Şimdi Ara

En Güzel Film Replikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
2
Favori
59.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...Şimdiye kadar izlediğimiz filmlerdeki aklımızda kalan en güzel diyaloglar..(filmden bir kare ile)

açılışı yapıyorum...

En Güzel Film Replikleri

Andy Dufresne (Tim Robbins) ve Red (Morgan Freeman) avluda konuşuyorlar. Dufresne çıkınca yapacaklarından bahsediyor. Red ise asla dışarı çıkamayacağını, kendisi için herşeyin bitmiş olduğunu söylüyor. Dufresne şöyle diyor:
    "Sanırım herşey basit bir seçime bakıyor. YA YAŞAMAKLA UĞRAŞIRSIN YA DA ÖLMEKLE." Ve Dufresne daha sonra Red'e yazdığı mektupta da şöyle diyor:
    "Unutma Red, umut iyi bir şeydir, belki de en iyi şey. Ve iyi şeyler asla ölmez."
    (korku sizi tutsak eder umut ise özgür bırakır)

Çıldırdığı falan yok. Artık kurumsallaşmıştı. O adam elli yıldır burada, elli yıl! Bildiği tek şey bu. Burada önemli bir adam, eğitimli biri ama dışarıda bir hiç. Sadece iki eli kireçlenmiş bir mahkûm, kütüphane kartı bile alamaz belki. Şimdi ne demek istediğimi anlıyor musun?

Karım sürekli beni tanımanın zor olduğunu söylerdi. Kapalı bir kitap gibisin derdi. Hep şikâyet ederdi. Çok güzeldi. Tanrım, onu gerçekten sevmiştim. Ama nasıl göstereceğimi bilmiyordum. Onu öldürdüm, tetiği ben çekmedim. Onu uzaklaştırdım ve karım benim yüzümden öldü, davranışım yüzümden.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

•  En Güzel Film Replikleri

- ne olduğunu düşünme ne oldunu bil neo
  • Donnie Darko:Neden o aptal tavşan kostümünü giyiyorsun?

Frank:Peki sen neden o aptal insan kostümünü giyiyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Donnie Darko:Neden o aptal tavşan kostümünü giyiyorsun?

• quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Donnie Darko:Neden o aptal tavşan kostümünü giyiyorsun?

pardon hangi film nasıl bilmem
  • - Arada sırada bulaşmaman gereken birisiyle karşılaştığını fark ettin mi?

- İşte o benim .

Clint Eastwood .
  • Clint Eastwood ... varsa sorun yoktur

en iyi yönetmen ve oyuncu bence ...bide mel gibson var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Merhaba Benim Adım Forrest , Forrest Gump
    Çikolata İstermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 27 Mayıs 2009; 22:54:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

http://img30.imageshack.us/img30/5997/bscap0000e.jpg

Merhaba Benim Adım Forrest , Forrest Gump
    Çikolata İstermisiniz

o'da güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: akmesk

nereye gittiğin değil nerden geldiğini anlatan bir filim izleyin hem ağlayın hemde şahlanın geçmişiniz ve gelceğinizle

Yönetmen

Murat Saraçoğlu, Özhan Eren

Senaryo

Özhan Eren

Müzik

Özhan Eren

Görüntü yönetmeni

Mustafa Kuşçu

Tür:

Dram

Yapım:

Türkiye 2007 (Renkli)

Dil:

Türkçe

En Güzel Film Replikleri

???????? diyalog nerde...??

- baba yüreğim yangın yeri gibi biliyomsun? gözü arkada kalmak böle bişi galiba, kaç gündür onu itmek istiyorum bana sarılınca ,onun hayatında yutkunamayacağı bi yumruğu olacağım içinde kendimdem nefret ediyorum.
    ONA Bİ ODA VER BABA Bİ EVİ OLSUN AMA ZAMAN ZAMAN DA ÇIKIP GİDEBİLECEĞİ Bİ EV. ONA O KADAR ÇOK SÖYlEMEK İSTEDİĞİM ŞEY VAR Kİ.. ONA SEN SÖYLE BABA DE Kİ;....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix de vandetta -- 6 Haziran 2009; 8:53:58 >

eşkiyadan
    Cumali: Çok korkuyorum eşkiya beni bırakma çok korkuyorum...çok
    Eşkiya: Korkma sadece toprağa gideceksin...
    Sonra toprak olacaksın...
    Sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin...
    Oradan özüne ulaşacaksın...
    Çiçeğin özüne bir arı konacak...
    Belki...belki o arı ben olacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: seralim

En Güzel Film Replikleri

babam ve oğlum dan ;
    - baba yüreğim yangın yeri gibi biliyomsun? gözü arkada kalmak böle bişi galiba, kaç gündür onu itmek istiyorum bana sarılınca ,onun hayatında yutkunamayacağı bi yumruğu olacağım içinde kendimdem nefret ediyorum.
    ONA Bİ ODA VER BABA Bİ EVİ OLSUN AMA ZAMAN ZAMAN DA ÇIKIP GİDEBİLECEĞİ Bİ EV. ONA O KADAR ÇOK SÖYlEMEK İSTEDİĞİM ŞEY VAR Kİ.. ONA SEN SÖYLE BABA DE Kİ;....

En çok etkilendiğim diyaloglardan birisidir. Gerçekten çok duygusal.

-hiç patlamayan kurşunun oldumu
  • Fight Club

En Güzel Film Replikleri

Jack'in lüks evi patlamıştır ve Tyler Durden'a değerli eşylarını anlatırken ....
    Tyler Durden der ki;
    Sahip olduğun herşey, en sonunda gün gelir sana sahip olur. Ancak, herşeyini kaybettikten sonra, herşeyi yapmakta özgürsün. Umudunu kaybetmen özgürlüğündür.

.......................................................................................................................................................

Dövüş kulübünün ilk kuralı, dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır. Dövüş kulübünün ikinci kuralı da, dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır.

.......................................................................................................................................................

Bankadaki hesabın değilsin! Üzerindeki elbiseler değilsin! Cüzdanındakiler değilsin! Sürdüğün araba değilsin! Bizler dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz! Aynı çürümüş yığının parçalarıyız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DijitalVisne -- 28 Mayıs 2009; 1:06:19 >

• Tuco: "when you have to shot ,shot don't talk"...
    iyi kötü çirkin..

Sonny: Hey, listen, I want somebody good - and I mean very good - to plant that gun. I don't want my brother coming out of that toilet with just his dick in his hands, alright?
    Clemenza: The gun'll be there.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seralim

En Güzel Film Replikleri

eşkiyadan
    Cumali: Çok korkuyorum eşkiya beni bırakma çok korkuyorum...çok
    Eşkiya: Korkma sadece toprağa gideceksin...
    Sonra toprak olacaksın...
    Sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin...
    Oradan özüne ulaşacaksın...
    Çiçeğin özüne bir arı konacak...
    Belki...belki o arı ben olacam

.nokta.
  • Biz kadınlar tarafından yetiştirilen bir erkek nesliyiz.Merak ettiğim; başka bir kadına ihtiyacımız olan cevap mı?
    Fight Club
    Tyler Durden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoon! -- 28 Mayıs 2009; 13:29:50 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.