Hangi Serverda OLduğunuzu Ve Neden Onu Seçtiğinizi Yazarsanız Sevinirim Ben Yeni Char Açtımda Hangi Serverda Oynasam Die Düşünüom
Cvap Yazın Ya PLzzzz<<<
ARES fakat senin yerinde olsam orda karakter açmazdım nerdeyse herkes 70 level oldu ßenimde karakterim wardı lvl 59 fakat banlandı nedeni farklı kredi kartlarından üye oldum diye (kredi kartı sahteciliği oluyormuş)
Ewet haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: ksk_lee18
ARES fakat senin yerinde olsam orda karakter açmazdım nerdeyse herkes 70 level oldu ßenimde karakterim wardı lvl 59 fakat banlandı nedeni farklı kredi kartlarından üye oldum diye (kredi kartı sahteciliği oluyormuş)
diese gel yaw dies gibi server yok en boş serverlardan piyasası güzel herşeyi harika el morad mı karus mu olacan bilmemem ama bence el morad ol savaşlarda hep biz yenioz ama saatlere göre deişio bazen
FOREVER DİES
zaten edanada oynuyosun sen uur geçende sawaşta commander olmuştum donanimhaber e sevgiler yazmıştım sende pm atmıştın bendde dh den diye lvl 25miydin neydin clan istemiştin
_killmeifyoucan_ EDANA LVL 50 ASASAIN 8k np bilereek 50 yi geçmiyorum ezik sawaşında ii np kasılıor
quote:
zaten edanada oynuyosun sen uur geçende sawaşta commander olmuştum donanimhaber e sevgiler yazmıştım sende pm atmıştın bendde dh den diye lvl 25miydin neydin clan istemiştin
KArdeş Başka Biri İle KArıştırdın Heral Ben O Diilim İmzama Bak YEni Char Açtım Hangi Server <Daha İİ die Yaptım Topici
pardon yafs forumda bi uur dahaa warmış acaba hanginiz :D
quote:
pardon yafs forumda bi uur dahaa warmış acaba hanginiz :D
uur62 Die 1 Arkadaş Gördüm O Olmasın
tamam
bence cypher ve orda karus kurmak dies çok pahalı ama cypher ucuz ve hesaplı istediğin itemlere çabucak kavuşabilirosun ama dieste 2 katı fiyat war vede cypherda hızlı kasıliosun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme