Şimdi Ara

En İyi 5 Düşük Bütçeli Drone (25 Dolar ve Altı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Video serilerimin ilkini bugün yayımladım. Drone'larla ilgilenenler için faydalı olacağını düşünüyorum. İzlediğiniz için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-XPLoDeR -- 27 Ağustos 2015; 19:43:32 >

• Reklamları Kapatsaydınız İyi Olurdu
  • Teşekkürler İsa Hocam emeğinize sağlık.
  • Merhabalar uzun mini drone araştırmalarım sonucunda ve profesyonel kullanıcılardan duyduğum kadarıyla videonuzda düzeltilmesi gereken maddeler olduğunu düşünüyorum.
    Drone ile içli dışlı olanlar bilir youtube'da Quadcopter101 diye bi abimiz var ve her çeşitten drone'u inceleyip videosunu paylaşıyor. Kendisine mini drone'lardan en iyisini sorduğumda bana kesinlikle FQ777-124 olduğunu söyledi. Clone'u olduğu Cheerson ve Syma x12'den de daha iyi olduğunu özellikle söyledi ve hexacopter'lerin kalibrasyonlarının sıkıntılı olduğunu ve önermediğini de belirtiyordu bazı videolarında. 1. olan modelin iyi olduğunu biliyorum. Hexacopter olanı bilmiyorum ama Hmode hepsinde var ve sıralamada 1.'nin FQ olması gerektiğini düşünüyorum. Birçok bilen kişiye danıştım ve hepsi FQ'yu söylediler. Video güzel yine de elinize emeğinize sağlık.
  • Çok teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için :)

Apakk,
    Açıkçası her kullanıcının tecrübesi ayrı oluyor. Bu, aynı arabalara benziyor bir bakıma. Biri, mesela VW'yi göklere çıkarırken, diğeri Opel'i, başkası Toyota'yı... Ben sadece kendi tecrübelerime dayanarak bunları yazdım. Tabii ki bambaşka bir liste oluşabilirdi. Quadcopter 101'i ben de çok iyi tanıyorum. O böyle bir liste yapsaydı, belki de FQ hariç bunlardan hiçbirini listeye dahil etmezdi... Bir de şunu belirteyim: Bu sınıftaki ürünlerin pek çoğunda iç mekanizma aynı. Sadece dışta, kasalarda farklılık var neredeyse. Bu bakımdan, başlangıç için çok da fazla bir şey fark etmiyor. Tekrar teşekkürler katkınız için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.