Şimdi Ara

En iyi 3D televizyon hangisi? Panasonic'in 3D plazması, Samsung'un 3D LED TV'sine karşı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
34.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pio lar;şayet konu "PDP" ise daima gündeme gelir ve hatta gündemin tepesine şak diye oturur,çünkü bugün özellikle USA/Canada/UK de çok ciddi ve sıkı
    bir Pio kullanıcısı vardır ve 2.elde dünyada neredeyse tek satılan panellerde Pio lardır!! gerçek manada ve bilinçli olarak bunlar satılır!!
    yani panelim eskidi satıyorum veya 2.el bir panel alayım olayı gibi değildir Pio lar!!

1999 dan beri Samy/LGE/Pany ve sizin belkide hiç duymadığınız ama Pio ya o zamanlar tek rakip olan
    Yamaha bile,Pio ya yetişemediler,2002/2003ler de bir ara aynı Modülü(NEC) kullanan Yamaha ile Pio ciddi kapışmıştı,burun farkıyla Pio geçmişti!
    Ama Yamaha da çok çok sıkıydı,sonra herifler fiyatları yüzünden dükkanı kapadılar

Kısaca Pio lar hem panel olarak Referance tır hemde genel PDP ler konusu içinde yine Referance tır
    Birde aklınıza hiç gelmeyen bir panel yazayım TFT-LCD olarak ki buda "hala" LCD ler içinde Referance tır>>>Samy F96 Baclit-LED(2007/2008 Model)!!!!
    Geçen hafta TF den birisi bunu bulmuş bir yerlerden ve bende gerekli uyarıları yaptıktan sonra bu paneli aldırdım o arkadaşa

++
    Pany VT2x nin bir kere hiç bir panel ile 3D işinde kapışmasına gerek yoktur,zaten birkaç marka içinde "tartışmasız">>> BUGÜN İÇİN en iyisidir!!

Ancak bu iyilik panelin Pany Marka olması veya 3D destekli filan olması değildir;panel "genel" olarak>>> adam gibidir
    Bunu alan 3D için almıyor;zaten alsa bile en iyisini almış oluyor(ama bugün için tabiki)yada genel bir panel alıyorsa yine en iyisi diyebileceğimiz
    bir seviyededir;kısaca burada vuruştuğu Samy nin 3D destekli panelinden her haliyle genel olarak iyidir!!

++
    Sn.rdegerli;kardeş seni döverim bak sonra macera arama kendine yoksa havalar çok ısındı,kafanmı karıştı senin

++

Bu şimdiki 3D uygulamaları "geçici",fazla gözlüklü panel işine kaptırmayın kendinizi!

Uyanık üreticiler mal satmak için her argümanı kullanıyor çünkü pazar açtır "hala"
    Neyseki USA pazarı işin fiyat yönünü çok ciddi hem domine ediyor hemde aşağılara gelmesini sağlıyor her ne kadar USA da fiyatlar
    komik seviyelere kadar geldiysede bundan bir şekilde diğer pazarlarda nemalanıyor!!

USA da bu panelin 58"/65" leri ciddi talep görmeye başladı!!54" de fena değil!

VT25/2x lerde Pany gerçekten çok güzel iş çıkardı ve panelin özellikle S/W destekli SM sinden Default değerleri çok çok iyi
    ben örneğin bu panelin 3D desteğine hiç bakmıyorum bile,sadece arada konu gereği bir şeyler yazsamda ben asıl bu panelin "genel"
    görüntü performasına dikkat çekiyorum!! VT yi düşünenler önce bunu düşünsünler lütfen!!

++
    Pio ise hala kapalı kapılar ardında Sony ile FED işini sanırım görüşüyor;son bilgilerde bir şeyler var gibiydi ama herifler daha fazlasını
    vermedi
    Pio nun elinde Processor olarak en son geliştirdiği "FUGA" vardır(bu konuyu geçmişte Pio bölümünde epeyi işlemiştim!)

FUGA Patenti zaten Pio dadır ama Lisans hakkını Pany ye kesinlikle kiralamadı!!oyuncuları transfer ettirdi Pany ye ama başka bir şey
    vermedi Pany ye diye tahmin ediyorum!!

Pio çok büyük bir Üreticidir,üretim konularından sadece Görüntü sistemlerini çıkarmıştır;dükkanı kapama derken sadece ilgili fabrikalar kapanmıştır!
    İsterse yeniden döner veya eskisi gibi NEC te fason üretir ki NEC te zaten bu grubun içindedir!!üretim sorun olmaz!!! işin sorun kısmı ise maliyet ve fiyatlandırmadadır!

FUGA yı örneğin bir TFT-LD yede uygular veya FED içinde uygulayabilir!herifler işin bu kısmında süperler

Ben Pio dan hala bir FUGA+FED sürprizi bekliyorum

+

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Pio çok büyük bir Üreticidir,üretim konularından sadece Görüntü sistemlerini çıkarmıştır;dükkanı kapama derken sadece ilgili fabrikalar kapanmıştır!
    İsterse yeniden döner veya eskisi gibi NEC te fason üretir ki NEC te zaten bu grubun içindedir!!üretim sorun olmaz!!! işin sorun kısmı ise maliyet ve fiyatlandırmadadır!

FUGA yı örneğin bir TFT-LD yede uygular veya FED içinde uygulayabilir!herifler işin bu kısmında süperler

+

Ya Albani Usta, Pioneer nasıl zarar etti bu işten, ben hala anlayamadım. Bugün bile bir panel çıkarsalar yok satar. Üstelik fiyatı muadillerine göre yukarıda bile olsa. Adamların başka yatırımlarda hisseleri mi vardı da en maliyetli bölümü (panel üretimini) kapatmak zorunda kaldılar? Ciddi ciddi başka şüpheler geliyor benim aklıma..tamam Ar-Ge ye hiç bir firmanın ayırmadığı bütçeleri ayırdılar, eyvallah paneller de rakip panellere göre daha maliyetli üretildi diyelim. Sadece bu üretimi durdurmak için sence mantıklı geliyor mu? İşin aslını tam olarak bilmemekle birlikte sanki bana işin içinde başka yerlerde yapılan ciddi zararlar var gibi geliyor. Yani kapatma kararından sonra tüm dünya piyasalarında Pioneer e olan ilgilinin nasıl daha da arttığını sen de görüyorsun. Sadece bu bile Pioneerin talep açısından bir sıkıntı yaşamadığının bir göstergesi değil mi?

• chip dergisini ilk pc mi aldığım yıllarda alıp okurdum. yukarıdaki örnekte olduğu gibi başka ürünleride kapıştırırdı ve bende bi güzel vaaabee diyerek yerdim bunun tamamen pazarlama taktiği olduğunu anladığım andan itibarende bidaha almadım.

cevahir teknosada samsung ve panasonic tv lerde kısa bir süre 3d seyretme şansım oldu (samsung çizgi film panasonic tenis macı vardı). tamamen amatör biri olarak samsung kısa bir sürede gözümü yordu görüntü çok parlak geldi gözlüğü çıkarmak istedim. panasonic ise genel olarak daha iyi geldi renkler vs.. ve baya bi seyrettim :)
    arkadaşlarında söylediği gibi görüntü daha derinde ama sanki böyle olması gözüde yormuyacakmış gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: paulbroke

quote:

+

Ya Albani Usta, Pioneer nasıl zarar etti bu işten, ben hala anlayamadım. Bugün bile bir panel çıkarsalar yok satar. Üstelik fiyatı muadillerine göre yukarıda bile olsa. Adamların başka yatırımlarda hisseleri mi vardı da en maliyetli bölümü (panel üretimini) kapatmak zorunda kaldılar? Ciddi ciddi başka şüpheler geliyor benim aklıma..tamam Ar-Ge ye hiç bir firmanın ayırmadığı bütçeleri ayırdılar, eyvallah paneller de rakip panellere göre daha maliyetli üretildi diyelim. Sadece bu üretimi durdurmak için sence mantıklı geliyor mu? İşin aslını tam olarak bilmemekle birlikte sanki bana işin içinde başka yerlerde yapılan ciddi zararlar var gibi geliyor. Yani kapatma kararından sonra tüm dünya piyasalarında Pioneer e olan ilgilinin nasıl daha da arttığını sen de görüyorsun. Sadece bu bile Pioneerin talep açısından bir sıkıntı yaşamadığının bir göstergesi değil mi?

Sn.paul

-Ben bu heriflerin dükkanı kapatacaklarını sanırım dünyada ilk yazan ve tahmin eden kişiyim(hiç abartmıyorum!!bu konuları UK/USA da o zaman çok yazmıştım)
    TF/DH de ise yine aynı şekilde bu konu hk. ve kapanma yol haritası v.s hk.bir dünya msg yazmıştım(Pio başlığında)
    Ben 2007 satışlarını görüncü(485bin adet Global Display panels olarak) yaw bu herifler sene kalmaz dükkanı "kesin" kapatırlar demiştimaynen öyle oldu,zaten
    herifler şak diye bu kararı aldılar diyebilirim!
    2008 Display panels global-sales açıklamadılar bile ama belliki yine 450bin ve altı gibi ancak satabildiler!
    2009 da TFT-LCD çıkardılar;bu hiç satmaz dedim;aynen öyle oldu üstelik bunu Sharp İspanya üretti,hiç tutulmadı+çok pahalı idi(32"/37"/46")USA da hiç çıkamadı zaten!!

Kısaca global pazarda artık iyi mal satar felsefesi bitti!!!sadece B&O ile Loewe satar Araba fiyatına panel ve onlarda batmaz

-Pio uyanık davrandı ve baktıki Pany kendisini öldürüyor USA da o da aynen dükkanı daha fazla zarar etmeden kapadı ve 1 senelik kapanma yol haritası ile Mayıs/2009 da en
    Fabrika olan Kagoshima yıda kapattılar!!!(bu tesiste sanırım hala Sony ile FED üretim görüşmeleri devam ediyor!!)

-Pio nun Display işleri global Pioneer Corp.içindeki payı zaten %16/17 kadardı!!!kapananda bu kısım oldu,Pio nın asıl işi Car Audio dur+Home Entertainment işleridir!

-Pany bitirdi kısaca Pio yu işte!!!
    Tam 10 sene mücadele etti Pany Pio ile ama hiç bir zaman yanına bile yaklaşamadı!
    Yani kalitede yetişemedi,bu sefer Pany taktik değiştirdi ve "fiyat" ile vurdu ve bitirdi!!
    2007 de en büyük pazar olan USA da(Canada dahil)Pany fiyatları bir kırdı,Samy ve LGE anında pes etti!!!Pio ise öylece kaldı!!!
    agresif fiyat politikası ile hemen herkes 2007/2008 de Pany alınca manzara ortaya çıktı,yani artık tüketici uyandı US markette ve gidip kaliteli olsada
    panel "almadı" işte bütün mesele budur!

Ferrari için yada Porsche için yada bilmem ne marka araba için sırayada giriliyor,yüzbinlerce dolarda ödeniyor v.s ama panel işinde böyle
    bir durum söz konusu değildir!!!(B&O ve Loewe hariç)

Pany felaket uyanık ve bitirici bir üreticidir!
    Hatta Pio kapanmadan 1 sene öncede Pany ile Modül alım anlaşması imzalamıştı(bunada en çok ben gülmüştüm)hatta bu iş olmazda demiştim!!!
    Yani sen NEC Modül tabanından çık ve rakibinin düşük seviyeli Modülünü* al ve Pio PDP üret;ülen bu heriflerin gerçekten kafaları çalışmıyor!!! hemde anlaşma imzaladığın
    üretici Panasonic Corp/Japan!!!

*Modül içinde hesapta Pio-Pany ortak geliştireceklerdi

++

• Sn.paul

-Ben bu heriflerin dükkanı kapatacaklarını sanırım dünyada ilk yazan ve tahmin eden kişiyim(hiç abartmıyorum!!bu konuları UK/USA da o zaman çok yazmıştım)
    TF/DH de ise yine aynı şekilde bu konu hk. ve kapanma yol haritası v.s hk.bir dünya msg yazmıştım(Pio başlığında)
    Ben 2007 satışlarını görüncü(485bin adet Global Display panels olarak) yaw bu herifler sene kalmaz dükkanı "kesin" kapatırlar demiştimaynen öyle oldu,zaten
    2008 Display panels global-sales açıklamadılar bile ama belliki yine 450bin ve altı gibi ancak satabildiler!
    2009 da TFT-LCD çıkardılar;bu hiç satmaz dedim;aynen öyle oldu üstelik bunu Sharp İspanya üretti,hiç tutulmadı+çok pahalı idi(32"/37"/46")USA da hiç çıkamadı zaten!!

Kısaca global pazarda artık iyi mal satar felsefesi bitti!!!sadece B&O ile Loewe satar Araba fiyatına panel ve onlarda batmaz

-Pio uyanık davrandı ve baktıki Pany kendisini öldürüyor USA da o da aynen dükkanı daha fazla zarar etmeden kapadı ve 1 senelik kapanma yol haritası ile Mayıs/2009 da en
    Fabrika olan Kagoshima yıda kapattılar!!!(bu tesiste sanırım hala Sony ile FED üretim görüşmeleri devam ediyor!!)

-Pio nun Display işleri global Pioneer Corp.içindeki payı zaten %16/17 kadardı!!!kapananda bu kısım oldu,Pio nın asıl işi Car Audio dur+Home Entertainment işleridir!

Tam 10 sene mücadele etti Pany Pio ile ama hiç bir zaman yanına bile yaklaşamadı!
    Yani kalitede yetişemedi,bu sefer Pany taktik değiştirdi ve "fiyat" ile vurdu ve bitirdi!!
    2007 de en büyük pazar olan USA da(Canada dahil)Pany fiyatları bir kırdı,Samy ve LGE anında pes etti!!!Pio ise öylece kaldı!!!
    agresif fiyat politikası ile hemen herkes 2007/2008 de Pany alınca manzara ortaya çıktı,yani artık tüketici uyandı US markette ve gidip kaliteli olsada

Ferrari için yada Porsche için yada bilmem ne marka araba için sırayada giriliyor,yüzbinlerce dolarda ödeniyor v.s ama panel işinde böyle

Hatta Pio kapanmadan 1 sene öncede Pany ile Modül alım anlaşması imzalamıştı(bunada en çok ben gülmüştüm)hatta bu iş olmazda demiştim!!!
    Yani sen NEC Modül tabanından çık ve rakibinin düşük seviyeli Modülünü* al ve Pio PDP üret;ülen bu heriflerin gerçekten kafaları çalışmıyor!!! hemde anlaşma imzaladığın

++

Bak şimdi iyice şüphelerim arttı, hem Pionun bu pazardan çekilmesinin 1nci sorumlusu Pany...hem de (bunu takip etmiştim) bir sene panelleri Pany ye ürettireceksin o da yetmeyecek kapandıktan sonra da teknoloji alış verişine Ok vereceksin. Ben bu adamların bu kadar saf olacapına ihtimal veremiyorum. Acaba aralarında gizli bir anlaşma olabilir mi? Kapanış kararından sonra acaba Pany de Pioneer in asıl pazarlarından (Car-Audio vs) belli oranda çekilmiş olabilir mi? Eğer böyle bir durum yoksa o zaman bu kafayla Pioneer bu panelleri nasıl üretti ona şaşarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 20 Haziran 2010; 9:42:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paulbroke

quote:

+

Sn.paul

++

Bak şimdi iyice şüphelerim arttı, hem Pionun bu pazardan çekilmesinin 1nci sorumlusu Pany...hem de (bunu takip etmiştim) bir sene panelleri Pany ye ürettireceksin o da yetmeyecek kapandıktan sonra da teknoloji alış verişine Ok vereceksin. Ben bu adamların bu kadar saf olacaklarına ihtimal veremiyorum. Acaba aralarında gizli bir anlaşma olabilir mi? Kapanış kararından sonra acaba Pany de Pioneer in asıl pazarlarından (Car-Audio vs) belli oranda çekilmiş olabilir mi? Eğer böyle bir durum yoksa o zaman bu kafayla Pioneer bu panelleri nasıl üretti ona şaşarım...çok tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 20 Haziran 2010; 9:45:54 >

• ben onu bunu bilmiyorum ama Can Abi galiba Pio da falan çalışıyor Gerçekten Pioneer panel tv işini bırakmadan 1-1,5 yıl önce bunlar seneye dükkanı kapatır demişti.
  • yaw Sitede bir abukluk var,hem ağır bende hemde bir msg yazıyorum Tamama tıklıyorum ama sayfa görüntülenemedi çıkıyor ve msg da uçuyor!

Uzunca bir şeyler yazımdım ama uçtu bir daha yeninden yazamam++
  • Pioneer ... Benim ilk göz ağrım yani elektronik işine ilk başladığımda ilk tanıdığım ilk sattığım marka ve herşeyiyle benim için çok farklıdır. her zaman özel olmuştur ... Plazma üretimi bitti dükkan kapandı haberini ilk duyduğumda bir çok pioneer fanatiği gibi bende şok olmuştum ... ve hala aynı duyguları yaşıyorum nerdeyse 1 yıldır sadece hi-fi ekipmanlarını satarak kendimi oyalasamda olmuyor hep bir şeyler eksik bende yani can abi yazmışsınya FUGA ile ilgili bir şeyler çıkar diye okuyunca yeniden ateş bastı beni ... kendimi sanki sokakta dayak yemişim babam gelecekde beni kurtaracak gibi hissediyorum yani pioneer tekrar bu işe girse işte okadar sevinirim ...şu abuk subuk paneller döt olurlar konuşacak bir şeylerimiz olur ... nerdeyse 1 yıldır forumda bir şeyler yazasım dahi gelmiyor neyi anlatayım lg ile samsungun rezil rüspa ürünlerinimi sony nin arçelik üretimi panellerinimi ...

Pioneer uyuşturucuyu öyle vermişki bize nasıl kurtulacağız bu bağımlılıktan bilemiyorum ...

Birde Sevgili RDEĞERLİ ALBANİ abim döverim demişya .... bak ben can abiden daha yakınım sana önce ben döverim seni

3D ile ilgili ise 3 markayıda izledim pany samy lg ... öncelikle bununla beraber birde kusmuk poşeti vermeliler insana benim ciddi anlamda midem bulanıyor izlerken ayrıca ben evimde çoluk çocuk hanım gözlükle bir şey izlemem çok komik kaçıyor bana ... bu işi sadece film izlerken yaparım onun içinde 3d projeksiyon cihazı kullanırım bu heriflere bu paraları ödemem ... 8 - 10 bin tl yi tek hakeden ürün 6090 dır onun dışındakiler hepsi hikaye ...

Sevgiler saygılar ...

• vay Orran Abi efsane döndü sonunda
  • Orhan,beni bilen bilir acaip sıkı Pio cuyum ben,zaten bir dünya insanada ben aldırdım Pio larını,almayanıda önce dövdüm sonra aldırdım

Hele Pio ya cart-curt eden oldumu yine veriyorum odunu!

Millet LCD izlemekten gözleri bozulmuş yaw

Pio yu adam gibi set edilmiş göstersen ....bu ne yaw buda görntümü;mat/soluk/cansız v.s .... deyip aynen saçmalarlar!!

LCD ler adamı Vividçi yaptığı için herife Elite Serisi KURO Monitör bile izletsen ...bu ne yaw diyecek.....

Adam "canlı rengi" doğru renk sanıyor(Sony/Samy ler)

++
    Pio için bugün uzunca bir şey yazdım ama illet Site bir tuhaflık yapıp msg ları bazen almıyor yoksa herifler benimi kaçırmak istiyor bunuda çözemedim

Bu bizim "capon" üretiler içinde 2 tanesi vardır,bunlar sadece mal üretmesini bilirler+hatta en iyisini üretirler v.s ama heriflerin "satışı" yoktur
    Bu ikili Tosh ve Pio dur ama ben Pio nun Display ünitelerinde bahsediyorum(yani Monitör ve TV ler v.s)

Herifler satış konusunda sıfırlar(yine TV işinden bahsediyorum) elin çakal LGE adamı bizim bu model 400Hz hız yapıyor diyor ben kafayı yiyorum yaw,asıl
    bu kazmayı odunla dövmek lazım!

Pio ise neyse onu yazar/yazıyor,hatta onu bile yazamıyor "utancından" adamlar o kadar asilki malını bile satmaya korkuyor,diğer tüm üreticiler(Tosh&Sharp hariç)
    hepsi aynen çakal(yine Loewe ve B&O hariç)

İyide sen böyle olursan mal satamazsın kardeşim;aslında Pio beni Transfer edecektiki bak ben o malı pahalı bile olsa nasıl gazlardım
    Ama benim gazım diğer çakallar gibi sahte gaz olmazdı!! herif 400Hz hız yapıyor diyor yaw;Samy çakalı Ultra/Mega Contrast ratio ları vardır bunları diyor
    Samy yi ise kalasla yatırıp dövmek lazım;ülen al sana Mega kalas diye vereceksin odunu çakala

Dünyada başka hiç bir sektör yok böyle panel sallaması gibi yapılan ve verdikleri neredeyse tüm değerler aynen "palavra" yada hileli v.s

++
    Pio FUGA ile elbette dönebilir ama dönmeden önce beni çağırsınlar,onlara gerekeni vereyim,yoksa 1 sene sonra yine dükkanı kapatırlar
    "FED" panel işinede girebilirler zaten heriflerin asıl düşündükleri PDP değil,yeniden PDP işine dönmek teknik ve fiziki olarak masraflı ve uzun süreçlidir!
    NEC ile ne yaparlar buda belli değildir v.s

"FED" ise yeni nesil bir paneldir buna FUGA uygulanabilir mi acaba diye düşünsemde Pio bunu bir şekilde adapte eder/edebilir! zaten herifler
    işin bu kısmında süperler!!

++
    Orhan hayırlı işler kardeş++

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

vay Orran Abi efsane döndü sonunda

Sevgili jack umarım herşey yolundadır ... paneliden de memnun olduğunu düşünerek sormuyorum bile ... Efsanelik bir yanımız yok sadece bende sizler gibi bu işin gönüllüsüydüm ... bir ekstramız satıcılık işi ... epeydir izliyorum ama öyle yürek hoplatacak bir şeyler olmayınca insanın yazasıda gelmiyor ... ağırlıklı hifi takılıyordum epeydir . neyse yine görüşürüz ... muhabbetele ...
  • Can abi özlemişim yav seninle yazışmayı ... Senden dayak yiyip gelen epey oldu bende elimden geleni yaptım ... millet evinde şimdi ayağını uzatmış izliyor ...
    Bizse son kalanlardan birini alırız dedik sona 6090 lar kaldı oda bize kalın gelir ... vallahi kendime 507 - 5080 bakar oldum 2. el yakalarsam kapatacam ab i...
    Bu arada lg deki ürünleri görünce vallahi midem bulanıyor .... estetik 0 kalite 0 görüntü 0 sıfır allah sıfır ... nerden düştük bu belaya ... :) samsung daha iyi düşünenler varsa al lg yi vur samsunga ... bence bu heriflerin malını hiç almamak lazım ... avrupanın en pahalı lg si samsungunu biz alıp satıyoruz neden bizi orta doğu ülkesi görüyorlar... sen git yıllar önce adamların dötünü kurtar şimdi seni adam yerine koymasınlar ... nefret ettim bu korelilerden tek dertleri ürün satılsın ne şekilde satılırsa satılsın ... birde koreliler kadar asena insanlar görmedim bu gün dedikleri yarını tutmaz ... artık tiksindim heriflerden ...

Ulen pioneer bizi ne hallere düşürdün ...

Saygılar sevgiler ... Can abi ...
    quote:

Orhan,beni bilen bilir acaip sıkı Pio cuyum ben,zaten bir dünya insanada ben aldırdım Pio larını,almayanıda önce dövdüm sonra aldırdım

Hele Pio ya cart-curt eden oldumu yine veriyorum odunu!

Millet LCD izlemekten gözleri bozulmuş yaw

Pio yu adam gibi set edilmiş göstersen ....bu ne yaw buda görntümü;mat/soluk/cansız v.s .... deyip aynen saçmalarlar!!

LCD ler adamı Vividçi yaptığı için herife Elite Serisi KURO Monitör bile izletsen ...bu ne yaw diyecek.....

Adam "canlı rengi" doğru renk sanıyor(Sony/Samy ler)

++
    Pio için bugün uzunca bir şey yazdım ama illet Site bir tuhaflık yapıp msg ları bazen almıyor yoksa herifler benimi kaçırmak istiyor bunuda çözemedim

Bu bizim "capon" üretiler içinde 2 tanesi vardır,bunlar sadece mal üretmesini bilirler+hatta en iyisini üretirler v.s ama heriflerin "satışı" yoktur
    Bu ikili Tosh ve Pio dur ama ben Pio nun Display ünitelerinde bahsediyorum(yani Monitör ve TV ler v.s)

Herifler satış konusunda sıfırlar(yine TV işinden bahsediyorum) elin çakal LGE adamı bizim bu model 400Hz hız yapıyor diyor ben kafayı yiyorum yaw,asıl
    bu kazmayı odunla dövmek lazım!

Pio ise neyse onu yazar/yazıyor,hatta onu bile yazamıyor "utancından" adamlar o kadar asilki malını bile satmaya korkuyor,diğer tüm üreticiler(Tosh&Sharp hariç)
    hepsi aynen çakal(yine Loewe ve B&O hariç)

İyide sen böyle olursan mal satamazsın kardeşim;aslında Pio beni Transfer edecektiki bak ben o malı pahalı bile olsa nasıl gazlardım
    Ama benim gazım diğer çakallar gibi sahte gaz olmazdı!! herif 400Hz hız yapıyor diyor yaw;Samy çakalı Ultra/Mega Contrast ratio ları vardır bunları diyor
    Samy yi ise kalasla yatırıp dövmek lazım;ülen al sana Mega kalas diye vereceksin odunu çakala

Dünyada başka hiç bir sektör yok böyle panel sallaması gibi yapılan ve verdikleri neredeyse tüm değerler aynen "palavra" yada hileli v.s

++
    Pio FUGA ile elbette dönebilir ama dönmeden önce beni çağırsınlar,onlara gerekeni vereyim,yoksa 1 sene sonra yine dükkanı kapatırlar
    "FED" panel işinede girebilirler zaten heriflerin asıl düşündükleri PDP değil,yeniden PDP işine dönmek teknik ve fiziki olarak masraflı ve uzun süreçlidir!
    NEC ile ne yaparlar buda belli değildir v.s

"FED" ise yeni nesil bir paneldir buna FUGA uygulanabilir mi acaba diye düşünsemde Pio bunu bir şekilde adapte eder/edebilir! zaten herifler
    işin bu kısmında süperler!!

++
    Orhan hayırlı işler kardeş++

• TX-P42VT20E fiyatını bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Pioneer ... Benim ilk göz ağrım yani elektronik işine ilk başladığımda ilk tanıdığım ilk sattığım marka ve herşeyiyle benim için çok farklıdır. her zaman özel olmuştur ... Plazma üretimi bitti dükkan kapandı haberini ilk duyduğumda bir çok pioneer fanatiği gibi bende şok olmuştum ... ve hala aynı duyguları yaşıyorum nerdeyse 1 yıldır sadece hi-fi ekipmanlarını satarak kendimi oyalasamda olmuyor hep bir şeyler eksik bende yani can abi yazmışsınya FUGA ile ilgili bir şeyler çıkar diye okuyunca yeniden ateş bastı beni ... kendimi sanki sokakta dayak yemişim babam gelecekde beni kurtaracak gibi hissediyorum yani pioneer tekrar bu işe girse işte okadar sevinirim ...şu abuk subuk paneller döt olurlar konuşacak bir şeylerimiz olur ... nerdeyse 1 yıldır forumda bir şeyler yazasım dahi gelmiyor neyi anlatayım lg ile samsungun rezil rüspa ürünlerinimi sony nin arçelik üretimi panellerinimi ...

Pioneer uyuşturucuyu öyle vermişki bize nasıl kurtulacağız bu bağımlılıktan bilemiyorum ...

Birde Sevgili RDEĞERLİ ALBANİ abim döverim demişya .... bak ben can abiden daha yakınım sana önce ben döverim seni

3D ile ilgili ise 3 markayıda izledim pany samy lg ... öncelikle bununla beraber birde kusmuk poşeti vermeliler insana benim ciddi anlamda midem bulanıyor izlerken ayrıca ben evimde çoluk çocuk hanım gözlükle bir şey izlemem çok komik kaçıyor bana ... bu işi sadece film izlerken yaparım onun içinde 3d projeksiyon cihazı kullanırım bu heriflere bu paraları ödemem ... 8 - 10 bin tl yi tek hakeden ürün 6090 dır onun dışındakiler hepsi hikaye ...

Sevgiler saygılar ...

Yok o bir anlık buhrandı geldi geçtiİşim olmaz başka pdp lerle.Şu 6090 lar durumum düzelene kadar bitmez ise iyidir

Orhanım tlf numaramı biliyorsun daha pio dışında yalan olur herşeyNumaramı pioneer olarak değiştirdimde

• Selam ;

6090 fiyatı nedir ? Ve kullanılmamışı bulma şansı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunco34

Selam ;

6090 fiyatı nedir ? Ve kullanılmamışı bulma şansı var mı ?

Aleykümselam,

Sanırım hala bulunabiliyor. 9500 TL civarında bir fiyatı olması lazım. Yukarıda bahsi geçen 0sedan nikli arkadaşla iletişime geçersen yardımcı olur.
  • aman arkadaşlar tv kullanırken dikkat bakın bu linkte ne var ? !..http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19386844.asp
  • Ben LG 42 LW 650S aldım. Beklentilerimi karşıladı umduğumdan daha iyi Tetere 7 yi seyrettim bence bu tv 3D olayında gayet başarılı yanlız 3D TV alacaklara tavsiyem 55 inç
  • bendede 42lw5500 var...
    3D için hayal kırıklığı..Görüntü içeri doğru derinlik kazanıyor ve pek iç açıcı değil...
    Nedir bizde ki bu 3D sevdası bilemedim.kaç film seyredeceğiz 3D???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.