Telefon konularının altında tartışmalar çıkmasını hep garipsemişimdir.
Samsung arabirimini duzeltirse olacak bu is...
Samsungların kasası biraz daha güzel olsa yok satar, fakat adamlar yapmıyorlar.
Menü haricinde ayrı bir ana ekran olması çok daha kullanışlı geliyor bana. iphonu açtığımda hep birşey eksikmiş gibi geliyor nedense...
ama iki telefonda güzele benziyor. Fakat ne akdar verimli kullanabiliriz orası bence meçhul. (oturup telefondan film izlemem. ipod video almak kadar bence saçma şey yoktur.)
Ya bu Android'li telefonlarda neden hep fiziksel tuşların bulunduğu alt kısımda bir çıkıntı oluyor anlayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_
Ya bu Android'li telefonlarda neden hep fiziksel tuşların bulunduğu alt kısımda bir çıkıntı oluyor anlayamıyorum.
Tek elle kullanımı daha rahat olsun diye.
Bence Samsung Neden mi? 1)Daha hafif 2)Daha yeni sistemler kullanmış (45nm) 3)Kamerası 5mpx (Fiyatı uygun olur, 5mb zaten Full HD ekranda bile fazla bir çözünürlüktür.) 4)4G gibi daha Türkiyede kullanılması yılları alıcak gereksiz özelliği yok(fiyat burdanda düşer) 5)Wireless N destekliyor.(Buda bizde GSM altyapısı değilde zaten ençok Wireless Modemler ile iş görüyoruz, artık daha da hızlı olacak demek) 6)Müthiş bir ekran kalitesi 7)Daha küçük boyut daha rahat cebe atabilme 8)EN ÖNEMLİLERDEN BİRİ:DAHİLİ HAFIZA, 1GB KOYUP MÜŞTERİ İLE DALGA GEÇMEMİŞLER.
*biliyorum HTC daha şık gelebilir ve daha kaliteli olabilir, ewt bazı özellikleri daha üstün ama bence fiyat/performans SAMSUNG dedirtiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: musyun
Bence Samsung Neden mi? 1)Daha hafif 2)Daha yeni sistemler kullanmış (45nm) 3)Kamerası 5mpx (Fiyatı uygun olur, 5mb zaten Full HD ekranda bile fazla bir çözünürlüktür.) 4)4G gibi daha Türkiyede kullanılması yılları alıcak gereksiz özelliği yok(fiyat burdanda düşer) 5)Wireless N destekliyor.(Buda bizde GSM altyapısı değilde zaten ençok Wireless Modemler ile iş görüyoruz, artık daha da hızlı olacak demek) 6)Müthiş bir ekran kalitesi 7)Daha küçük boyut daha rahat cebe atabilme 8)EN ÖNEMLİLERDEN BİRİ:DAHİLİ HAFIZA, 1GB KOYUP MÜŞTERİ İLE DALGA GEÇMEMİŞLER.
*biliyorum HTC daha şık gelebilir ve daha kaliteli olabilir, ewt bazı özellikleri daha üstün ama bence fiyat/performans SAMSUNG dedirtiyor.
+1 Bir de HDMI çıkışı olsa tadından yinmezmiş...
Arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla genel bir kanı oluşmuş HTC Evo ile ilgili.Herkese Asya/Avrupa piyasasına bu telefonun geleceğini düşünüyor. Bu telefon sadece bir 4G iletişim teknolojisini sunan bir operatör için üretildi. Bunun bu şekilde Asya/Avrupa piyasasına çıkmasını kimse beklemesin. HTC bu telefona gerekli modifikasyonu yapıp, gerekirse farklı bir model olarak bile çıkarabilir.
+1 olarak flaş da olsa iyi olurdu
Samsung Galaxy S de flaş yok HTC Evo da var.Samsung un bunu düşünmesi ve flaş eklemesi gerekirdi.
Bu telefonu hiç bişeye değişmem ! (3310)
Teknik özellik olarak her ikisi de mükemmel bence ama benim tercihim EVO olurdu her zaman HTC ye karşı bir sempatim vardır. Ayrıca ben geniş ekran olmasını tercih ederim boyutu daha büyük olsa da kullanımı daha rahat olacaktır.
Ayrıca Her ikisininde Android kullanması çok sevindirici. Android git gide pazarda daha geniş bir yer bulmaya başlıyor böylece bu sene sonuna kadar Android için çıkan uygulama sayıları da ciddi anlamda artacaktır. Iphone 4G/HD de çok ciddi bir yenilik getirmezse işi hem bu telefonlar karşısında hemde Android karşısında çok zor olacaktır.
Ben 9 haziranda Amerika"dan Turkiyeye donucem,gelirkende 1 tane Htc Evo getirecegim satmak amacli,almak isteyenler bana forumdan MSJ ile ulasabilirler. Biliyorsunuzdur Amerikada 6 haziranda satisa sunulacak.
quote:
Orijinalden alıntı: armozgur
Ben 9 haziranda Amerika"dan Turkiyeye donucem,gelirkende 1 tane Htc Evo getirecegim satmak amacli,almak isteyenler bana forumdan MSJ ile ulasabilirler. Biliyorsunuzdur Amerikada 6 haziranda satisa sunulacak.
micro simle çalışıyor bu telefon.getirirseniz elinizde kalir.
Bence Samsung
Iphene 4g de mikro simle calisiyor,artik tum yeni cikacakalr mikro simli ipad bile.
htc evo 4g türkiyeye ne zaman gelir ben su an ameırkadayım alıyımmı almıyımmı calısırmı tr de kafam karıstı ya anlayan bı arkadas yardımcı olrsa cok sevınırım
evo gsm sistemi yerine cdma sistemini kullaniyordu yanlis hatirlamiyorsam bu yüzden kullanamazsin sanirim beklersen mutlaka htc avrupa versiyonunu cikartir