bu yazdiklarimdan baska bisi izlemem music ve spor haricinde tabi...