bir roguenız varsa resmını koyarsanız cok iyi olur böle bir topiç yok rogure resmlrı diye boş yere aramyaın.
Ne değişiklik olucak ki? Oyunda belirli başlı armorlar, silahlar var ... Tabiki daha iyi armorlara silahlara sahip olan ve yüksek lvl olan biri diğerinden iyi görünür... Bu oyunda aaa karakterimin gözü mavi saçı sarı, armoru mor olsun gibi bir seçenek yok .... Karşı çıktığımı sanma ama saçma bi topic olmuş... Ayrıca niye iki tane açma gereği duydun anlamadım???? Post sayısı bu kadar mı önemli????
bbirne bastım msj oluştugunu zannetmedım bdah yazıdm baktımkı 2 tane olmuş silmemdeim silmeyi bilen varmı motedtorler slyo galiba. ha bide sen yazmda ozman saçmaysa senın ezig resmını gormek istemem
senin koydugun resim taaa bundan 8 ay önce KO nun offical sitedaki en çok sevilen KO resimleri bölümündeydi sanki kendi karakteri hey allahim yarrabbim, oyunuda birakicam , bu forumuda
ben resmının degıl senın taaaaaaaaa brakırsan bırak babamın forumumu.adam
lan iyiki bu topici açmissin, bende günlerdir rogue resmi ariyordum helal sana eyvallah baba büyüksün, senin resmini gördüm rahatladim... gerizekali
kral efendi ile bi partideyken .. bu arada trole 5845 damage vurdum burda..
Ya arkadaşlar hangi topic açlırsa bi bahaneniz var. Bıraksanıza milleti ne açarsa açsın ya. Biraz olumlu olun ya. Adam eğlencesine topic açmak istemiş. Ama tepki verileceğinide bilerek. Millet biraz rahat bırakın ya hayret bişeysiniz. Bu topic sana göre gereksizse yazma birşey. yazmak zorunda değilsin. Buranın düzenini sağlayan insanlar var. Onlar silerse silsin. Sen beğenmiyosan yazmazsın. Bu tür olaylara biraz hassas davranın ya insanları aşağılamayın...
burda da f9 teyzenin peşinde koşuyoruz tabi tek bişi yapacağımdan diil nychris gidio nasılsa die :))) ilk attackı nyc yaptı sonra ben 2 kere vurabildim zaten donse f9 biçerdi o Allahım emri de dönmedi ve burda f9 yattı..
quote:
Orjinalden alıntı: alkoc
burda da f9 teyzenin peşinde koşuyoruz tabi tek bişi yapacağımdan diil nychris gidio nasılsa die :))) ilk attackı nyc yaptı sonra ben 2 kere vurabildim zaten donse f9 biçerdi o Allahım emri de dönmedi ve burda f9 yattı..
senin char da güzelmişelinde neler var
az ve öz buyrun yer cyper
quote:
Orjinalden alıntı: kinglion
quote:
Orjinalden alıntı: alkoc
senin char da güzelmişelinde neler var
dual dv+6 shard +6 +7 var
arakadaşlar size bir şey sorcam olimpia da karusu olan varmı bana yardımcı olsun çokkkkkkkkk acele
lwl30 hüüüüüüüü
lwl=30(rouge)okçu
ares=42(mage)flame
ya bende bi şi sandım bu bi şi bile değil ben elinde iki tane +8 shard olan adam gördüm üstelik 69 lwl'di herif
quote:
ya bende bi şi sandım bu bi şi bile değil ben elinde iki tane +8 shard olan adam gördüm üstelik 69 lwl'di herif
aferim...
nyhcris şampiyon ama lvl70 f9devil ın yenilebileceğini sanmıyorum bi hata fln yaptı, neyse alakaya madonoz :D eski xigenondaki charımı koyayım bari Ares de warrior kasıyorum şimdi tabi, bir zamanlar assas vardı xigenonda :D
buda 2. resim
abi merak ettiğim bişi war bu olympia açıldıından 1 hafta sonra adam lvl 60 olmuş yani nedir bu bizim 3 ayda yaptıımızı adam 1 haftada yapıo bu nası oluo?????
quote:
Orjinalden alıntı: TÜRÇE RAPİN ORDUSU
abi merak ettiğim bişi war bu olympia açıldıından 1 hafta sonra adam lvl 60 olmuş yani nedir bu bizim 3 ayda yaptıımızı adam 1 haftada yapıo bu nası oluo?????