Şimdi Ara

En İyi 6600GT Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet öyle ... diger markalarla arasında 60$ yakın fark var ..

bu Asus 8x için daha fazla bil isteyenler...

http://www.cizgi.com.tr/urunler/asus/vga/n6600_gt_td/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir2050 -- 11 Mart 2005, 14:25:32 >
  • Türkiye Distiribütörü .. http://www.bogazici.com.tr/default.asp

yukarıdkaı linkleri bir incele dostum Kart almak içinnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir2050 -- 11 Mart 2005, 14:29:22 >
  • arkadaş yanlış yazmış heralde %250
    ikincisi MSI lar çok güzel daha geçen gün arkadaşa aldırdım 218$ Agp
  • MSI'ı 199$ demiş birisi. Nereden 199$'a bulabileceğimizi yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir2050

Ekran Kartinda ASUS 1 numaradir....
    egri oturalim dogru konusalim..

En hızlı DDR3 Hafızalar
    En hızlı -1.6 DDR hafıza modülleri ile aynı segmentteki bir önceki jenerasyon ürünlerden %250 daha hızlıdır...

nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun!?Piyasadaki bütün modelleri bütün markalar ile test mi ettin yoksa
    başka bir şey mi var!?
    Dersen ki inceleme yazılarına göre konuşuyorum o zaman o yazılara bir zahmet link ver de biz de
    eğri oturup doğru konuşalım,
    bakalım kim 1 numara kim değil!?

ASUS iyi bir markadır ancak ekran Kartında 1 numaradır gibi bir genellemeyi hakedecek kadar da
    lider değildir.

Albatron
    Leadtek
    MSI
    Sapphire
    XFX
    Palit
    ...
    Bunlar en az ASUS kadar başarılı markalardır!

• quote:

Orjinalden alıntı: SoulReaver

quote:

Ekran Kartinda ASUS 1 numaradir....
    egri oturalim dogru konusalim..

En hızlı DDR3 Hafızalar
    En hızlı -1.6 DDR hafıza modülleri ile aynı segmentteki bir önceki jenerasyon ürünlerden %250 daha hızlıdır...

nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun!?Piyasadaki bütün modelleri bütün markalar ile test mi ettin yoksa
    başka bir şey mi var!?
    Dersen ki inceleme yazılarına göre konuşuyorum o zaman o yazılara bir zahmet link ver de biz de
    eğri oturup doğru konuşalım,
    bakalım kim 1 numara kim değil!?

ASUS iyi bir markadır ancak ekran Kartında 1 numaradır gibi bir genellemeyi hakedecek kadar da
    lider değildir.

Albatron
    Leadtek
    MSI
    Sapphire
    XFX
    Palit
    ...
    Bunlar en az ASUS kadar başarılı markalardır!

+1000

• quote:

Orjinalden alıntı: goblin

arkadaş yanlış yazmış heralde %250
    ikincisi MSI lar çok güzel daha geçen gün arkadaşa aldırdım 218$ Agp

:D dostum ordaki yazi... copy/paste linklere bakamdin herhalde...

illaki tüm markalar güzel..güzel olmasa marka olmaz zaten... ama suda bir gercek ekran kartinda Asus la kimsey yarisamiyor...sadece yaklasiyor...
  • quote:

illaki tüm markalar güzel..güzel olmasa marka olmaz zaten... ama suda bir gercek ekran kartinda Asus la kimsey yarisamiyor...sadece yaklasiyor...

Fiyatı pahalı olan herşeyi en iyisi olarak yorumlamak yanlış. Asus' un diğerlerinden ne farkı olduğunu söylermisin? Söylede bizde öğrenelim, eğer kayda değer birşey söylersen belki ileride hep asus alırız. Ayrıca diğerleri asus' un yanına bile yaklaşamaz demişsin, nerden çıkardın bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugrull84

quote:

Fiyatı pahalı olan herşeyi en iyisi olarak yorumlamak yanlış. Asus' un diğerlerinden ne farkı olduğunu söylermisin? Söylede bizde öğrenelim, eğer kayda değer birşey söylersen belki ileride hep asus alırız. Ayrıca diğerleri asus' un yanına bile yaklaşamaz demişsin, nerden çıkardın bunu?

sana katılmakla birlikte nefesini boşa tüketme derim.
    Arkadaş zaten aşmış, olayı bitirmiş üstelik sorduğum sorulara cevap vermeye bile tenezül etmeyecek kadar!

• Ekran kartı üretiminde lider fşrma Msidır..Hiç boşuna tartışmaya girmeyin en fazla vga üreten firma Msi..+ olarak bence nvidia kartlarda msilar her zaman benim ilk seçimim olmuştur..ama sadece 6600lerde Asus tercih edilebilir çok başarılı o/c değerleri yakayabiliyor..
  • ya al bi 6600GT,canavar gibi kart zaten ismi yeter ekran kartının markayı falan salla
  • Asus çok para gerçekten ya.
  • ya beyler 199 dolara msi'ı nerde bulduğunuzu söyler misiniz? o fiyata hiç göremedim de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunders

ya beyler 199 dolara msi'ı nerde bulduğunuzu söyler misiniz? o fiyata hiç göremedim de...

evet arkadaşlar nerde bu msi gt ler bu kadar uygun ? bi link mağaza adı bişey varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.