Şimdi Ara

EN GÜZEL MASAÜSTÜ FOTOĞRAFLARI(WALLPAPERS) İÇİN MÜKEMMEL KAYNAKLAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
12
Favori
68.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başta fuducuk olmak üzrre paylaşımda bulunan herkese tşk.ler.

Fuducuk, ilk mesajda verdiğin şu masaüstü resimi değiştiren program acaba sistemi ne kadar meşgul ediyor, hiç fark hissettin mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Harika bir konu olmuş.

Fuducuk, ilk mesajda verdiğin şu masaüstü resimi değiştiren program acaba sistemi ne kadar meşgul ediyor, hiç fark hissettin mi ?

Biz teşekkür ederiz Sevgili Taner.

Ben o programı kullanmadım, çünkü benim gibi biligsayarı genel olarak iş amaçlı kullanan insanlar, sistemden optimum performans almak ister. Ben de çoğu zaman masaüstümü ram'imden tasarruf etmek için fotoğraf tutmam. Tutarsam da sabit kalır. Bu kadar çok fotoğraftan sonra böyle bir ihtiyaç olduğunu düşünerek o programı ekledim. Bir süre çalıştırdım, fotoğrafı değiştirmede sorun oluyor mu diye, test ettim. O zaman sistemi kasmadı. Mantık olarakta kasmıyor olması gerek. Sadece sürekli arka planda zamanı geri sayıyor, dolunca da fotoğrafı değiştiriyor. Tabi analiz ettikten sonra konuşmak daha doğru olur...

• Merhaba arkadaşlar, daha önceki mesajlarımdan hatırlarsınız belki. LCD monitörüm Wide olduğu için çok sevdiğim Wallpaperlarımı kullanamadığımı belirtmiş ve daha düşük çözünürlük isteyenlerle paylaşmıştım. Araştırmalarım azimle devam etti ve sonunda eski arşivimin bir çoğunu yenileriyle birlikte oluşturdum. Çözünürlük olarak bulabildiklerimi 1680x1050, bulamadıklarımı da 1600x1200 olarak yükledim. Aşağıdaki resimlerden küçük önizlemelerine ulaşıp beğenirseniz indirebilirsiniz. İndirme bağlantısı:http://rapid-share.com/files/168018344/Girls.rar

EN GÜZEL MASAÜSTÜ FOTOĞRAFLARI(WALLPAPERS) İÇİN MÜKEMMEL KAYNAKLAR

• ellerine sağlık kardes saolasınn
  • teşekkür ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Harika bir konu olmuş.

@.TaneR. kardeş

altarnatif olarak bide bu programı dene isteresen dahilinde bikaç özllik te var saat ve takvim gibi sitede ise muazzam bi arşiv var sıkıntı duymazssın sistemi kasmıyor yani

http://www.webshots.com/page/apps

ocak ayında bi tane de ben alıcam şu büyük ekran lardan 24 - 26 hd bakalım ya nasip

birde bende programa ait arşiv var 1600x1200 çözünürlükte 2-3 Gb kadar bişekilde indirdimdi

isteyen olursa nete yükleyebilirim ama nasıl yapılıyor onu bilmiom işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt_35 -- 21 Aralık 2008; 11:53:04 >

• Valla geniş ekran diye girdim hepsini 1280x1024 de indirdim Teşekkürlerrrrr
  • güzle prog.deneyelim...
  • bana 10 numaralı karedeki arkadaşımın(yavvvvvvrrrrrrrrruuuuuuuuuuuu)adını söyleyebilirmisiniz
    İlk görüşte aşk
  • çok güzel duvarkağıtları gerçekten. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Arkadaşlar Geniş ekranlara uygun(Widescreen) en güzel 1189 adet Duvar Kâğıdını iki parça halinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Çözünürlükleri 1680x1050'dir. Toplam 482MB'tır. Upload server bir defada 300MB aldığı için ikiye bölmek zorunda kaldım, RAR uzantılı dosyayı açabilmek için her iki pakedi indirmeniz gerekmekte...

Kaynak site:http://interfacelift.com/wallpaper (Sitede sadece geniş ekran için değil, kare ekranlar için uygun formatta çözünürlük seçip indirme olanağınız var.)

RpdShr'den indirmek isterseniz linkler için; Buraya Tıklayın...

Alternatif sunucu linkleri;

Alternatif link 1. Paket Alternatif link 2. Paket

Şimdi elimizde bir sürü güzel fotoğraf var, her seferinde birini seçip masaüstüne uygulamak uzun iş. Aşağıdaki program ile otomatik olarak masaüstü görüntüsünün değiştirilmesini sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki programı indirip kurduktan sonra fotoğrafların olduğu klasörü göstermek ve ne kadar süre içerisinde bir sonrakine geçileceğini tanımlamak. Hepsi bu.

Programı İNDİR !!!

Unutmadan; bu konunun diğer sayfalarında, diğer arkadaşların da yapmış olduğu paylaşımla var. Dilerseniz o dosyalara da gözatabilirsiniz. Paylaşımda bulunan/bulunmayan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür eder, saygılarımı sunarım...

Çok teşekkürler paylaşım için.
    Bir sorum olacak, siteye gün be gün yeni duvar kağıtları geliyor.
    Acaba sizin paylaşımınızda en son hangi tarihteki duvar kağıtları mevcut, forumda belirtildiyse de ben göremedim.
    Ondan sonrakileri ben kendim indirmek istiyorum.

• Neyse ben offline website download ile hepsini indirdim 1 saatte.
    Şu anda 1680x1050 153 sayfa 1530 link var.

Özel bir çözünürlük isteyen arkadaşlar bu tip program ve dosya tipi ve ismini filtreleyerek tüm sitedeki istediği arkaplanı bir kaç saate indirebilir.
  •  EN GÜZEL MASAÜSTÜ FOTOĞRAFLARI(WALLPAPERS) İÇİN MÜKEMMEL KAYNAKLAR

• Bazılarını indirdim. Emeği geçenlere teşekürrler.
  • 1900x1200 yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambetiko

1900x1200 yok mu?

http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/date/widescreen/1920x1200/

Yok eğer ben tek tek uğraşamam dersen
    offlinedownloader ile hepsini kısa sürede indirebilirsin.

Biraz kurcalayarak ayarlarını düzgünce ayrlarsan sadece aradığın tipteki dosyaları ve bu dosyaların hepsini tek seferde indirmen mümkün.
    1680*1050, 2560*1600 ve 1920*1080 yukardaki siteden belirttiğim programla batch download yaptım.

• paylaşımda bulunan herkeze teşekkürler.
  • Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler.
  • Rica ederiz arkadaşlar, güle güle izleyin.
  • Güzel paylaşım. Teşekkürler : )
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.