Aman Allah'ım!Niye girdim ben bu topice yaaUlen sağda solda burda yapılan esprileri yaparsam farkında olmadan walla bu topici kapattırırım
Forum Halkına Duyrulur: Bu topice girerken yanınızda en az 1 poşet bulundurun+Mümkünse çevrenizde sizden başka kimse olmasın(kendinizi zehirliyosunuz zaten,bide çevrenizdekiler görmesin!)
simdi size denızanası taklıdı yapıcam!!!
deniz gel oğlum buraya
Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir? Cevap: Dört kardeştir. 1-Small Memiş 2-Medium Memiş 3-Large Memiş 4-Xlarge Memiş
Erkek = Hani biz boy abdesti alıyoz ya.... Kız = eeeeee Erkek = Sizde girl abdesti mi alıyonuz?
Gülü seven dikenine epilasyon yaptırır.
Yalancının mumu yatsıdan sonra jeneratöre bağlanır.
Ayshe sani hasan aradi.... Ayshe:hangi hasan? Arkadan basan
quote:
Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB
bi de "eren" li versiyonu vardı bunun
-eren seni arıyo -hangi eren? -*** veren
quote:
Orjinalden alıntı: torecagli
quote:
Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB
bi de "eren" li versiyonu vardı bunun
-eren seni arıyo -hangi eren? -*** veren
***=ne bu
A1018-Ablan 19
Virüs-Antivürüs diyalogları
Virüs : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri..... Anti-Virüs : Şııııt len dürzü ne ediyon burda ? Virüs : Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş. Nörüyon laaaa Anti-Virüs : Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa Virüs: Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın. Çoktan yayıldık sisteme! Anti-Virüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa. Yürüüü beaaa
Virüs: abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: walla ekmek parası zor çıkıyo Virüs: abi sigortan varmı ? Antivirüs: yok be ne sigortası abicim ya Virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl... Antivirüs: tamam anasını satayım Virüs: saldırın ulan bu tamamdır
Anti-virüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs : Buyrun abi ne vardı? Anti-virüs : Bölgeye zarar veriyorsun. Tutuklusun Virüs : Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var Anti-virüs : Tamam ama çok zarar vermeyin ha!