Şimdi Ara

En İyi Aidatsız Kredi Kartı 2018 [Yeni] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
9
Favori
82.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neredeyse 4 bankadan kartım var limitleri düşük olmakla birlikte hemen hemen hepsi aidatsiz, aidat ödemekle birlikte 6taksitli bir ürüne bankanın aidatsiz karta 3 taksit sunması, kampanyalardan yeterince yararlanamama, düşük veya olmayan puan gibi bankanın aslında para vermiyorsan köftede yok demesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu Aidat stresi Yüzünden. Tüm kartları kapattım. Kestim çöpe attım.

Verirse Enpara dan alacam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece internet alışverişlerinde taksit yapması ve fatura ödemeleri için aidatsız kredi kartına ihtiyacım var. bonus, avantajlar falan hiç birşey istemiyorum. böyle bir kart var mı?

yüksek limit olan Maximum kartını kapatmaya karar verdim. Maaşı akbanktan alıyorum. FREE ile enpara arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi arkadaşlar

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    free kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEB Sade Kart.

Tavsiye ederim.

Kuweyt turk kredi karti internet yada mobil subeden fatura odemelerinde komisyon almiyor Turkiyede ki tum bankalar fatura odemelerinden komisyon aliyor Saglam kartin kart aidati yok
  • Ne alaka hocam. Enpara kredi kartı fatura ödemesinde komisyonmu alıyor ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    En para kredi kartim yok en para ile dogalgaz su yada herhangi bir fatura odemesinde fatura tutarina gore komisyon olup olmadigini bilmiyorum
  • teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. ben fatura ödemelerinde fastpay uygulamasını kullanıyorum. mevcut kredi kartımı fastpat uygulamasına tanıtıp, kolayca ve komisyon ödemeden faturalarımı ödüyorum. şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım...

axess free kredi kartında karar kıldım, başvuru yaptım ve onaylandı... artık bankalarla olan münasebeti en alt seviyeye indireceğim.

1 aidatsız kredi kartı
    1 maaş aldığım banka kartı...
    Bende sizin gibi "artık bankalarla olan münasebeti en alt seviyeye indireceğim" demeye başladım. Yaşımızla mı ilgili acaba bu.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    hocam yaşınızı bilmiyorum ama yaş ilerledikçe insan kendi kendine 'nabıyorum ben yaa..' demeye başlıyor. çoğu insanlarda 5-6 kredi kartı oluyor, 1. kredi kartının borcunu ödüyor, ertesi gün çekip 2. kredi kartını ödüyor. bu işlemi bütün kartlar için yapıyor. böyle hayat yaşanmaz, borç ödenmez. zaten bir yerde bir kaptırıyor kendini, ödeyemiyor. sonrası buhran, bunalım, kadın dırdırı, aile içi şiddet derken sonunda yuvası dağılıyor.

o yüzden fazla atraksiyon yapmadan, sağ şeritten dikkatli ve kurallara uyarak dengeli gitmekte fayda var. hele ki bu devirde...
  • Bonus Flexi kullanıyorum. Geçenlerde n11'den 6 taksitli alışveriş yapmak istedim ama kart buna onay vermedi. N11'e sorduğumda Flexi kartlar 3 taksitten fazlasını yapmıyor dediler, bu doğru mu? Yoksa sadece n11'e özel bir şey mi? Flexi kullanan varsa ve bilgi verebilirse çok makbule geçer. Eğer 3 taksitten fazla yapmıyorsa Flexi kart kullanmanın benim için pek esprisi kalmıyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorcerer

Bonus Flexi kullanıyorum. Geçenlerde n11'den 6 taksitli alışveriş yapmak istedim ama kart buna onay vermedi. N11'e sorduğumda Flexi kartlar 3 taksitten fazlasını yapmıyor dediler, bu doğru mu? Yoksa sadece n11'e özel bir şey mi? Flexi kullanan varsa ve bilgi verebilirse çok makbule geçer. Eğer 3 taksitten fazla yapmıyorsa Flexi kart kullanmanın benim için pek esprisi kalmıyor çünkü.
    Aynısı gittigidiyorda başıma geldi sitede bonusa 6 taksit yazıyor ama flexi ile alamadım bi türlü hwp banka onay vermedi dedi durdu başka banka kartıyla aldım

• sorcerer kullanıcısına yanıt
    Hocam n11 den alışverişi yeşil Flexiyle 6'ya böldüm. Siz de olan kart beyaz olan mı yeşil olan mı? Ona göre bankadan kart talebinde bulunabilirsiniz.
    (beyaz) (yeşil)

• quote:

Orijinalden alıntı: ms2947

Hocam n11 den alışverişi yeşil Flexiyle 6'ya böldüm. Siz de olan kart beyaz olan mı yeşil olan mı? Ona göre bankadan kart talebinde bulunabilirsiniz.
    https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari/flexi (beyaz)https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari/bonus-flexi (yeşil)
    Yeşil var bende de hocam, ama bölmedi maalesef bir 10 gün önceydi sanırım. Hatta A101'den de bir elektrik süpürgesi almak istedim. Bonus kartlara 6 taksite kadar bölüyordu, denedik orada da olmadı. 3 taksit denedik, onda işlem onaylandı. Enteresan gerçekten sizin bölüp benim bölememem.

• sorcerer kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri hizmetlerini ara bir sor istersen. Belki kartların alınış tarihine gibi bir kriter vardır. Çünkü n11, defacto da 6 ya böldüm alışverişleri. 444 0 333 numarası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms2947

Hocam müşteri hizmetlerini ara bir sor istersen. Belki kartların alınış tarihine gibi bir kriter vardır. Çünkü n11, defacto da 6 ya böldüm alışverişleri. 444 0 333 numarası.
    Tamamdır, şikayet kaydı oluşturdum bakalım ne diyecekler. Ona göre burayı da bilgilendiririm, insanlar bilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcerer

Tamamdır, şikayet kaydı oluşturdum bakalım ne diyecekler. Ona göre burayı da bilgilendiririm, insanlar bilsin

Alıntıları Göster
    Bonus Flexi de ki "Elektronik sektörlerinde en fazla 3 taksite kadar yararlanılabilir." özelliği ile ilgili bir durumdur.
    6 taksit yapabilen arkadaşın aldığı muhtemelen elektronik sektörü dışında bir alışveriştir.
  • Bende bonus flexsiye başvurdum kart şuan şubede bazı arkadaşlara kart ücreti felan yansıtmışlar. Kullanan arkadaşlar böyle birşey var mı ? Varsa şubeden gidip almayacağım kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus4EveR -- 10 Mayıs 2019; 2:49:45 >
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aldığım silecek, cep telefonu ekran koruyucu ve araba kokusuydu. Belki ondan 6 ya bölmüş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.