quote:Orijinalden alıntı: tehlikeDiğer arabam da porsche:DAlıntıları Göster rampada sollama beni düzlükte düzerim seni
quote:Orijinalden alıntı: pewrampada sollama beni düzlükte düzerim seni Alıntıları Göster geç kaldım çogu gitmiş ama hatalıyım biliyorum sıkıyosa ara
quote:Orijinalden alıntı: Raffaellogeç kaldım çogu gitmiş ama hatalıyım biliyorum sıkıyosa ara Alıntıları Göster yanıyorsun abla aygaz tankeri gibi
quote:Orijinalden alıntı: Raffaelloyanıyorsun abla aygaz tankeri gibiAlıntıları Göster Günde bir kere seni düşünüyorum o da yirmidört saatimi alıyor.
quote:Orijinalden alıntı: BudamıgoldiilGünde bir kere seni düşünüyorum o da yirmidört saatimi alıyor.Alıntıları Göster Kes hızını üzme el kızını.
quote:Orijinalden alıntı: yigitozcanKes hızını üzme el kızını.Alıntıları Göster Hatalıysam, in yüzyüze konsalim.
quote:Orijinalden alıntı: yigitozcanKes hızını üzme el kızını.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yigitozcan Kes hızını üzme el kızını.
quote:Orijinalden alıntı: Raffaelloyanıyorsun abla aygaz tankeri gibiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Raffaello yanıyorsun abla aygaz tankeri gibi
quote:Orijinalden alıntı: Arthurquote:Orjinalden alıntı: yigitozcan Kes hızını üzme el kızını. Alıntıları Göster long vehicle <======== uzun araç... hepsini yazmışınız bunu gordum birde memleketini yazanlar var.. AZDAVAYLILAR....VS.
quote:Orijinalden alıntı: Arthurquote:Orjinalden alıntı: yigitozcan Kes hızını üzme el kızını. Alıntıları Göster Havan kime güzelim!!!
quote:Orijinalden alıntı: BudamıgoldiilHavan kime güzelim!!!Alıntıları Göster kuzu kurdun yol fordun on tekersin cok sekersin duanla mı yaşıyorum ki bedduanla öleyim. vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin.
quote:Orijinalden alıntı: Khariakuzu kurdun yol fordun on tekersin cok sekersin duanla mı yaşıyorum ki bedduanla öleyim. vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin.Alıntıları Göster Cilemse cekerim kaderimse gulerim İstedim vermediler Sen Soforsun dediler
quote:Orijinalden alıntı: YorumcuQCilemse cekerim kaderimse gulerim İstedim vermediler Sen Soforsun dedilerAlıntıları Göster ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol Bismillahirrahmanirrahim Adalet mülkün temelidir
quote:Orijinalden alıntı: antiochosya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol Bismillahirrahmanirrahim Adalet mülkün temelidir Alıntıları Göster verdim ara gazını aldım ağa kızını
quote:Orijinalden alıntı: YorumcuQCilemse cekerim kaderimse gulerim İstedim vermediler Sen Soforsun dedilerAlıntıları Göster Kuzu kurdun,Yol Fordun.
quote:Orijinalden alıntı: YorumcuQCilemse cekerim kaderimse gulerim İstedim vermediler Sen Soforsun dedilerAlıntıları Göster hataliyim biliyorum sikiyosa ara manyak komedi bu yaww
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tehlike Aşıksan vur saza Şoförsen bas gaza quote:Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER Aşıksan vur saza, söförsen bas gaza. bkz: imzam
quote:Orijinalden alıntı: __nikolaus__hataliyim biliyorum sikiyosa ara manyak komedi bu yawwAlıntıları Göster Allah'ın ford'çusu geçme beni ezerim seni!!
quote:Orijinalden alıntı: __nikolaus__hataliyim biliyorum sikiyosa ara manyak komedi bu yawwAlıntıları Göster bi de yazarlar ya ; ben de seni....
quote:Orijinalden alıntı: FauLbi de yazarlar ya ; ben de seni....Alıntıları Göster yolların ustasıyım gözlerinin hastasıyım