Şimdi Ara

En Güzel Kitap Kategorisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Up
  • Sci-Fi
  • Bence polisiye
  • Konu dışında kim kitap okur ki?Varsa yoksa kız tavlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmund Husserl -- 23 Ağustos 2019; 19:30:13 >
  • Kategori fark etmez güzel olsun yeter
  • Fedailerin kalesi alamut
    Olasılıksız
    Yabancı
    veya Stefan Zweig ın eserleri güzel
  • Uzumaki D Kurosaki. kullanıcısına yanıt
    Tabii ki güzel olması yeter.Fakat bazı türler insana daha çok hitap eder.Mesela sevmediğim türden bir kitabı beğenmem için çok iyi bir kalemle yazılmalıyken sevdiğim türdekileri beğenmemem için çok kötü bir kalemle yazılmalı.
  • Eğitim
    Roman
    Fantastik
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    Olasılıksız güzeldi.Ondan sonra Adam F. yazmış diye Oz almıştım.Hüsran.
  • Bence polisiye.
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.En sevdiğin kitap ne?
  • Edmund Husserl E kullanıcısına yanıt
    Hocam yerli de Ahmet Ümit'in bütün kitapları.
    Yabancı da ise Sherlock Holmes serisi.
    Senin var mı bana önerebilecegin?
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    Yabancı olarak Sherlock ve Hercule.
    Yerli pek okumadım.
  • Kisisel gelisim
    Felsefe
    Psikoloji
    Din

Bunlar haric pek keyif almıyorum ve amacsiz geliyor ayrica tümünü yabanci yazarlardan aliyorum Türkiyedeki yazarlarin yuzde 99.99999999u kofti para icin kitap yazan tipler

Misal bir roman okuyorum herif 1 mesaji vermek icin 100sf bos yapıyor

Ama bu kitaplarda hayata iliskin hakikat ve bilgileri yogun sekilde bulabiliyorum

Ha sevenler icin siirlerde cok guzeldir ama hiç siir kitabi almadım
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Din olarak ne önerirsin?
  • Korku-gerilim iyi oluyor özellikle kaliteli yazarlar okuyunca ciddi manada seni etkiliyebiliyor okuduğun satırda irkilip tekrar okuyabiliyorsun bunu pek anlamlandıramıyorum beni çok ciddi düşüncelere ve duygulara iten cümleyi okuyunca bir daha okuyorum bir tür mazoşistlik muhtemelen.

TessGerritsen, Ted Dekker bu iki yazarı oldukça fazla beğeniyorum ama şuan farklı bir tarz okuyorum sabahattin ali nin kitaplarını tamamlamayı düşünüyorum 2 tanesini okuyup beğenmiştim 6 tane kitabını aldım sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmund Husserl

Din olarak ne önerirsin?
    Knk din derken dogu dinleri okuyorum ben ya onu da cok önermek istemiyorum Müslüman değilsen özelden yazarım çünkü bu kitapları mabadindan anlayanlar icin sonradan sıkıntı olabiliyor

İslam adına en basta meal okunmali ve pek cok ayet arastirilmali çünkü cogu anlaşılmıyor tek okuyusta

Gecen karar verdim incili de okuyacağım

Onun disinda orta dogu dinlerinden ne okunabilir bilmiyorum hiçbir haciya hocaya güvenim yok yuzde 90inin suratından pislik akıyor
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Müslümanım ama atman sıkıntı olmaz.
    Bence hem meal hem tefsir okunmalı.Önce ayet hakkında soruların oluyor,sonra cevaplanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Korku-gerilim iyi oluyor özellikle kaliteli yazarlar okuyunca ciddi manada seni etkiliyebiliyor okuduğun satırda irkilip tekrar okuyabiliyorsun bunu pek anlamlandıramıyorum beni çok ciddi düşüncelere ve duygulara iten cümleyi okuyunca bir daha okuyorum bir tür mazoşistlik muhtemelen.

TessGerritsen, Ted Dekker bu iki yazarı oldukça fazla beğeniyorum ama şuan farklı bir tarz okuyorum sabahattin ali nin kitaplarını tamamlamayı düşünüyorum 2 tanesini okuyup beğenmiştim 6 tane kitabını aldım sabırsızlanıyorum.
    Knk korku gerilim hic iyi degil ya

Gecen edgar allen poenun kitaplarinin toplami bir epub indirdim

Usher evini okudum cok basit olmasina ragmen altima sicratiyordum bitirince sildim hemen :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.