NiGhTWolFBiTe haklı abi and1 en gzli!!!bence ondan alll
t-mac 4.5 yada jordan ın kendi ayakkabıları
bence vc serisi çok güzel ama t- mac de çok güzel aslına bakarsanız bu dediklerinizin hepsi süper ayakkabılar alıpta hiçbirinden memnuniyetsizlik duycağnızı sanmam
t-mac herzaman istemiştim bi tane olsun. ama nike air serisinden vazgeçemedim bi türlü ne işse. ama alıcak olsaydım t-mac 4,5 1. sırada ron artest(türkiyede yok diy biliyorum)2. olurdu
iverson ve kenyon martinin giyidiği bi reebok marka ayakkabı vardı. ismi aklıma gelmiyo şimdi. en iyisi o bence
ya t-mac 5 fiyatı ne ya ogrenemedim gitti adidasın sıtesinden 165 ytl hesapladım ama malum turkiyede farklı oluyo bilgisi olan Rica Ederim Cevaplasın bi de 4.5 kadar ii mi? yalvaracam nerdeyse be
quote:
Orjinalden alıntı: [SS]GoLDBeRG
ya t-mac 5 fiyatı ne ya ogrenemedim gitti adidasın sıtesinden 165 ytl hesapladım ama malum turkiyede farklı oluyo bilgisi olan Rica Ederim Cevaplasın bi de 4.5 kadar ii mi? yalvaracam nerdeyse be
türkiyedeki fiyatıda aynı sanırım.. bi kaç gün önce cevahirdeydim adidasa baktım 165ytl ydi ama bence çok kötü bir ayakkabı hiç hoşuma gitmedi zaten sevmem adidası... bu modelle hepten uzaklaştım.. ama sen seviyorsan bi şi diyemem tabi
en iyi basket ayakkabısı t-mac 5
tmac 5 dün 214 milyona aldım hakikaten muhteşem bir ayakkabı mutlaka deneyin derim ve yukarda yazdıınız tüm ayakkabıları tek geçer ayrıca tabanıda acaip yüksek boyu en az 3-4 cm fazla gösteriyo
valla.bileginizi kapatacak ve ayagınızı iyi kavrayacak bişi olsun.ben cok sakatlandım bilekten.burkuldu.
walla bn son gunlerde zoom lebron 3 den baya etkilendim! ozellikle tarzi ne biliyim cok degisik kasinti da deil bo da deil. bnce bi bakmak lzm! siyah kirmizisi tabi:D
bence tmac 5 bi yerde deneme fırsatınm oldu gerçekten çok süper ayakkabı,ayagı çok iyi kavriyo..basketbol için ideal sonra geri benim nike air lari giyince lastik ayakkabi hatta terlik giymiş gibi oldum..
ya galiba t-mac 4,5 kaldırılmış.sportive de kaldırıldı dediler.ayarı yapılamıyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: THE LEBRONS!!!
walla bn son gunlerde zoom lebron 3 den baya etkilendim! ozellikle tarzi ne biliyim cok degisik kasinti da deil bo da deil. bnce bi bakmak lzm! siyah kirmizisi tabi:D
YA HANGI SITEDEN GORDUN YADA RESMI WARMI?????????WE CIKTIMI YURTDISINA CIKICAM CUNKU MERAK EDIOM NASIL BİŞE???????CIKTIYSA ALRIRIM???????????????
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 23lebron23
YA HANGI SITEDEN GORDUN YADA RESMI WARMI?????????WE CIKTIMI YURTDISINA CIKICAM CUNKU MERAK EDIOM NASIL BİŞE???????CIKTIYSA ALRIRIM???????????????
bn ebay de baktım zoom lebron 3 e bılmem bnım hosuma gıdıo sade deıl ama nası dıım lebron gıbı ıste kobe gıbı deıl basket atınca karızma yapıp ezıcı bakıs atmı:) karakterlı ayakkabı. gır ebay.com a zoom lebron 3 yaz cıkıo bır suru 3 tane rengı war..kacırma bnce..