Şimdi Ara

En Imba PvP Videosu(Dengesiz classlar,Imba pala) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar burda anlatmak istedigimiz paladinin balon açması değil elbette kullanacak tum skillerini ama adam ........ teki boyle adamlarda ne pvp yaparım ne pve kendi ally'ına atak olsa boyle dengesiz adamları ezip kameradan yüzünü görmek isterdim adam küfürbaz haysiyetsiz bozuk insanın teki isterse pvp kralı olsun ama adam gibi adam değil bide sonuna yazmıs promusun noob'musun diye senin gibi adamlarla oynamaktansa oyunu hiç bilmeyen adamlarla oynarım daha iyi dengesiz adam bide videonun sonunda bi kız var daha beter durum
  • bu yoruma EN İÇTEN dileklerimle katılıyorum...Başka söze ne hacet....
  • Adam kesin uyuşturucu kullanıyo, yanınada kucağa oturan bir kaşarı almış(bu kadar küfür yemesine rağmen tepki göstermemesi de ayrı bi olay), uyuşturucunun ve kızın etkisiyle uçtukça uçmuş. Yandaki cıbıldak tip de ayrı bi komedi, bgde grubun en arkasına geçip heallemeyi ve yatmak üzereyken shieldi açmayı da proluk sanıyor, videoyu izlerken adama acıdım.

Ama adamın aksanı ve mimikleri süper, iyi bir oyuncu olur bundan ama wow oyuncusu değil film oyuncusu olur.
  • Seviyesiz mesajlar temizlendi. Sahipleri uyarıldı.
    Şurada bir tartışmanın da seviyeli yürüdüğünü görmedim, build fanatikliği, ve karşı tarafı dinleyip anlamak yerine ona kendi fikrini dikta etmeyi tartışmak sananlar yüzünden.
    Lafa gelince sosyokültürel seviyesi en yüksek oyuncu kitlesi wow cular.
    İcraata gelince KO bölümüyle aranızda yönetici gözüyle pek bir seviye farkı göremiyorum.
    Tek fark orası daha kalabalık olduğu için olay sayısının kalabalığa oranla artış göstermesi.
    Ama yüzdeye vurunca inanın eşitsiniz.
    Neyse ben içimi döktüm siz de kaldığınız yerden seviyelice devam edebilirsiniz.
    İyi forumlar.

Edit: İmla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tribünlere oynuyo bence
  • Bu arada youtubedaki bu video hakkındaki bütün yorumları okudum, yorumların dörtte üçü bu adamın fanatikleri tarafından yapılmış, yani herkes bu adamın videosundan memnun, çok ilginç geldi bana. Yok böle bişey son zamanlarda gördüğüm en büyük yalakalığı bu adama yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 31 Ekim 2007; 19:50:11 >
  • Adam geyik yapıyor çünkü.Ben başka videoalrınıda izledim kendiside bazen durup gülüyor.Herkes ally paladinleri sevmediği için adamda çok izleneceğini düşündüğünden bu tarz bir video çekmiş olabilir.Gülüp geçmek ne zormuş...
  • Bu adamın böyle olduğuna bakmayın sağlamdır ve tanınan bir oyuncu...

elemanın armory linki:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twilight%27s+Hammer&n=Athene

kendince makara yapıyor paladin'in dalga geçilen skill'leriyle ve gayet ba$arılı bir video hazırlamı$ tam not aldı benden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: girit1980

benim anlamadığım tüm ırklar kendilerine tanınan skill leri kullanıyo da niye pala ların balon açması bu kadar mesele oluyo kimse yanlış anlamasın ben hunter ım...yani bi hunter ın trap yada arcane shot kullanmasını da eleştirelim o zaman... şunu kabul edin herkes pala ları öldüremediği için gıcık oluyo ama pve de de ölmediği için tüm raid lerde yanınızda bir pala bulunsun istiyosunuz...bunu horde tarafı içinde söylüyorum!!! ally paladinlerle dalga geçenler şimdi horde tarafında bf paladinlerin peşinden koşuyo...:D herkese ii oyunlar...kolay gelsin arkadaşlar...

+1
  • adam egoda üst boyutta geçmiş
    şaka gibi
    küçük bi çocuk oyun oynayıp, eğleniyor
    olay bu
  • Adam açıyo shieldi alay ediyo işte ondan gülüyo bunu anlamıcak ne var bu kadar bi anlam veremedim bu kadar eleştirilere.Shield acınca mutlu oldugundan degil shield acınca yandakiler ne kadar aciz kalıyo buna gülüyo adam eglence amaçlı bir video çekmiş paladan nefret edenlerde zıplamış hemen benimde palam var 68 level horde helal olsn adama güzel oynuyor.Çok da güzl kaynatmış adam zevk almasını biliyor demekki oyundan yok çocuktu yok bebeydi muhabbetini bırakalım.bu bir oyun ve adam zevk alıyor.Zevk alamayan arkadaşlar ın kendi sorunu o bubble da zevk alır diger shaman chain de alır digeri hic almaz zevkler ve renkler tartışılmaz herkes bunu bilecek.PALADINS POWER

• Shield Açınca Sahsen Ben Aciz Deil Hobaa Cekiyom(Shaman Olarak ) Bas Healı Uzaklas Balon Biter Delikanlılık Gider.. Sonra Ya HS ki Wsg de HS ceken Ruh Hastasıdır Yada Gelecek Isıklı Isıklı... Ayrıca Ben Paladan Nefret Etmiyom Aksine Cok severim.

O Videonun İsminide Deiştirseydi Bari Dünyayı Kurtaran Adam 3 Die.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdmania -- 1 Kasım 2007; 11:45:35 >
  • Dün bu adam ve yanındaki çıplak adam ve diğer video çekimini gerçekleştiren ekip (video sonunda yanında yatan kız da bu ekipten) in amacı reklam yapmak arkadaşlar. Bu adamların tüm davranışları, tüm yaptıkları sahte... Dün akşam bu adamların tüm videolarını izledim ve kahkahalarla güldüm.
    Herşey Athene denen adamın offical forumda attığı ilginç post ile başladı. Adamlar sonra post a verilen kızgınlıkla, komedi vs. cevaplara karşı yanıt olarak bir video çektiler. Bu Video o kadar çok ilgi çekti ki devamını yaptılar tabiki.

Şimdi isewww.movielol.org du sanırım bu sitede alakasız ciddi bir film projeleri var arasıra bakıp iğrençliklerine hem bakıp hem kızıp hem de gülüyom. Durum böyle işte hatırlasanıza zamanın Bilmem ne(mustafa idi sanırım) topaloğlu uzaylı olmadı mı? ve buna benzer bir sürü adam reklam için binbir türlü şaklabanlık yapmadı mı? Bu da onlardan biri yanlızca.

Siz de burda bunlara bakıp gülüp, söveceğinize birbirinizi yiyosunuz canım vatanımın samimi insanları... ne gerek var allah aşkına? Değer mi bir zibidi için kavga etmeye? Çekerim bak kulaklarınızı :p

• quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

Dün bu adam ve yanındaki çıplak adam ve diğer video çekimini gerçekleştiren ekip (video sonunda yanında yatan kız da bu ekipten) in amacı reklam yapmak arkadaşlar. Bu adamların tüm davranışları, tüm yaptıkları sahte... Dün akşam bu adamların tüm videolarını izledim ve kahkahalarla güldüm.
    Herşey Athene denen adamın offical forumda attığı ilginç post ile başladı. Adamlar sonra post a verilen kızgınlıkla, komedi vs. cevaplara karşı yanıt olarak bir video çektiler. Bu Video o kadar çok ilgi çekti ki devamını yaptılar tabiki.

Şimdi isewww.movielol.org du sanırım bu sitede alakasız ciddi bir film projeleri var arasıra bakıp iğrençliklerine hem bakıp hem kızıp hem de gülüyom. Durum böyle işte hatırlasanıza zamanın Bilmem ne(mustafa idi sanırım) topaloğlu uzaylı olmadı mı? ve buna benzer bir sürü adam reklam için binbir türlü şaklabanlık yapmadı mı? Bu da onlardan biri yanlızca.

Siz de burda bunlara bakıp gülüp, söveceğinize birbirinizi yiyosunuz canım vatanımın samimi insanları... ne gerek var allah aşkına? Değer mi bir zibidi için kavga etmeye? Çekerim bak kulaklarınızı :p

Hah işte beklediğim cevap geldi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.