Şimdi Ara

EN İİ BELT SİZCE HANGİSİ (+sız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 hp 10 int bonus için iron belt yerıne glass belt takanın oyun bılgısınden şüphe ederım.
  • Kradeşimiz yine çuvalladı lvl atladıkça hp zaten çoğalır ama defans ta bi artış olmaz buda itemlerinle ilgilidir ve bu yüzden iron belt en çok rağbet görendir ve her zamanda piyasası en yüksek belttir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

50 hp 10 int bonus için iron belt yerıne glass belt takanın oyun bılgısınden şüphe ederım.

+1000
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

50 hp 10 int bonus için iron belt yerıne glass belt takanın oyun bılgısınden şüphe ederım.

mageler icin hp ve int bonus onemlidir

herkesin kendi fikri bana iron belt mi glass belt mi die sorsalar ben glass belti secerim siz iron belti secerseniz secebilirsiniz herkesin kendi dusuncesi ama bnm fikrim glass beltden yana
  • once konuya bakıver konumuz ne '' en ii belt hangisi'' ve bir başkası gelip benim fikrim mana belt en iyisidir mana verir derse sen nasıl ona gülersen bende sana şu an aynen gülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamang0

Kradeşimiz yine çuvalladı lvl atladıkça hp zaten çoğalır ama defans ta bi artış olmaz buda itemlerinle ilgilidir ve bu yüzden iron belt en çok rağbet görendir ve her zamanda piyasası en yüksek belttir.

HER LWLDE ALDIGIN 1 DEFANS 68E GECERKEN 3 ARTAR 69A GECERKEN 6 ARTAR..
    70OLUNCA KAÇ DEFANS GELDİGİNİDE YAZARIM AMA ÖNEMLİ OLAN DD VE SPEAR DEFANSI BENCE ONLARDA AYNI ZATEN
  • quote:

once konuya bakıver konumuz ne '' en ii belt hangisi'' ve bir başkası gelip benim fikrim mana belt en iyisidir mana verir derse sen nasıl ona gülersen bende sana şu an aynen gülüyorum

mana beltin en iyi belt olamiyacagini oyuna 2-3 ay once baslyanlar bile bilir cunku mana belti marketlerde gormek zor bir is degil sen hic glass belti yada iron belti markette gordun mu?? konunun en ii belt oldugunu biliyorum ama en ii belt kisinin kullanisina gore kisiden kisiye degisir sen iron belti secmis olabilirsin ama bn glass belt in daha ii oldugunu dusunuyorum kisiden kisiye degisir buda sen iron belt dedigin icin benimde illa iron belt demek gibi bir zorunlulugum yok sen iron belt daha ii dersin ben glass belt daha ii diyorum ama bu herkes icin gecerli degildir +9 cleaverin 102 atagi var +8 shardin 101 +8 shard daha cok tercih edilir cunku sekillidir vede 1 atagin fark etmiyecegi dusunulur ama ben +9 cleaverin daha ii oldugunu dusunuyorum bu konuda belt konusu gibi konu yu carpitmak icin yapmadim ama bu verdigim ornekte isteyen istedigni secer 1 atagin onemli olmadigini dusunen vede sekill olsun isteyen shard secer ama isin seklinde olmiyan vede 1 atagin bile onemli oldugunu dusunen cleaveri secer bende iron belt glass belt 2 lisinde diyorumki defe ihtiyaci olan iron belt takas hp ve inte ihtiyaci olan glass belt takar oyundaki tum itemlar kisinin kullandgii joba vede itemlarina gore degisir

• sanirim topici acan arkadas glass belt ile skeleton belt arasinda kalmis gordugun gibi sen iron belti isine yarar olarak gorursun ve gercektende isine yarar ama bu arkadasin isine glass belt yada skeleton belt daha cok yariyabilir yani her job icin ayni diyemezsin bazi joblara bazi uniqeler cok gzl giderken o gzl uniqeler bazi joblara hic gitmez bnm anlatmak istedigim bu 2.msjimdan beri sana hakarette bulunmayi biraktim hala hakarette bulunuyosun boyle giderse sikayet butonunu kullanmak zorunda kalabilirim ben burdayim fikirlerimi paylasmakdan zevk alirim fikrim hala degismedi hala glass belt oldgunu dusunuyorum eger fikrim degisirsede iron belte degil skeleton belte degisebilir cunku skeleton belt de %50 atack artiran yazan gercekten atack artiriyosa bnce iron belt 3. siraya bile dusebilir
  • Defans olmadıktan sonra hp hiç bir işe yaramaz zaten hp eksiği olanın defansı zaten çok çok eksiktir benim warriroum var ve defansımda hp mde sağlam ama en iyi belt olan iron belti takıyorum ve konumuzuda hala çarpıtıyosun en iyi belt hangisi diye soruldu sen hala ihtiyaca göre değişir diyosun ihtiyaca göre diye sorulsa belki sana hak veririm ama ben iron beltten şaşmam ve kimsede iron belt olduğu halde ben glas belt takim demez.. glass belt iron beltin bir gömlek aşağısıdır sana daha fazla ayrıntılı bir şekilde de kimse bunu benim kadar açıklamaz hadi ii geceler sana..
  • quote:

once konuya bakıver konumuz ne '' en ii belt hangisi'' ve bir başkası gelip benim fikrim mana belt en iyisidir mana verir derse sen nasıl ona gülersen bende sana şu an aynen gülüyorum

BENCE BU OYUN CZDE NP KASMAK İÇİN OYNANIYOR VE CZDE EN COK ASASLAR TEHLİKELİDİR Kİ GÖRÜNMEZLİKLE GELİP %600 ÇAKARLAR NEYE UGRADIGINI ANLAMAZSIN ONUN İÇİNDİRKİ OYUNDA KİM OLURSAN OL DD İLK DEFANS SECENEGİN OLUR

BENİM FİKRİM MANA BELT DİYENE BENDE GÜLERİM

• quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

glass belt skeleton belt yada iron belt

ztn su ilk yazdigim seye bi itirazi olan varsa oyunu birakmasi taviseye edilir bence bu 3 belt en iyi 3 beltdir
    benm icin siralama yapmk gerekirse
    1-glass belt
    2-iron bekt(eger skeleton beltdeki %50 yazan bir ise yaramiorsa)
    3-skeleton belt
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilentXXXX

quote:

BENCE BU OYUN CZDE NP KASMAK İÇİN OYNANIYOR VE CZDE EN COK ASASLAR TEHLİKELİDİR Kİ GÖRÜNMEZLİKLE GELİP %600 ÇAKARLAR NEYE UGRADIGINI ANLAMAZSIN ONUN İÇİNDİRKİ OYUNDA KİM OLURSAN OL DD İLK DEFANS SECENEGİN OLUR

BENİM FİKRİM MANA BELT DİYENE BENDE GÜLERİM

mana belt diyene herkes guler

• Iron belt dah iyidir 50 can nedirki 20 defans bişeydir ama 50 canmı 20 defansmı istersin ? en kral belt Iron belt glas belt daha pahalı cok az drop olduğu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

buyrun 2 sininde +siz hali isteyen istedigni secer ben glass beltin daha ii oldugunu dusunuyorum arkadas da iron belt herkesin kendi dusuncesi

GLASS BELT
    Stat / Grade 0
    Defence 30
    Defence Ability (Dagger) 10
    Defence Ability (Sword) 10
    Defence Ability (Club) 10
    Defence Ability (Ax) 10
    Defence Ability (Spear) 10
    Defence Ability (Arrow) 10
    HP Bonus 50
    Intelligence Bonus 10

IRON BELT
    Stat / Grade 0
    Defence 50
    Defence Ability (Dagger) 10
    Defence Ability (Sword) 10
    Defence Ability (Club) 10
    Defence Ability (Ax) 10
    Defence Ability (Spear) 10
    Defence Ability (Arrow) 10

iron belt

• quote:

Orjinalden alıntı: keremaydin

sanane
    bu nasıl bi cewap arkadasım adam bizle bi konu paylasmıs sen ne dion
  • site içinde saol cok süpermiş hatta ben buna topic açimde herkez görsün item ve bosları vs.
  • Glass belt sanırım
  • bencede en iyi belt glass belttir
    nadir droplar her zaman için iidir ve 50 hp ve inte vermesi de bunu gösterir
    ve normaldede kimse satmaz bu belti
  • elf belt kaçadır acaba
    olimpiada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Untouch -- 15 Kasım 2006; 8:54:55 >
  • 4ever glassbelt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.