Şimdi Ara

En iyi atmosfere sahip 10 oyun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dönemlere damga vuran en iyi atmosferli 2 oyun MGS4 ve Uncharted 2 bence. Mekanlar ve birbirini tekrar etmeyen bölümler çok iyiydi ve sayısız ödül aldılar. Doom 3 ilk 20 ye bile girmemeli bence karanlık ve benzer mekanlar yüzünden zamanında çok eleştirilmişti. Bioshock'da da kapalı mekanlar sıkıcı olabiliyordu.
  • Son dönem oyunlarda COD 4 demiyorum bakın COD 4 - Pripyat bölümü. Video oyun tarihine geçmiştir o bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

Son dönem oyunlarda COD 4 demiyorum bakın COD 4 - Pripyat bölümü. Video oyun tarihine geçmiştir o bölüm.

O hangi bölümdü yahu ?
  • RE serisi.. (ps2)
  • Metro 2033..
  • hala modern morfare demiyolarmı bak gene sinirlendim başka oyunmu kalmadı yazıcak
  • 1- Vagrant Story (ikinci oynayışınızda açılan Iron Maiden Lv2 sonundaki sırasıyla geçilen10 oda ve son odada gelenler, oynamayanlar bu PS1 klasiğini PSN'den alıp hemen oynasın derim, halen bırakın bunun kalitesine yaklaşmayı, yanından geçen olamadı kendi türü içinde)
    2- Heavy Rain (Yok böyle bir şey)
    3- Heavenly Sword (Narikooo)
    4- Silent Hill 1 (kamera açıları yeter)
    5- Final Fantasy 7 (serinin en iyisi)
    6- Metal Gear Solid 1 (sanat eseri, sanat...)
    7- Uncharted 2
    8- Killzone 2
    9- God of War
    10- Gran Turismo 2 (ne alaka değil, yarış dünyasının kendisi der, geçerim...)
  • stalker ı listeye almayan adamın aklına şaşarım.oyunculuğuna da.
  • En iyi atmosfer kategorisine girer mi girmez mi bilmem ama konuda Doom yazıldığını görünce aklıma Doom 3 geldi hakkatten iyiydi karanlığın en iyi şekilde kullanıldığı korku/gerilim oyunlarının başında gelir bence
  • RDR oyun öyle bir içine aldıki beni o at arabasinin yanında yardım isteyen hatunun yaptıgi kalleşlik gücüme gitmişti :)
  • Burası PS3 bölümü olduğu için listelerin PS oyunlarından oluşması kadar doğal bir şey olamaz. PC ve diğer platformlara çıkmış her oyunu PS kullanıcılarının oynaması gibi bir durum söz konusu olamayacağı için buraya yazılan oyunlar da doğal olarak PS oyunu olacaktır... Herkes her oyunu oynamak zorunda değil...
  • Bioshock ve Dead space gerisini salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertesma

Oyun dünyasında belli başlı önemli kriterler vardır. Grafik, oynanış, seslendirmeler, yapay zekanın başarısı gibi konular bunların başında gelir. Bir oyunu iyi yapan en önemli özellik ise hiç kuşku yok ki o oyunun atmosferidir. Atmoferi iyi olan oyun sadece başarılı olmakla kalmaz, yıllar boyunca adından söz ettirir.

İşte son yıllara damgasını vurmuş, en iyi atmosfere sahip 10 oyun.

1. Heavy Rain
    2. Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
    3. Metro 2033
    4. BioShock
    5. Amnesia: The Dark Descent
    6. Doom 3
    7. Grand Theft Auto: Vice City
    8. Fallout 3
    9. F.E.A.R
    10. Half-Life 2

kalın olanları oynadım.Benim sıralamam

1-heavy rain
    2-uncharted 2
    3-bioshock
    4-uncharted 1
    5-gta san andreas
    5-alan wake
    6-half llife 2
    7-red dead redeption
    8-kz3
    9-fallout new vegas
    10-kz2

benim listem bu.

edit:mgs4 ü ben sevmedim ama eminim çok güzel oyundur bana hitap etmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.A.B.9 -- 1 Nisan 2011; 22:29:14 >

• ben en iyi atmosfer "il-2 sturmovik birds of prey" oyununda.epey bir atmosfer hemde
  •  En iyi atmosfere sahip 10 oyun

En iyi atmosfere sahip 10 oyun

En iyi atmosfere sahip 10 oyun

bence bu 3 oyun en iyisiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james cameron -- 2 Nisan 2011; 0:50:09 >

• ben şu sıralar unc2 oynuyorum. atmosferi o kadar etkilemedi beni. nedense oyunla bağdaşamadım..
    rdr undead nightmare ise çok boğucuydu.

benim favorim ps3 heavy rain, ps2 resident evil 4, ps1 nightmare creatures 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 2 Nisan 2011; 1:34:51 >
  • 1-heavy rain
    2-metal gear 1
    3-silent hill
    4-resident evil 2
    5-assasins creed 1(kendini tekrar etsede )
    6-mgs 4
    7-borderlands
    8-gt 2
    9-gta s.a
    10-little big planet
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Killzone 2 ve 3

evet. WoW ortaminida cok severim. Cidden fantastik dunya da yasiyorum havasi veriyor.
  • kz2 ve kz3 yaptığı en iyi iş atmosfer.Üstüne tanımam
  • 1-Alan Wake
    Halo:Reach
    Heavy Rain
    Dead Space 1-2
    RDD
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 5 Nisan 2011; 23:14:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.