aroma bu sektörde kraldır 2. olarak meyöz 3. olarak meysu dur meysu heryerde satılmaz kayseride üretiliyo
cappy i kimler seviyo anlamış değilim resmen konsantre meyvesuyu demeye bin şahit
gold yok
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
JUCY NİYE YOK TATMADAN YORUM YAPMAYIN
+ 1
Sun Pride. Off canım çekti ya. Şimdi bi üzüm suyu olsaydı...
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Reyiz ilk defa gördüm bu mamülü,nerden bulunur bu?Yabancı menşeyli mi?
Capri-Sun ı çok severdim şimdiye kadar içtiğim en iyi portakal suyu idi,artık yok sanırım.
JUSS nerde
önce hüplet sonra gümlet
quote:
Orijinalden alıntı: George Jetson
önce hüplet sonra gümlet
Bazı ayılar 3 tanesini tek ayakla gümletmeye çalışırlardı.
aroma şeftali ve kayısıda 1 numara. cappy vişne ve yeşil elmada çok iyi birde bimdeki portakal suyu markasını hatırlayamadım
Elma suyu içiyorum jucy, cappy, tamek in elma suyunu denedim. Hatta mevye sıkacağında normal elma sıktım. Normal elma suyunun tadına daha yakın olan Tamek ti (Tadı güzel demiyorum gerçek elma suyuna tadı daha yakındı) ama Cappy de iyidir. Jucy ise oda iyi ama diğerlerinin yanında vasat kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
Budur işte neden bu marka yok METRO'da satılıyor ve mükemmel bir meyve suyu ben özellikle KAN PORTAKALI olanını çok seviyorum oohşş
Jucy tabiki,seçeneklere bile koymamışsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: faho
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Reyiz ilk defa gördüm bu mamülü,nerden bulunur bu?Yabancı menşeyli mi?
Dostum yok yurtdışı falan değil ya. Ben Tansaş'tan Migros'tan falan alıyorum . Bulursun kolaylıkla
Bence en güzel meyve suyu Juss deneyin tavsiye ederim
Arkadaslar Jucy TAMEK urunudur BİM A.Ş. adına uretılıyor. Ben TAMEKTE çalısıyorum çok temız doğal guvenle tuketebılrsnz.