Şimdi Ara

en iyi akü markası ve akü ömrü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
28
Favori
815.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi akü markası ve akü ömrü

(En Son Oy Tarihi: 7.1.2025)
Giriş
  • Torosta 8 senelik inci akü var, kışın en soğuk havada bile rahat çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Füze akü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inci 5 yil kullandim halen sorun yoktu araci sattim

• Yeni akü yeni akudur
    En iyisi 6 yıl gider en kötüsü 4 yıl gider ne edeceksin ömrünü milletin %90 ni 4 yıl binmiyor bir arabaya
    Ha ticari araç ise evet en iyisini takmak faydalı yolda kalmamak iş kaybı yaşamamak adına en iyisi olmalı
    En iyisi mutlu ve inci

• 2006 Yılında Fabrika çıkışlı VARTA marka akü ile 2016 yılına gireceğim. Yaklasık 10 sene olmuştur. 190.000 km yol yaptım.
    Araç passat variant 1.9 TDI

VARTA akü
    1J0 915 105 AE
    12V 70AH 340 A DIN
    12V 70 AH 340 A
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    2003 seat cordoba aracımi varta marka d24 60 a akü ile ikinci el olarak aldım geçen sene.
    Akü 2013 8.ayinda alınmış.
    18 kasım itibarı ile motor revize edildi.(akü saglam)
    2 aralık itibarı ile teyp ve hoparlörler degisti değişirken uzun bir sure kisik seste çalıştı teyp.(akü saglam)
    Dün itibariyle marş basacak akü yok.
    Olcdurdum sarj sistemi saglam.
    Stop durumunda yeniden basmıyor(yarim saat gezdim sarj olsun diye). Akü bozuk dediler.

• Mutlu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzkanÇ kullanıcısına yanıt
    Sizin yüzünüz gülmemiş ben diğer aküleri de kullandım mutlu olsun vs. 1 saat müzik dinlemeye soğuk havalara gelmiyor. 74 lük varta aldık canavar gibi kaç saat müzik dinlediğimi hatırlamıyorum bile

• TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Yüksek amper akünün hazneye olmaz ama yine varta alayim diyorum

• mutlu diyenler kafalarındaki bu tabudan kurtulmalılar. Mutlu taktıgımız şirket araçları 1,5 senede akü bitirdiler. Bir sürü masraf çıktı. İnciye geçtik,2senedir sorun çıkarmadılar. Kendi aracımda varta var oda 3 sene geçmesine ragmen hala çok iyi durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzkanÇ

Yüksek amper akünün hazneye olmaz ama yine varta alayim diyorum

Denemek lazım olursa yüksek amperli alın uyacak şekilde
  • varta 1. gelmeliydi 7 sene kullandım bizim gibi ülkelerde reklam iyi iş yapıyor o yüzden mutlu önde yoksa üretimdeki kalitesi ve teknolojik ilkleri ile kalitesiyle inci derdim.

• Abiler merrhabalar.

Aracımın aküsü bitti yarın ya da salı günü akü almam gerekiyor sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.

Aracımın akü değerleri:
    12V 63 AH 450A EXIDE marka fiat 'ın orjinal ürünü. Araç 2010 model daha yeni bitmiş.

Ancak sonuç şu ki bu değerlerin tam aynısını veren bir akü ben internette bulamadım. Yani nasıl bir akü almalıyım. 63ah yerine 60 alsam olur mu yoksa 72 mi almalıyım ?,

Biraz acil tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yolda kalmıştım, Mutlu takıldı. Ancak fazla dayanmadı, birkaç defa küçük ışıklar açık bıraktım 1 sene sonra akü bitti. Kendi orijinal aküsünü (Mercedes yazıyor ama sanırım Bosch'a yaptırıyor) taktırdıktan sonra 5 senedir sorun olmadı hem de defalarca bazı lambaları açık unutmama rağmen. Mutlu el değiştirdi diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Abiler merrhabalar.

Aracımın aküsü bitti yarın ya da salı günü akü almam gerekiyor sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.

Aracımın akü değerleri:
    12V 63 AH 450A EXIDE marka fiat 'ın orjinal ürünü. Araç 2010 model daha yeni bitmiş.

Ancak sonuç şu ki bu değerlerin tam aynısını veren bir akü ben internette bulamadım. Yani nasıl bir akü almalıyım. 63ah yerine 60 alsam olur mu yoksa 72 mi almalıyım ?,

Abiler merhabalar.

Dün akşam itibariyle aküyü değiştirdim.

İnci akü taksi 12v 65ah 550A taktılar. "Abi start&stop inci ile birebir aynı bu akü. Bir şey olursa gel " dedi . Satıcıya güvenip aldım.

Fiyat olarak 185 lira verdim. İnternetten araştırdım, biraz pahalı almışım sanıyorum.

Arkadaşlar sizin kendi yorumunuz nedir ? Değerler içinden çıkan aküye göre biraz daha yüksek sizce bir problem olur mu arkadaşlar ? Birde inci taksi akü hakkındaki yorumunuz nedir ?

Saygılar.

• quote:

quote:

Abiler merrhabalar.

Aracımın akü değerleri:

Abiler merhabalar.

Dün akşam itibariyle aküyü değiştirdim.

İnci akü taksi 12v 65ah 550A taktılar. "Abi start&stop inci ile birebir aynı bu akü. Bir şey olursa gel " dedi . Satıcıya güvenip aldım.

Fiyat olarak 185 lira verdim. İnternetten araştırdım, biraz pahalı almışım sanıyorum.

Arkadaşlar sizin kendi yorumunuz nedir ? Değerler içinden çıkan aküye göre biraz daha yüksek sizce bir problem olur mu arkadaşlar ? Birde inci taksi akü hakkındaki yorumunuz nedir ?

Saygılar.

Bu saatten sonra daha yapacak birseyiniz yok almisiniz artik.Bi sorun olacagini sanmiyorum s&s lu inci aku alanlardan sikayet duymadim hic.

Zaten sorun olursa ya ilk basta s&s calismaz ya da birkac gun sonra sorun cikartir.Bikacgune bisey cikmazsa rahat rahat binebilirsiniz.

Gule gule kullanin.

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Hocam ben akü değerler için endişe ettim. Aracın içinden çıkardığım akünün değerlerinegöre biraz daha yüksek geldi bana değerler onun için diyorum.

Saygılar.
  • quote:

Hocam ben akü değerler için endişe ettim. Aracın içinden çıkardığım akünün değerlerinegöre biraz daha yüksek geldi bana değerler onun için diyorum.

Saygılar.

Bisey olacagini sanmiyorum.2 amper yuksek olmasi zaten daha iyi bunun s.s ile bi baglantisi olacagini sanmam.

Garanti belgesini atmayin dursun yaninizda.Iciniz rahat olsun sorun olmaz.

• Gecen arkadasima varta önerdim ama akü satan sahis vartayi tavsiye etmemis.Eski kalitesi kalmadi Çin de üretim yaptiriyor bosch tavsiye ederim demis ve bosch akü taktirmis.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.