Asitin üstüne baz döktüm maksat ph olsun , acayip sacma ama güzel
bana ait değil söz...
kolera&sagopa nın bi şarkısında geçiyor...
ama hatırlayamadım şarkıyı yaaa
buldum...
sagopa&kolera---kalp atışlarım Duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne Görebilirsin ki? Bir köre rengi nasıl Anlatabilirsin ki? Mikrop renkli olsa ışık versen görebilir misin ki? Mikrobu nasıl kırarsın, ona hangi kimyayla gelebilrsin ki? Bilirsin asidin üstüne baz dökmüştüm maksat PH olsun diye
quote:
Orjinalden alıntı: redhotrider
baytar||aklımın ipinin ucu da kaçmış||artık yeteeeeeeer||
kişisel iletim:
asitin üstüne baz döktüm maksat ph olsun...
K.V.T.M.R.A.
Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller..!
bu da kişisel iletimdi bikaç saat önce
quote:
Orjinalden alıntı: OsKuR
quote:
baytar||aklımın ipinin ucu da kaçmış||artık yeteeeeeeer||
kişisel iletim:
asitin üstüne baz döktüm maksat ph olsun...
K.V.T.M.R.A.
Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller..!
bu da kişisel iletimdi bikaç saat önce
ya sagopanın şarkılarında inanılmaz sözler var...
mesela benim sevdiklerim...
*beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım *odamın hayaletisin sessizliğine aşığım *sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgilim *bendimi çiğner aşarım/uçuumun tepesinde sigaramı yakarım *yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekiyim *hayat en yakın dostumdur hep yanımda yürür,bir gün beni terketse kemiklerim üzüntüden çürür...
depremsiyonlardayım diye de ilginç bi sözcuk var o cümlenin sonunda
quote:
buldum...
sagopa&kolera---kalp atışlarım Duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne Görebilirsin ki? Bir köre rengi nasıl Anlatabilirsin ki? Mikrop renkli olsa ışık versen görebilir misin ki? Mikrobu nasıl kırarsın, ona hangi kimyayla gelebilrsin ki? Bilirsin asidin üstüne baz dökmüştüm maksat PH olsun diye
sagopa
İçimden geldi ,
Pentagram - Bir
Ateş toprak hava olmuş Yağmur olmuş hayat vermiş sana Kalbin olmuş ruhun olmuş Aklın olmuş yol göstermiş sana
Bir ömürlük maceranda Hikayeni anlat bana Ne anlam verdin sen buna Ruhunda neler var senin
Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan
Atalarına malum olmuş Kitap yazmış anlatmışlar sana İmam rahip rehber olmuş Yalan yanlış aktarmışlar sana
Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin
İnsanoğlu kendini arar Dünya döner milim milim Eğer göçüp gidersen bugün Yarım kalan işin var senin
Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan
Sagopa nın sarkı sözlerine döndü topic sagopaaaaaa
KKM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme