Şimdi Ara

EN İYİ ARDREAMI OLAN SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜNİ 1 DEYİM EN SON 4 YIL ÖNCE OYNAMIŞTIM,PKYI ÖZLEDİM OYUN NE DURUMDA BİLMİYORUM,600-700 BÜTÇEM VAR OKUL BAŞLAYINCAYA KADAR OYNUCAM,HANGİ SERVERİ ÖNERİRSİNİZ,ASAS DİZECEM PLAYERLİĞİM SAĞLAM

• Uskoya baslamayi dusunmek gibi bi hata yapma sakin. Steamko da ardream yeni acilacak ona girersin. Dediğin parayla uskoda yapacaginin 2 kati is yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raken1

Uskoya baslamayi dusunmek gibi bi hata yapma sakin. Steamko da ardream yeni acilacak ona girersin. Dediğin parayla uskoda yapacaginin 2 kati is yaparsin

Dostum steam ko da baslasin da hayalet serverlerde mi dolassin oyunu aktif olarak oynayan 100-150 kisi anca var serveri koxp lar botlar trenler bile terketti kimse kalmadi Hele 2 haziranda olympia acilinca kimse kalmaz.Steamko acilen birsey yapmali ya yeni server acmali yada ardream gelmeli.

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Valla kardo o dediklerin gmler cok aktif diye ban yemekten biktiklari icin birakmislardir. Para kazanmak icin oynayanlar birakti harbi oynicaklar kaldi cunku gb düştü ve kasmaya degmiyor. Bu arada cyper yada pathosa istedigin saatte gir bi bak bakalim hangi 150 kisiden bahsediyorsun srn acaba beramus disinda digerleri full cekiyor resmen. Ss de atarım yani.

• Yeni serverda basla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.