Aresin Andream i İdda Ediyorum Pathosun CZ yi Yener Pathosda Bütün HERKEZ Koxpçu Koxp aÇamazlarsa delik deşik olurlar...
quote:
Orjinalden alıntı: gkhngkhn
quote:
Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_
Logos ardreamı en iisi
Dies !!! Hala Adamlar Duruo 4 Ay oldu
bence BERAMUS tabiki benim serverim ama şuan logos tayım
quote:
Orjinalden alıntı: Wista_17
bence BERAMUS tabiki benim serverim ama şuan logos tayım
bu hayvancaızı nie koydun ki
cypher da iyı
ölesine
Logos
ya neyi tartisiyosunuz ares tabiki
ben pathosda oynuyorum eğer eğlenceyi sorsan pathos derdim emme dies diyorum çook kaliteli
patosluyum ve eski çarım diesdeydi dies bi başka büyüklüğünü heryönüyle belli ediyor bana sorarsanız interserver varda büyük bişey değişçek finale diesle ares kalcak ve sonuç dies kazancak
quote:
Orjinalden alıntı: collectorogue
bence beramus karuslar towndan çıkamıolar
katılıyorum hack yemeden once bu karus townundan cıkamamasında buyuketkı yapanlardan bırıydm ama beramusdada cok koxper vardı ay hele o Daystar bitiriodu benı yaw herif 10lu ok cakıodu remen arkamda 960 sureklı heal yapıodu yıne de yatıodum
ben beramus tayım kuzen dies de kuzen le hafta sonu gireriz ardream a ben ce dies in ki çok güzel
Manes demiycem ben orda oynuyorum ama adamların %85 ezik ztn geriside sühpeli bence en iyi arddream .......(diger serverlerde oynamadıgım icin bilemicem sorry).. ares olaamayabilir ne alaka bir kere ilk acılan server olması bir kere adı üstünde lwl 59 ve altı lwl 59 üstü olsa tmm en iyi arddream olurdu cünkü arkadan gelenler sadece 59 a yapabilcek ama ada 59 lwl charına aktarırsa itemleri bilemicem !Bu benim düsüncem lütfene hakarette bulunmayın elestirmeyin!
sorulcak sorumu LogoS tabikide şaka Xıgenon
beramus...
ben size solerim diez in andreamına karşı andream yok bea adamların hepsi manyack bi adam town a girdi cıktı cs ile gordugumde dilim damagıma kactı aynısı arestede geldi ama basıma :D :P:):(:/:&
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme