Hepiniz uyuyorsunuz be Panpa lar. TC Nüfus cüzdanında yazan en tuhaf isim; cihandabir biricik birtane birlesik meltem İsteyen nette araştırsın.
benim bildiğim isimleri ice cold ve wow bow olan iki siyahi oyuncu varhatta beraber oynadıkları bir film vardı :D
quote:Orijinalden alıntı: diminishedtriad Nesime ( Köyün ayaklı gazetesiymiş ) İstike Filiyet ( Bu da köyün ölü yıkayısıcıymış ) Ruhiye Mecbure Bükecan'la Çükütay'ı unutmuşum, yeni nesil çükütay
quote:Orijinalden alıntı: Nightful Hepsi akrabamdır. Yeter Saniye Nebahat Melahat (Bu üçlüye hastayım teyzemlerin isimleri ) Sebahat ahahaha..inanmazsin ama benim arkadasiminda 3 halasinin ismi boyle
quote:Orijinalden alıntı: Janičari quote:Orijinalden alıntı: Nightful Hepsi akrabamdır. Yeter Saniye Nebahat Melahat (Bu üçlüye hastayım teyzemlerin isimleri ) Sebahat ahahaha..inanmazsin ama benim arkadasiminda 3 halasinin ismi boyle Ben de bizim aileye özgü bir hastalık sanıyordum iyi olmuş çünkü baba tarafında ve annemin dayısında da var böyle.
quote:Orijinalden alıntı: Janičari quote:Orijinalden alıntı: Nightful Hepsi akrabamdır. Yeter Saniye Nebahat Melahat (Bu üçlüye hastayım teyzemlerin isimleri ) Sebahat ahahaha..inanmazsin ama benim arkadasiminda 3 halasinin ismi boyle Benim de babamın kuzenlerinin ismi böyle (Nebahat var mıydı hatırlamıyorum.)
bi tane daha geldi aklıma çoğunuz hiç duymamışsınızdır bende ilk defa duymuştum gene eski kız arkadaşımın adı,asburçe