Şimdi Ara

En iyi AGP kart hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kararımı verdim x1650pro alıcam bencede daha agp ölmedi türkiyede belli kişilerin eline kalıyoruz çoğu konuda
  • Ben de ekran kartı almak istiyor(d)um.. Crysis topiğini görmeden önce...O oyunu oynayabilen bir sistem o devrin bir çok oyununu oynar diye tahmin ediyorum...Şimdi 300 Milyon ölü bir kart alacağıma , sabrederim paramı biriktiririm şöyle iyi bir sistem alırım ...Tabi uzun bir vade için bu söylediklerim ...6 aylık bir süreçten bahsediyorum...Bu arada 64 bit e de geçmiş olurum...Bu benim fikrim jeremy81 arkadaşa tavsiye olarak x1650pro yu tavsiye ederim . Ama yine fikrim biraz beklemenden yana olacak . Almışken XT sini al...Ne zaman çıkacağı hakkında bir fikrim yok..Karar senin. Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Ben de ekran kartı almak istiyor(d)um.. Crysis topiğini görmeden önce...O oyunu oynayabilen bir sistem o devrin bir çok oyununu oynar diye tahmin ediyorum...Şimdi 300 Milyon ölü bir kart alacağıma , sabrederim paramı biriktiririm şöyle iyi bir sistem alırım ...Tabi uzun bir vade için bu söylediklerim ...6 aylık bir süreçten bahsediyorum...Bu arada 64 bit e de geçmiş olurum...Bu benim fikrim jeremy81 arkadaşa tavsiye olarak x1650pro yu tavsiye ederim . Ama yine fikrim biraz beklemenden yana olacak . Almışken XT sini al...Ne zaman çıkacağı hakkında bir fikrim yok..Karar senin. Kolay gelsin

fikrini söylediğin için teşekkür ederim agp nin daha uzun süre kalıcağına inanıyorum çünkü agp için yeni kartlar çıkartmaya başladılar bence bu bir gösterge x1650xt nin çıkış tarihi belli olsa beklicem ama onu bekle bunu bekle zaman geçiyo XT çıktığında başka bir kart duyururlar ozamanda onu bekleriz:)

• HAYRINI GÖRÜRSÜN İNŞALLAH
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeremy81

quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Ben de ekran kartı almak istiyor(d)um.. Crysis topiğini görmeden önce...O oyunu oynayabilen bir sistem o devrin bir çok oyununu oynar diye tahmin ediyorum...Şimdi 300 Milyon ölü bir kart alacağıma , sabrederim paramı biriktiririm şöyle iyi bir sistem alırım ...Tabi uzun bir vade için bu söylediklerim ...6 aylık bir süreçten bahsediyorum...Bu arada 64 bit e de geçmiş olurum...Bu benim fikrim jeremy81 arkadaşa tavsiye olarak x1650pro yu tavsiye ederim . Ama yine fikrim biraz beklemenden yana olacak . Almışken XT sini al...Ne zaman çıkacağı hakkında bir fikrim yok..Karar senin. Kolay gelsin

fikrini söylediğin için teşekkür ederim agp nin daha uzun süre kalıcağına inanıyorum çünkü agp için yeni kartlar çıkartmaya başladılar bence bu bir gösterge x1650xt nin çıkış tarihi belli olsa beklicem ama onu bekle bunu bekle zaman geçiyo XT çıktığında başka bir kart duyururlar ozamanda onu bekleriz:)

Bende bir kac gün sonra M.köyden x1650 por alıcam sanırım. Sistemimi değiştirecektim ama 2007 başında 4 cekirdekli işlemcisi geliyomuş intelin birde AMD den bişiler bekliyorum acele etmek istemiyorum. Köklü bi değişiklik için acelem yok. X1650pro ile eminim 1 yıldan daha uzun bir süre idare edebilrim. Gerçi su anki sistemim bile yetiyor ya NFS Carbon için alıcam bu kartı

• galıba bı x1650pro topıckı lazım foruma
    alacak olanlar ıcın soyle bı ıncelense ne gusel olur
    sanırım ben de bı kıc gun ıcınde x1650 sahıplerı kervanına katılıcam

ancak merak ettıgım konu baska :
    ASUS ta231 kasam p4 2,8 ıslemcı ve 1GB kingston ram mevcut tam lımıtlerdeyım bı psu ıle sıstemı bı nebze rahatlatsam mı acab yoksa ram takvıyesı mı daha mantıklı olur
    En uygun fıyatlı su an redoks ta var

bkz: teknofiyat.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 25 Ekim 2006; 19:01:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.