Yakında çıkar kimin fake i olduğu... Günde ortalama 3 konu açması bana birini hatırlattı gerçi...
Yok hacı ben Fener topiginde açarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
Türkiye'de hangi yabancı oyuncuya hain yakıştırması yapılmış da bu adama yapılacak...Çokta güzel uyuttu iyleşirim dedi iyleşemedi.Oda biliyor Galatasaray'dan aldığı parayı başka kimsenin vermeceğini.Galatasaray'ı madem çok seviyordu bu adam 1 yıllık sözleşmeyi kabul ederdi ama oda yok.6 aylık bir tatil sürecinden sonra akıbeti faiili mechul...
adam 6 aydır yok ama sizin 14 milyonluk her maç oynayan gol makinanızla aynı golu attı ne iş
1-2 tanesini salladıracaksın Taksim Meydanında bakalım bir daha yapıyorlar mı?
ÇOK koyu bir Galatasaray'lıyım ama ASLA Emre'yi KINAMIYORUM. Gönlüm tabi isterdi tekrar Türkiyeye gelince GSde oynamasını, fakat FBde oynamaktan mutluysa napalım.
harry Kewell olayına gelince.
Senin mantalitene göre bir Türk gitse Fransada bıçaklanıp öldürülürse o zaman bir daha kimse fransaya gitmesin. Bir Türk Amerikada öldürürlürse suçsuz olsa bile mesela, o zaman Amerikaya giden tüm türkler hain mi oluyor.
Leeds GS maçı öncesi yaşanan olayda Leeds UTD ve Galatasaray klüplerinin gram hatası veya suçu yok. Olay stad içinde bile olmadı dışarıda oldu.
yaaa Amerikalılar Nükleer bomba attılar japonyaya, kaç kişi öldü ama gayet iyiler şuan. Japonlar PEARL HARBOR saldırısı yaptılar Amerikaya ama aralarında sorun yok.
İnsanlar çünkü biliyor ki kin tutmak, kin kusmak onlara bişey getirmiyecek.
GS-LEEDS maçı öncesi 2 kişi öldükten sonra, GS klübü "evet biz öldürttük, yaşasın" gibi bir açıklama mı yaptı? GS klübünün ve GS taraftarının ne suçu vardı o durumda? Kendini bilmez insanlar, hem alkolik olarak türk kızlarına asılıp türk bayrağına hareket eden ingilizler, hemde gene alkolik olan kabadayı kılıklı insanların arasında sorun çıkınca ve bu kanlı bitince ne LEeds klübü nede Galatasaray klübü bundan suçludur.
GS klübünü ve Türkiyeyi, bu durumda düşman ilan eden LEEDS liler tamamen IRKÇI ve CAHİL davranıyorlardır. Sanki Türkiyede 70 milyon insan o olayda çok sevindi, dönemim politik liderleri "çok iyi olmuş" mu dedi.
Yorumların tamamen çocukça. Kusura bakma, senin bu mesajların tamamen insanların sinirini bozmak adına. Senin sanıyorsam ufak dünyanda en büyük eğlencen sanal alemde insanları provoke etmek. üzücü bir durum. Gerçekten. Keşke daha yapıcı bir hayatın olsa.
Ben isterim ki her türk insanı yapıcı olsun. Birbirlerinin kuyusunu kazıp, bir birini sinir edeceğine el birliği yapsınlar. Ama sende bunu malesef göremiyorum. Berezilya olduğun söyleniyor. Banada olabilir gibi geldi. Veya geçelnerde 2 accountunla banada saldıran biri vardı. 2 accountuda banlanmıştı. Acaba o musun. Şu an o nickleri çıkartıp yönetime bildiricem. IP adreslerinden bakabiliyorlarsa baksınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
seviyoruz diyen arkdşlar bu sene avrupa liginde nonda olsaydı en azından elerdik atleticoyu.kewell erken iyleşirim diye herkesi kandırdı ve belkide finale iden yolda bize en büyük çelmeyi taktı
Nonda poposunu kaldırıp öteki kaleye gidene kadar maç yayını bitiyordu. Her sezonun ilk haftaları görünür sonra kaybolurdu. Son zamanlarındada kaçırdığı net pozisyonlardan sonra sırıtmakla meşguldü.
Çok unutkanız. Nonda olsa Atletico'yu elermişiz. Vay anasını !
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
Neden Galatasaray galibiyet aldığın medyada yıpratma , ikilem yaratma politikası zuhur ediyor anlamış değilim. Sırf bu saçma haber yüzünden çoğu gazeteyi internetten okuyorum. para vermeye değmez bunların şarlatanlıkları
ÇOK koyu bir Galatasaray'lıyım ama ASLA Emre'yi KINAMIYORUM. Gönlüm tabi isterdi tekrar Türkiyeye gelince GSde oynamasını, fakat FBde oynamaktan mutluysa napalım.
harry Kewell olayına gelince.
Senin mantalitene göre bir Türk gitse Fransada bıçaklanıp öldürülürse o zaman bir daha kimse fransaya gitmesin. Bir Türk Amerikada öldürürlürse suçsuz olsa bile mesela, o zaman Amerikaya giden tüm türkler hain mi oluyor.
Leeds GS maçı öncesi yaşanan olayda Leeds UTD ve Galatasaray klüplerinin gram hatası veya suçu yok. Olay stad içinde bile olmadı dışarıda oldu.
yaaa Amerikalılar Nükleer bomba attılar japonyaya, kaç kişi öldü ama gayet iyiler şuan. Japonlar PEARL HARBOR saldırısı yaptılar Amerikaya ama aralarında sorun yok.
İnsanlar çünkü biliyor ki kin tutmak, kin kusmak onlara bişey getirmiyecek.
GS-LEEDS maçı öncesi 2 kişi öldükten sonra, GS klübü "evet biz öldürttük, yaşasın" gibi bir açıklama mı yaptı? GS klübünün ve GS taraftarının ne suçu vardı o durumda? Kendini bilmez insanlar, hem alkolik olarak türk kızlarına asılıp türk bayrağına hareket eden ingilizler, hemde gene alkolik olan kabadayı kılıklı insanların arasında sorun çıkınca ve bu kanlı bitince ne LEeds klübü nede Galatasaray klübü bundan suçludur.
GS klübünü ve Türkiyeyi, bu durumda düşman ilan eden LEEDS liler tamamen IRKÇI ve CAHİL davranıyorlardır. Sanki Türkiyede 70 milyon insan o olayda çok sevindi, dönemim politik liderleri "çok iyi olmuş" mu dedi.
Yorumların tamamen çocukça. Kusura bakma, senin bu mesajların tamamen insanların sinirini bozmak adına. Senin sanıyorsam ufak dünyanda en büyük eğlencen sanal alemde insanları provoke etmek. üzücü bir durum. Gerçekten. Keşke daha yapıcı bir hayatın olsa.
Ben isterim ki her türk insanı yapıcı olsun. Birbirlerinin kuyusunu kazıp, bir birini sinir edeceğine el birliği yapsınlar. Ama sende bunu malesef göremiyorum. Berezilya olduğun söyleniyor. Banada olabilir gibi geldi. Veya geçelnerde 2 accountunla banada saldıran biri vardı. 2 accountuda banlanmıştı. Acaba o musun. Şu an o nickleri çıkartıp yönetime bildiricem. IP adreslerinden bakabiliyorlarsa baksınlar.
Ben sana mı saldırıyorum geliyorsun konuma yazıyorsun.Ben kimseyide provake etmiyorum.Bir gazete haberini koydum.İngilterede 2 türk öldürülse Ardada Leedse gitse Türkiyeye sokmazsınız.Bi Emre fenere gitti diye stadı yıkacaktınız az daha
Ne haini ya, adam ingiliz değil türk değil. Leeds United da ezeli rakibimiz değil gelebilir. Yıllar boyu kim mi besleyecek iki taraf birbirine ?
quote:
Orijinalden alıntı: ORKKK
Ne haini ya, adam ingiliz değil türk değil. Leeds United da ezeli rakibimiz değil gelebilir. Yıllar boyu kim mi besleyecek iki taraf birbirine ?
Avustralyalılarla İngilizler arasında pek fark yok bana göre
böyle bi haberi yapandan da siteye taşıyandan da şüphe etmek lazım arkadaş....
içimizdeki irlandalılardan da öte bunlar...
Kewell ı çok seviyordu hatta formasını bile aldım ama bu yaptıklarını ona yakıştıramadım . Nonda dayı gönderdik Kewell milli takımında oynayabilmek için durmadan sakatım diye antremanlara katılmıyor
sen ne oluyorsun? önce girdiğin iddianın gerekliliklerini yerine getir.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
sen ne oluyorsun? önce girdiğin iddianın gerekliliklerini yerine getir.
Arkadaşına söyle sen onu pm attım imza ver bana diye bişi yapmadı
yok benim arkadaşım değil kendisi. belki banlanmıştır bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
yok benim arkadaşım değil kendisi. belki banlanmıştır bilemem.
Resimdeki sen misin eğer sen isen çok tipsizmişsin
Ne kadar unutkan bir milletiz.Nonda'nın gitmeden önceki son maçlarını izleyin kaleciyle karşı karşıya kaldığında bile atamıyordu Denizli Belediyespor maçında ne kadar güçsüz bir ekipti karşımızdaki kaçırdığı golleri hatırlayın ve Nonda kalmalı mıydı ? sorusunu tekrar sorun kendinize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme