MW 2 - 3 saat 45 dakika.(50 kere oynayınca tabi normal) BC 2 - ilk denememde 4 saat 50 dakika birdaha oynamadım zaten 5 saatim boşa gitti hayatımdan.
Mirror's Edge ise 9 saat civarı sürmüştü oyunun farklı olmasından kavramakta zorlanmıştım.
bitirdiğiniz tüm oyunların zamanlarınıda yazabilirsiniz walla bende erken mi bitirdim yoksa baya bir geç bitirmişim diyorum :):)
mgs 4 bütün videoları izleye izleye heryeri en ufak ayrıntısına araştıra araştıra yaklaşık 15 saat
En kısa sürede bitirdiğim: Tomb Raider Underworld (Hard mode) "5 saat"
En uzun sürede bitirdiğim: Dragon Age Origins "85 saat"
En kısa sürede bitirilen oyun(lar) : Call of Duty : Modern Warfare I-II (Süresini hatırlamıyorum gün içinde bitmişti.)
En uzun sürede bitirilen oyun(lar) : Assassins Creed I (Yaklaşık 1 - 1.5 ay sürdü oynamadığımdan dolayı.)
Bıraktığım oyun(lar) : GTA IV
Gran Turismo 4 > 1 yıl..
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
En kısa sürede bitirilen oyun(lar) : Call of Duty : Modern Warfare I-II (Süresini hatırlamıyorum gün içinde bitmişti.)
En uzun sürede bitirilen oyun(lar) : Assassins Creed I (Yaklaşık 1 - 1.5 ay sürdü oynamadığımdan dolayı.)
GTA yı beğenmediğin için mi yoksa uzun sürdüğünden dolayı mı bıraktın
en kısa süreli heavenly sword en uzun uzun süreli bitirdiğim oyunu hatırlamıyorum
Gta 4=23-24 saat yan görevler, arkadaşlarla dolaşma dahil.(Ocak ayında aldım Temmuz başında bitirdim) Gow 3=10 saat Red Dead Redemption=23-24 saat Fifa 10=8 dk.(Bir yarı 4 dakika ilk oynadığımda.) Uncharted 2=Hala oynuyorum bugün başladım 2,5-3 saat olmuştur.Oynamanızıda tavsiye ederim
MODER WARFARE 2 5 SAAT 10 DAKKADA BİTTİ
SU ANDA OYNADIM RED DEAD REDEMPTİONDA YÜZDE 33 ÜM BAYA UZUN SÜRÜYOR OYUN BİTCEGİNİ HİÇ SANMIYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: fateren
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
GTA yı beğenmediğin için mi yoksa uzun sürdüğünden dolayı mı bıraktın
Her ikisi de denilebilir.
MODER WARFARE oynamadım ama sanırım oynamamda çerezlik gibi herkez 5-6 saatte bitiriyor değmez gibi :):)
quote:
MODER WARFARE oynamadım ama sanırım oynamamda çerezlik gibi herkez 5-6 saatte bitiriyor değmez gibi :):)
Çok büyük bir hata yapmş olursun :)
5-6 saatte bitiyor ama hiç sıkmadan Film gibi izliyormş gibi bitiriyorsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
quote:
Çok büyük bir hata yapmş olursun :)
5-6 saatte bitiyor ama hiç sıkmadan Film gibi izliyormş gibi bitiriyorsun :D
Hata yapmak istemem tabii
En çabuk MW 2 'yi bitirdim;en geç GTA IV'ü bitirdim(2009 yazında aldım,2010 yazında bitirdim).
Mw2 single hemen bitiyor da onlineda 450 saatten fazla oynamışısım daha yeni son prestij 70 yapabildim
god of war chaos of olympus
MW 2:İlk oynadığımda 5.5 saatte bitirmiştim.İlki kesinlikle bu kadar kısa değildi.
oblivion:goty edition bitirebilecek biri var mıdır bilmem...
tüm oyunun herşeyiyle mi bitirmek yoksa bir kez story modumu bitirmek yoksa plantiummu alma
şayet bir kez story modu bitirmekse ve ilk oynamada ise en hızlı resident evil 5 6,7 saat arası en uzun gta4 iç makinadan çıkmadan 2 ayda story bitti