Bildirim
EN İYİ 5.1 SESE SAHİP DVD FİLM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ses sisteminizin özelliklerini yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz. Öte yandan müzik dvdleri ile ses sisteminizi daha güzel test edebilirsiniz. Örnekler: 1-Eagles-Hell Freezes Over (DTS) 2- Santana-Supernatural Live (DTS) 3- Eric Clapton-Live in Hyde Park (DTS) 4- Josh Groban-in concert (DTS).... -
Samsung HT-DS100 aldım. Kompakt ve pahalı olmayan bir sistem olduğu için. İnceleme ve araştırmalarıma göre fiyat/kalite oranı oldukça iyi imiş bakalım yarın elime geçcek göreceğiz. Tüm media tiplerini oynatıyor 5x40 w + 1x55 w (sub), DD, DP2 ve DTS var. -
Sisteminizi güle güle kullanın. Fiyat/performans olarak iyi bir sınuç alacağınızı umuyorum. Kullanım alanınız çok büyük değilse özellikle dvd film izlerken bu sistemden beklediğiniz verimi alabilirsiniz. Sisteminizi tam randımanlı olarak kullanabilmeniz için dvd st up ayarlarını ve dvd playerdan televizyona bağlantıları da uygun bir şekilde yaptıktan sonra film keyfine hemen varabilirsiniz.
Aklıma ilk etapta gelen ve ses kalitesi iyi olan Dolby Digital 5.1 ve/veya dts film tavsiyelerim ise şöyle:
1- Black Howk Down
2- Gladiator
3- Heat
4- Pearl Harbor
5- U-571
6- Saving Private Ryan
7- Blade I
8- I, Robot
9- Finding Nemo
10- Resident Evil -
return of the king extended edition (DTS) tabiki Türkiyede bulabilirsen:) -
BENCE EN İYİSİ BLADE -
En iyi ses efekti filmi dolby digital 5.1 olarak kaydedilmiş Riddick'tir. Baştan sona ses efekti dolu bir film.. -
Evet adamlar filme öyle görüntüler ve ses efektleriyle giriş yapmış ki ilk 5dk da çok ümitleniyorsun ama film beklediğin kadar çıkmıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
En iyi ses efekti filmi dolby digital 5.1 olarak kaydedilmiş Riddick'tir. Baştan sona ses efekti dolu bir film..
-
Bence film baştan sona aynı keyfi veriyor.
Ben filmin sonunu sadece tam istediğim gibi bulmadım.
Sonu hariç her karesinde tam bir ses şöleni var.
jazz 9940b ile arkadaşta seyrettik, o setin keyfi ile izlemek başka, belki ondan çok beğendim o filmin ses efektlerini...
quote:
Orjinalden alıntı: xeon82
Evet adamlar filme öyle görüntüler ve ses efektleriyle giriş yapmış ki ilk 5dk da çok ümitleniyorsun ama film beklediğin kadar çıkmıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
En iyi ses efekti filmi dolby digital 5.1 olarak kaydedilmiş Riddick'tir. Baştan sona ses efekti dolu bir film..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X