Şimdi Ara

en iyi antivirüs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hangisinin iyi olduğu kişiye göre değişiyor galiba.hangisinin iyi olduğu değilde hangisine ısındığın önemli bence birini kullan gitsin.görüldüğü gibi en iyi belki seçilmiştir ama hep farklı yazılımlar kullanılır kullanıcılar tarafından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar bana ücretsiz utorrent portlarını engellemeyecek(panda avast engelliyordu) güzel bir antivirus programı söyler misiniz??

evet arkadaşlar aradığım antivirus programını sonunda buldum,bitdefender.mcafee'den bulaşan ve sistemi neredeyse göçertecek olan services.exe virus mu trojan mı ne idüğü belirsiz maşaratı yalnızca bu program buldu ve etkisiz hale getirdi.portlarımı da engellemiyor,dilediğim programı beyaz listeye alıyor ve bir daha sormuyor.hepinize tavsiye ederim

ekleme:tek tavsiyem mcafee'den uzak durun,mcafee ve norton antivirus değil kendileri virus mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 20 Ekim 2007; 15:17:58 >

• ya pc yi kasmayan anti vir programı hangisi acaba
  • solemedi demeyın kaspersky sılınmıcem dedimi vırus gibi yapısıyor makınaya ve wındows engıne hatası verdırıyor benden sollemesi nod 32yi denıyecem
  • nod 32 nin bazı firmalarda kampanyası var, ben bu gün 32 ytl ye 12 takside aldım. meğer ne davetsiz misafirler varmış pc imde......
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.