bence su an yayında olanlardan arka sokaklar ama gecmişe bakarsak lise defterini kacırmadan seğrederdim
trt 1 de en sewdiim dizi çiçek taksi çok güzel çok kaliteli oyuncular wardı zamanında 200 küsur bölüm olmuştu
quote:Orjinalden alıntı: emrebahar2 trt 1 de en sewdiim dizi çiçek taksi çok güzel çok kaliteli oyuncular wardı zamanında 200 küsur bölüm olmuştu +1
Hafta içi hergün 16:20 de TRT int kanalında tekrarlar yayınlanıyor. quote:Orjinalden alıntı: aLCoHoL111 quote:Orjinalden alıntı: emrebahar2 trt 1 de en sewdiim dizi çiçek taksi çok güzel çok kaliteli oyuncular wardı zamanında 200 küsur bölüm olmuştu +1
quote:Orjinalden alıntı: the mısır GÜLBEYAZ Adamımsın!!! Ama onun yerine şimdi FIRTINA var.Gülbeyazın yerini dolduramaz ama tavsiye ederim.
quote:Orjinalden alıntı: aLCoHoL111 Tatlı hayat çok komikti eskiden izlerdim hala yayınlanıyor mu?? ne yazıkki show da bi cennet mahallesidir alıp gidio onun yerine tatlı hayat gibi güzel diziler koysalar ne güzel olur ama....
yerli dizilerin bazılarını severek izlesem de cnbc-e'nin dizileri(belki de konuları yüzünden) çok daha kaliteli ve ilginç geliyor bana One Tree Hill Rome The O.C. Gilmore Girls Simpsons Scrubs The x-files ve diğerleri diyorum
cnbc e dekileri saymıyorum zaten (hepsi kısaca) onun dısında sımdılerde gosyası cetesı basladı guzele benzıo hafıf sex and the city kadınları gıbıler ama bunlar erkeklerden kacıo