< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En iyi 6 tıp sıralamam (2. sayfa)
-
-
Dalga geçtiklerini düşünüyorum onca köklü, öğrencileri ilk 5000'de olan üniversite varken adı bile geçmez. Çukurova da aynı şekilde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SBÜ ilk 10'da ise Yeditepe de oradadır emin ol. SBÜ devlet desteği ile şuan belki yükselişte olabilir. 2016'da açılmış olduğu yazıyor tıp fakültesinin. Yeni yeni mezun veriyor şuan. Bence Yeditepe bile daha köklü bu okuldan. İkisi de ilk 10'a giremez bana kalırsa. Ayrıca Yeditepe akademik olarak olmasa da hocalarının kalitesi, kampüsü, sağladığı olanaklar ile devlet üniversitelerinden farklı şeyler sunuyor karşılaştırmak pek doğru değil. 6-7 senede Ege, Ankara, Gazi, Cerrahpaşa gibi üniversiteleri geçebileceğini düşünmek saçma bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyval -- 27 Ağustos 2024; 13:28:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaliteli sıralama şakasız ciddiyim, urfada diye kimse harranı beğenmiyor dışarıdan bakınca ama eğitim kalitesi çok yüksek öğrenciye sunmadıkları imkan yok
-
Yeditepenin hocaları sbü kadar kaliteli değil , en iyi hastanelerin hocaları bizim kadroda . Kampüs derken tam anlamadım hastaneye gitmiyor musunuz ya da sizde de ilk 3 sene kampüste mi oluyor bizim gibi ? Bir de tam olarak ne tür olanaklar sunuyor yazabilir misin özellikle sana sunduğu olanakları merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversite sıralamasına gelcek olursak devlet ünilerinden ; sbü hamidiye , hacettepe , ctf , ankara, istanbul üni başı bu 5 li çekiyor . Kadro , eğitim , imkanlar, akademik başarı , hastane imkanlarına baktığımızda bu durum böyle . Eğer bunu göremiyorsan bu senin bilgisizliğin benim maalesef yapabilceğim bir şey yok . Yeditepe ise bahçeşehir seviyesinde bi okul , ne bu okullar kadar eğitimi iyi ne de koç tıp gibi imkanları ve marka değeri var . Yani s tier değil maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X