Şimdi Ara

En iyi Bas sesi hangi kulaklık verir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir CX300 sahibi olarak, ie4 içimde bir uhtedir. Bu nedenle benim kulaklığa ie4 görünümlü CX300 diyorum da ondan böle dedim :)

quote:

Orjinalden alıntı: qraff

quote:

Orjinalden alıntı: thorondor06

Arkadaşlar CX300 kullanan birisi olarak size şunu sormak istiyorum. Bu CX300 ile ie4 arasında çok büyük bir ses farkı var mı? Sanki dış görünüşleri aynı olduğundan pek bir fark yok gibi duruyor :)

Dış görünüşle ne alakası var yahu Önemli olan içindeki driverı..

• O kadar kulaklık kullandım.

Gerek IEM olsun gerek normal olsun.

Iem lerde doğal ses alamıyorsun. Mesela 1 yıl CX300 kullanıp sonra biraz Koss Porta Pro kullandım. CX300 ü taktığımda tahta gibi geldi. O doğallığa alışınca başka birşey istemiyorsun.

Porta Pro gibi fiyatı uygun olan ve bu kadar kaliteli ve derin bass veren bir kulaklık daha yoktur bence...
  • OverClocKing e katılıyorum 100 lira altı çoğu kulak içi vasatında altında ses kalitesine sahip malesef. Mp3
    çalarlar ile birlikte gelen standart modellere göre tabi ki daha başarılı oluyorlar ama iyi bir kulaklıktan müzik
    dinleyince aradaki farkı çok açık görebilirsiniz. Benim herzaman savunduğum 100-120 liranız varsa ve kaliteli ses
    istiyorsanız kulak içi modeller yerine koss portapro,grado igrado gibi kulaklıklara yönelmeniz.
  • A4TECH HS-79 derim :D jammix enhancer proğramıyla ayar yapdım inanın kulak titriyor bassdan.bass lar boğuk filan değil gayet net baş ağrıtmadan çok hoşş..
  • Bravo 2 yıllık konuyu hortlatmışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

A4TECH HS-79 derim :D jammix enhancer proğramıyla ayar yapdım inanın kulak titriyor bassdan.bass lar boğuk filan değil gayet net baş ağrıtmadan çok hoşş..

arada böyle yorumları görmek iyi oluyor gülüyor insan

• Abi adamın hevesini kırmasaydın Baksana gariban kulaklığı kaptığı gibi atlamış foruma

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

Bravo 2 yıllık konuyu hortlatmışsın..

• Yaw öyle demeyin..
    Belli ki arkadaş kulaklığı beğenmiş, ona bir lafım yok ama "Ben nereye yazıyorum, napıyorum, kendimdemiyim" filan der bir insan.. Öyle lappadak atlamış dal orta yere..
  • arkadaslar mdr nc033 hakkında bılgınız varmı nasıldır
  • SONY MDR - XD300 veya XD400(black edition) - low basslarda olağanüstü performans alırsınız.. bundan daha iyisi 2750 dolarlık Zebrano Edition10 derim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: armageddon35

SONY MDR - XD300 veya XD400(black edition) - low basslarda olağanüstü performans alırsınız.. bundan daha iyisi 2750 dolarlık Zebrano Edition10 derim ;)

Yok artık Lebrano James...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

quote:

Orijinalden alıntı: armageddon35

SONY MDR - XD300 veya XD400(black edition) - low basslarda olağanüstü performans alırsınız.. bundan daha iyisi 2750 dolarlık Zebrano Edition10 derim ;)

Yok artık Lebrano James...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.